A-M-S-M-L-G-P! ( Simpatia, terza edizione)

giulia

Primus registratum
Re: A-M-S-M-L-G-P! ( Simpatia, terza edizione)

Fillimisht postuar nga *alinos*:
[qb] Ciao :wave: :kiss:
Si e kam Megin :wub: ma puth i cik fort!

p.s. Do kemi raste te tjera /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Meggie mire ja akoma nuk e ze gjumi /pf/images/graemlins/frown.gif

patjeter qe sara alla prossima /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Filloi e tregoi per sumpatikat me rradhe dhe ka per ta zene gjumi sapo t'i permendesh LR-ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wub: :kiss: :wub:

giulia

Primus registratum

[qb] Filloi e tregoi per sumpatikat me rradhe dhe ka per ta zene gjumi sapo t'i permendesh LR-ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wub: :kiss: :wub: [/qb]
Do ti qe mbreme beri efekt po e provoj prap sonte po i flas ene per qenin e salos /pf/images/graemlins/smile.gif

Mroma i her si ja keni kalu sot bene /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

mrommma, shhhhh nuk po ta shkruj fort se ngjo Megi dhe nuk e ze gjumi masnej.

Une per vete jom mire shyqyr Budas, i cik perqumesht se elbete sapo kaloj i jave e gjate por prap mire, gjynof me sha, punen ta kam llafin.

bebi

Primus registratum

ca paske ken mor rrugac!

efekte t'jashtzakonshme paske pase....

edhe mamin e megit e len pa gjum, po me dasht ti e ban edhe me fjet. /pf/images/graemlins/tongue.gif (sorry giulia, solo esempio ee)

shkojne e pijne dyrnjaja ilace gjumi. do ti rekomandoj DR. LR ! /pf/images/graemlins/laugh.gif

giulia

Primus registratum

buona seraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Simpatia /pf/images/graemlins/smile.gif

Blue po pse mi tani e more vesh ti qe LR_ne e kemi doktor e shkuar doktorit /pf/images/graemlins/tongue.gif

giulia

Primus registratum

Nje pershendetje per Oltin si je?
U be kohe qe nuk te shof me ne xhiro tek simpatia ? Pse ? :confused: /pf/images/graemlins/frown.gif
Shpresoj te kesh kaluar pushime te mbara /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Mroma grupi! Si po ja kaloni? A ka noji film te bukur ne TV e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blue, shiko mos me ngacmo se do te vej me flejt me termen masnej!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

giulia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Mroma grupi! Si po ja kaloni? A ka noji film te bukur ne TV e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blue, shiko mos me ngacmo se do te vej me flejt me termen masnej!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mroma LR TV hic gjo nuk ka knej ka talja deri tani sport /pf/images/graemlins/frown.gif

Ti si po ja kalon mire ?

Le_Routard

Forumium maestatis

Mire fare, tashti qe fitoj Franca 5-0 do me zeri gjumi rrehat /pf/images/graemlins/laugh.gif Do kisha qef te kishim rraf pak taljont por duhet me prit edhe i cik /pf/images/graemlins/laugh.gif

Megi si osht? Ajo me duket me ka ngja mu, pi ne fle gjume, vetem se une pi birre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Noten /pf/images/graemlins/smile.gif

:sleep:

giulia

Primus registratum

Meggie po fle m'duket se po fillo me te ngja i cik /pf/images/graemlins/wink.gif pi ene fle ka fillu me pi ene ka i cik birre car do me thone /pf/images/graemlins/laugh.gif do me bohet si zio /pf/images/graemlins/blush.gif
notte LR e sogni d'oro

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga giulia:
[qb] buona seraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Simpatia /pf/images/graemlins/smile.gif

Blue po pse mi tani e more vesh ti qe LR_ne e kemi doktor e shkuar doktorit /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
nahh, e kam dite. isha tu prit vetem konfirmimin! /pf/images/graemlins/laugh.gif

LR, per fmit e di se si i ven me fjet, se me ke tregu, por deshta me dit si i ven me fjet fmit e rritur si puna jeme ? :idea: :devil:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]
LR, per fmit e di se si i ven me fjet, se me ke tregu, por deshta me dit si i ven me fjet fmit e rritur si puna jeme ? :idea: :devil: [/qb]
Tu bo te kunderten... n'vend te perralles ka per te tregu naj gjo reale, /pf/images/graemlins/laugh.gif n'vend me te mbulu me jorgon ka per ta heq fare /pf/images/graemlins/laugh.gif . Masnaj te drita s'jam e sigurte , te vegjlit e duan ndezur po ka edhe te rritur qe e mbajne ndez... /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

ai m'ka pas than ndryshe moj!
dikur qe m'tregote... /pf/images/graemlins/laugh.gif

sic duket paska ndryshu stil, a din gja ti qysh kur kshtu...? :confused:

:idea: se gati harrova me t'pyt; po ty si t'pelqen me e mbajt driten? a kishte ndoj kundershtim Lr-ja me ta ba qefin n'at pune aa? :devil:

kot po pys me dit... kot, si i trajton a**ushi shoqet :devil:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]

:idea: se gati harrova me t'pyt; po ty si t'pelqen me e mbajt driten? a kishte ndoj kundershtim Lr-ja me ta ba qefin n'at pune aa? :devil:

[/qb]
Per mu s'asht problem , mjafton qe t'mos e boje si loje, niz e fik e fik e niz.... /pf/images/graemlins/laugh.gif rrezikon me e djeg fare... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

penele edhe sikur t'digjet ta rregullon elektricisti... /pf/images/graemlins/tongue.gif

rrugac ku je mor?????? :confused:

alinos

Forumium maestatis

Hi Julia :wave:

Si ke qene?

Ma puf i cik Megin :wub: :kiss:

giulia

Primus registratum

[qb] Hi Julia :wave:

Si ke qene?

Ma puf i cik Megin :wub: :kiss: [/qb]
:kiss: Alinos
Mire jam si dita e pare pune pas nje vit pushim mire gjithe diten mendjen e kisha tek shtriga ime e vogel hera e pare qe ndahemi po as qe i kish rene ne mend per mua /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Tu tutto bene ?

Ta puf une tani :wub:

alinos

Forumium maestatis

Eve una di tutto ma anche del bene /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Me filloi puna tani dhe shyqyr se lodhesh dhe me pushimet!
Sa keq se moti u prish fare, asht ftohte dhe bi shi. Mbeta mrena /pf/images/graemlins/frown.gif

Pufe ne i her Megin :wub: