A mendoni se dashuria e humbur mund te rikthehet prap.!!!

Thamina

Papirus rex
Dako....po qe te mos arrish ketu duhet te vesh disa limite...!!
Ne fakt vetem ne dashuri ska limite,thjesht njeriu do e jep cfare ndjen.Te pakten kjo do ishte dashuri per mua.
Kur e do me shum se veten,kur ndihesh e vetmja femer ne kete bote ne pranin e tij,kur fjala e keqe ste shkon ne mendje jo me tja thuash...kur gjithcka qe mund te ndodhi te dhemb ty me shum se ati...kur smundesh te flesh pa syt e tij,e smundesh te hapesh syt pa syt e tij...kur...kur...kur...gjithcka ne kete bote te duket e bukur pasi ti ndihesh e bukur ne brendesin tende se je e tija I perket atij e ai ty.

Last edited:

Albiadi

Forumium praecox
Mendoj se ne kete teme nk ka nevoje per shum fjale por per pak edhe sakte
Mendoj se nese do ekzistonte dashuria,mirkuptim,sinqeriteti dhe besimi
Ne nje lidhje,
Ajo lidhje nk do kishte perfunduar kurr sepse te dashurosh dike me gjith zmr dhe shpirt nk mund te thyhet aq lehte sa te mbetet e kaluar gjithmone nese dy te dashuruar jane te gatshem te lufrojne per njeri-tjetri....
Pastaj un kam provuar qe
Te rikthej perseri ate qe kam humbur Faktikisht u munduam qe te dy te rikthenim ate qe humbem
Por nk arritem sepse shum gjera ishin thyer e nk ngjiteshin me...provuam te ndryshonim gjithcka por ishte e kot sepse nk vlejti te sakrifikonim gje te Cilen duhet ta kishim bere here e pare e jo tani qe eshte vone....
Thjesht nje dashuri e humbur nk vlen me qe te rikthehet...

Albiadi

Forumium praecox
Dmth ke pasur shum lidhje dhe prd nk te ben pershtypje
Por te dashurosh dike marrezisht dhe pa kufi mund te ndodh
Madje edhe ne nje lidhje....sepse nje lidhje eshte ajo qe te Co ne nje rruge qe mund te perfundosh me njeriun e duhur

-Zana-

e...Thjeshte
Nuk thashe gje se sa lidhje kam pasur , e qysh e tek .Te dashurosh dike pa kufi , nuk eshte normale Apo e shendetshme.

Ky eshte mendimi i Im , Gjithsesi .

Albiadi

Forumium praecox
Ate kpt un
....
Sepse kur njeriu dashuron me gjith zmr edhe shpirte
Atehere dashuria e atij/asaj behet pa kufi
Mkpt Gjithsesi sic e the edhe vet eshte mendimi yt anyway

-Zana-

e...Thjeshte
Te gjithe Dashurojne me Zemer , Por me kufi/nj.. K'to dashurite pa kufinj ,jane thjeshte brainwashed /qorruar nga syte ...manipulues. Lol

joetisti_

Locus omnem
Une nuk dua te rikthehet,sepse sdua te jem me aty per ate.nese e humbi mundesin njehere,sdua te jap mundesi te dyta,edhe sikur ta dua gjithe jeten.
Po cdo dashuri iken. Dhe po ia preve rrugen e kthimit, do te mbetesh i vetem... Mos e largo dashurine qe kthehet sepse nuk kthehet per pendese, por sepse ajo asnjehere s'kishte ikur, vetem ishte dukur sikur.

Ne jemi djem dhe dashuria qe na rikthehet eshte vajze. Po a i thuhet nje vajze pa t'u thyer zemra, "jo" ??

joetisti_

Locus omnem
Te gjithe Dashurojne me Zemer , Por me kufi/nj.. K'to dashurite pa kufinj ,jane thjeshte brainwashed /qorruar nga syte ...manipulues. Lol
Dashuria s'mesohet ne asnje liber dhe askush s'eshte i afte te jape nje ide. Dhe perderisa secili e meson ne zemer te vet do te thote se edhe mund edhe s'mund te vere kufij. Por kjo s'mund te ndodhe kur te 'ze fort'. Aty askush s'shpeton pa i ngrene me dhembe te gjithe kufijte qe gjen perpara.

