A-M-S-M-L-G-P! ( Simpatia, terza edizione)

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: A-M-S-M-L-G-P! ( Simpatia, terza edizione)

Uuuu.. ketu paska kercit muhabeti pa mua!

Jerinke, si je e dashur? Long time, no see /pf/images/graemlins/frown.gif
Vete e ke krijuar website? Shume bukur! /pf/images/graemlins/smile.gif Mund te porosisim gje qe andej?

Jerina

Primus registratum

Erdha une /pf/images/graemlins/smile.gif Si gjithnje kur eshte shpia bosh ketu /pf/images/graemlins/frown.gif Kam qene shopping sot i kam firu nja
$500 E pat dhe burri im taksirat me mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Penelushe tash po mundohem te dergoj ndonje foto te mujit te mjaltit se nuse s'kam ndonje ne com. Me vone si dihet. Pyt Dropsin si kam dale /pf/images/graemlins/smile.gif

AnaBlue nuk humb lehte rrugen e Af-s une. Nuk ju harroj une juve joooo /pf/images/graemlins/smile.gif
Persa i perket faqes, nuk e kam krijuar une. Une thjeshte kam zgjedhur se cfare dua te kem ne paraqitje. Si dhe paguaj nje amount te vogel mujor. Nese ke ndonje pyetje ose ke deshire te blesh ndonje gje, mund te me shkruash e-mail, ose ne pm. Produktet jane shume te mira pasi une i perdori vete si dhe klientet qe kane blere gjer tani, jane me se te kenaqura. Biles njera nga ato ka perdorur "mary kay" products me pare dhe tani i ka lene menjane dhe po perdor BeautiControl. Gjithsesi shije shije eshte kjo pune /pf/images/graemlins/smile.gif Por per mendimin tim keto produkte jane shume te mira si dhe te lira. It depends :shrug: /pf/images/graemlins/smile.gif

giulia

Primus registratum

Buona seraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa simpatia :kiss: /pf/images/graemlins/smile.gif

olti

Neo

Ciao Giulia /pf/images/graemlins/smile.gif

Sei la mia preferita :kiss:

AnaBlue

Forumium maestatis

Faleminderit Mbreteresha e Luleve /pf/images/graemlins/smile.gif

Pershendetje ju simpatiksat! :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

Mirmbrema Simpatia /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga giulia:
[qb] Buona seraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa simpatia :kiss: /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
:kiss:

:wub: eve per Megin :wub:

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Jerina:
[qb] Ufff shyqyr qe ju gjeta /pf/images/graemlins/smile.gif Kam ardhe dhe here te tjera po ku di une ishte mbushe vendi plot pupla pulash, gjelash, mjellmash e fazanash qe ma bllokuan mesazhin e s'vinte dot ne forum :smash:

si ju kam simpatika???
Abstrakt si je moter? Te puth fort :kiss:
Mary me Hirkon dhe me LR e kane harru rrugen me ardhe ketu? :mad:

Gulia, Sis, Penelushe, Tea, Lara si po kaloni ju?

Amira mos u merzit pse te kan ba dalje nga partia Randsi ka mos me te ba dalje nga pushteti lol Ckemi yll ? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
hallooooo Jeri...perqafim e dashur...c kemi ndonje gje te RE? www. sh. i bukur... :thumbsup:

mire u lezofshim
perqafim

:wave:

giulia

Primus registratum

asnje online me duket /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Lelina po ato fotot e dasmes kur do na i dergosh /pf/images/graemlins/smile.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Edhe una dua ti shikoj fotot e dasmes /pf/images/graemlins/smile.gif

TEA

Forumium maestatis

eve una du me i pa ato resmet e dasmes :shrug:

ciao Giulia , ciao Ana :wave: si ja ngryset?

AnaBlue

Forumium maestatis

Eh... po ngrysemi e dashur! Ketu eshte dite akoma ne fakt e une po shkruaj nga puna. Papapa... sa punetore qe jam! U bona telef ne AF sot gjtihe diten /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

lol ..mos u deshpero mi se diten nat e naten dite per ndertimin e af /pf/images/graemlins/wink.gif

nikoqire te medha jemi bere duke u frekuentu ne kete ven . apo jo ? :thumbsup:

drops^of^enigma

Primus registratum

u
Fillimisht postuar nga *Penelat e Van Gogut*:
[qb]
Fillimisht postuar nga Jerina:
[qb]
Fillimisht postuar nga *Goca e karrocaxhiut*:
[qb] Mireditaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Jerusho, porosine mos harro /pf/images/graemlins/wink.gif !
[/qb]
Ma kujto lol E kam harru :angel: [/qb]
ti ka more ment ai ty, /pf/images/graemlins/wink.gif ( foton e dasmes e pra... :mad: )

Nuk e di pse , po kur kam taku Tranofilen mje kujtu ti, ndoshta nga kacurrelat e zeza. [/qb]
kush do foto te Jerines nuse le t'me shkruj PM...(havent decided yet what the fee for pic is gonna be /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )

p.s. qekur na doli Tranofilja me rrela te zeza :confused: ?

giulia

Primus registratum

Buona seraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Simpatia po shikoni Zeling me duket sonte /pf/images/graemlins/smile.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Buondi' Buondi' Zelig-ut ja nxorrem shkumen mrome per here te funit. Foca la bindella /pf/images/graemlins/laugh.gif Tironce si te kom ri goce ? /pf/images/graemlins/smile.gif

giulia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DuWS@Ku:<br />[qb] Buondi' Buondi' Zelig-ut ja nxorrem shkumen mrome per here te funit. Foca la bindella /pf/images/graemlins/laugh.gif Tironce si te kom ri goce ? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Mire durrsako ti si je ke hum fare /pf/images/graemlins/smile.gif

giulia

Primus registratum

Ciao Neo si je cthote shkolla tutto bene /pf/images/graemlins/smile.gif