Re: A MUND TA FALNI NJE SHOK KUR AI JU KA TRADHETUAR ME TE DASHUREN
Ciao!
Falje!
''Fjale'' hyjnore qe mbetet ne enderrat e vrara!
Pashe ne disa postime qe disa anetareve s'ju pelqente shprehja ''kurve'' qe perdorej per ''aktoren'' kryesore ne ''filmin dokumentar'' qe une mund ta titulloj, ''Kurva qe do e kishte per nder te quhej prostitute ''.
Vertet qe prostituta eshte prostitute por kur ''prostiton'' nuk tradheton njeri, thjesht ben punen e saj e shkreta dhe nuk luan aspak me ndonje ndienje.
Ka raste sa te duash qe ndodhin gjera te tilla dhe ajo ''ish e dashura'' jote nuk eshte e para dhe as e fundit por kush eshte njeri duhet te jete i/e sinqerte, kur ta kete humbur kenaqesine cdo person duhet te marre ''arratine'' dhe jo te tradhetoje, te thoje qe ''sorry'' por ''ty ste dua me'', ''s'me pelqen me'' dhe kjo eshte zgjidhja me e mire dhe e vetme.
''Divorci'' ne kete rast eshte shume i deshirueshem dhe i pranueshem por pa arritur te tradhetia.
Mua personalisht tradhetia me ben te ''komentoj'' me ''embel'' por s'kam ndermend te leshoj ndonje mesazh qe te tregoje praktiken time, ne fakt nuk kam pervoje por qe e njoh veten shume mire, dmth minimumi qe mund te beja do ju thoja qe te dyve ''zhdukuni'', gjithsesi nuk besoj se kete minimum do e veja ne jete...!
Sipas mendimit tim ti s'duhet te falesh, as ate injorantin qe e quan shok, dhe as kermen qe i hape zemren , por kjo sdo te thote qe te kalosh ne ekstrem sepse nganjehere ''vajza'' te tilla ose ''shoke'' te tille te bejne nder sepse te tregojne se kush jane.
Pac fat ne dashurine/miqesine e radhes.