Eshte si te kridhesh ne det per te shijuar nje larje te mire dhe, te pretendosh te mos lagesh i teri.

Balahk

Locus omnem
Po cdo dashuri iken. Dhe po ia preve rrugen e kthimit, do te mbetesh i vetem... Mos e largo dashurine qe kthehet sepse nuk kthehet per pendese, por sepse ajo asnjehere s'kishte ikur, vetem ishte dukur sikur.

Ne jemi djem dhe dashuria qe na rikthehet eshte vajze. Po a i thuhet nje vajze pa t'u thyer zemra, "jo" ??
I thuhet,i thuhet.une i kam thene,sepse ndonjehere vec ndjejes futet ne mes krenaria,dhe per t'i treguar asaj qe nuk jam vetem ai i dashuri,i embeli,i sjellshmi qe ti i more per dobesi,por di te jem edhe ndryshe,qe te mos thote qe jam i dobet,qe ato ishin shejat e dashuris madhe.duke i thene jo,tregoj qe mua me "lusin" e nuk rri te pres ate gjithe jeten.keshtu nisem une te pakten,mbase eshte nisje gabuar

joetisti_

Locus omnem
Jo-ja eshte "prone" e vajzave sepse ato dine ta perdorin. Ato dine te thone nje 'jo' qe ka shije te mire. Djemve u ka hije kur ia kopjojne vajzave pike per pike sado qe s'i ato s'e thone dot.

Eshte ne natyren njerezore te kete mosmarreveshje. Prapeseprape perpjekjen per t'u marre vesh pak me shume, duhet ta bejme.

Ti nuk beson se ia ke thyer zemren vajzes, prandaj s'ia jep mundesine. Ajo vuan...

Balahk

Locus omnem
Kur ajo mori persiper te lagohej,nuk mendoi se edhe une do vuaja?
Se perpara se jemi femer mashkull,jemi njerez me ndjeja.
keshtu qe tani eshte radha saj te vuaj,se nuk jemi femij e te luajm me vajtje ardhje,nese vendos te ikesh atehere mos u kthe me see nuk ka vend per ty,edhe sikur kurre te mos kem femer ne jeten time.

Thamina

Papirus rex
I thuhet,i thuhet.une i kam thene,sepse ndonjehere vec ndjejes futet ne mes krenaria,dhe per t'i treguar asaj qe nuk jam vetem ai i dashuri,i embeli,i sjellshmi qe ti i more per dobesi,por di te jem edhe ndryshe,qe te mos thote qe jam i dobet,qe ato ishin shejat e dashuris madhe.duke i thene jo,tregoj qe mua me "lusin" e nuk rri te pres ate gjithe jeten.keshtu nisem une te pakten,mbase eshte nisje gabuar
ncncncn ty te lusin eee aahhaah ju me jepni buzeqeshjen e pare te mengjesit...hallall.

-Zana-

e...Thjeshte
Dashuria s'mesohet ne asnje liber dhe askush s'eshte i afte te jape nje ide. Dhe perderisa secili e meson ne zemer te vet do te thote se edhe mund edhe s'mund te vere kufij. Por kjo s'mund te ndodhe kur te 'ze fort'. Aty askush s'shpeton pa i ngrene me dhembe te gjithe kufijte qe gjen perpara.

Eshte si te kridhesh ne det per te shijuar nje larje te mire dhe, te pretendosh te mos lagesh i teri.

Ne libra Jo , Por ne praktike po . Praktika realisht te ve kufinj... Dashje pa dashje , don Apo nuk don ti . Ndersa imagjinatat ... Jo.

Nese I kapercen k'to kufinj atehere gjendja keqesohet, kalon ne semundje , obsession /manipulim. Pshm rastet , kur vrasin vetveten Apo dike tjeter ne emer te dashurise... Kur prishin nje lidhje tjeter ne emer te dashurise , kur te vene kushte ne emer te dashurise ... etj etj etj .