Te lumte goja Lepurushe se Meggie ka nevoje per kushurij edhe ndonje vella pse jo /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Gezuar Simpatia!
Ishalla ky vit ju sjell nga nje bebe te tereve! /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:kiss: :kiss: :kiss: Alinos te uroj gjithe te mirat thnx per smsFillimisht postuar nga alinos:
[qb] Julia :kiss:
Gezuar sumpatika!
Urimet me te mira dhe nga une per nje vit te mrekullueshem!
Simjet e paten 1/3 e simpatise koke me koke, uroj qe nje dite ta djegim si dikur! /pf/images/graemlins/smile.gif
Penele,
nje mjafton per te na lane pa gjume[/qb]
Fillimisht postuar nga giulia:
[qb]prova a indovinare /pf/images/graemlins/laugh.gifMary moj ty pse te djeg /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga giulia:
[qb]Ishalla ia bo Jerina kushurinjt e ti vellain /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
Te lumte goja Lepurushe se Meggie ka nevoje per kushurij edhe ndonje vella pse jo /pf/images/graemlins/wink.gif
[/qb]
Mos mbani shpresa ke çiftet e reja se nuk kemi kohe per ashu gjonash. :thumbsup: ?
Te lumte goja /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Mary , me nje cift binjakesh ishalla... [/qb]
Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Mary , me nje cift binjakesh ishalla... [/qb]
Tu be qefi ty e ???Fillimisht postuar nga giulia:
[qb]Te lumte goja /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
:kiss: lepurushe [/qb]
Moj ti si keq e ke kap me kto bebet ... me duket po te krruhet shpina per vete /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Ngjo , keshtu si po vijne punet , duhet ti japesh simpatikeve ca keshilla per bebet... sidomos per pergatitjen e tyre. Do ishte me vlere edhe kontributi i LR-se ne kete fushe ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Gocen time s`do e lej me lujte me kalamojte e Salos /pf/images/graemlins/laugh.gif , ma mire te rrine me binjaket e Maryt se jane te urte ata. Ja kam friken cunit te Kennit , sidomos per faktin qe eshte icik ma i modh se goca e ka per ti hudh naj llafe e do e boj me u skuq , po shyqyr qe do jete shoqe me Alinosen e vogel , se ja mbledh ajo cunave... /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga alinos:
[qb] Imagjinoni nje baby-forum me baby-simpatika!
I kam parasysh Mary, Sailor, LR, Kenny, Penelat, Julia, Jerina, te gjithe te veckel e duke u gerric gjithe diten!
Un per vete kam lind e madhe, pastaj u bana e vockel
per ju [/qb]