a mund te duash dy persona ne te njejten kohe?

TinkerBell

Papirus rex
tema besoj se flet per dashuri kur thote "te duash". Ne kuptimin qe flet ti, eshte e sakte. Sepse dashuria(erosi) nenkupton nje person te vetem qe te quhet e tille. Gjithsesi, s'eshte anomali, por reagim fiziologjik normal te dashurosh me shume se nje person. Mbase jo te dy, tre, kater, njelloj, por po.

Meqe dashuria "ngjizet" edhe me nje veshtim, them se po.
E paskam kuptuar gabim atëherë.
Gjithësesi i qëndroj asaj lartë :)

joetisti_

Locus omnem
endrra e mashkullit eshte te kete nga 50 e lart si numer dashnoresh. Nga ky "fakt" del se mund te duash me shume se dy, sepse mashkulli nga 50 qe eshte e veshtire, te pakten 10 i ze. Ose edhe pak me pak... ose asnje !! :)

joetisti_

Locus omnem
femra, t'i kete e t'i perballoje, s'e ka problem, por t'i doje e ka pak veshtire, sepse kur do, do vetem nje. Kurse mashkulli t'i doje e ka me te lehte sesa t'i perballoje :)

Me nje dashuri te ndryshme, pa ngaterruar aspak ndjenjen qe ke per njerin/njeren, mundet, mendoj, te duash edhe me shume se nje...

DarkBlonde

Valoris scriptorum
"Nese do dy persona ne te njejten kohe gjithmone zgjidh te dytin, se po ta doje aq shume te parin nuk do te dashuroheshe ne te dytin."
E kam lexu diku ne fb

Artin

Papirus rex
Duket se këtu ngatërrojnë pëlqimin me dashurinë. Mund të pëlqesh edhe më shumë se dy, njëherësh, po kjo s'quhet dashuri.

Eléonoré

Valoris scriptorum
Duket se këtu ngatërrojnë pëlqimin me dashurinë. Mund të pëlqesh edhe më shumë se dy, njëherësh, po kjo s'quhet dashuri.

Ata jo vetem nuk e dine cfare eshte dashuria POR nuk e dine edhe cfare eshte pelqimi.