:kiss:Fillimisht postuar nga giulia:
[qb] Buona seraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa simpatia :kiss: /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
hallooooo Jeri...perqafim e dashur...c kemi ndonje gje te RE? www. sh. i bukur... :thumbsup:Fillimisht postuar nga Jerina:
[qb] Ufff shyqyr qe ju gjeta /pf/images/graemlins/smile.gif Kam ardhe dhe here te tjera po ku di une ishte mbushe vendi plot pupla pulash, gjelash, mjellmash e fazanash qe ma bllokuan mesazhin e s'vinte dot ne forum :smash:
si ju kam simpatika???
Abstrakt si je moter? Te puth fort :kiss:
Mary me Hirkon dhe me LR e kane harru rrugen me ardhe ketu?![]()
Gulia, Sis, Penelushe, Tea, Lara si po kaloni ju?
Amira mos u merzit pse te kan ba dalje nga partia Randsi ka mos me te ba dalje nga pushteti lol Ckemi yll ? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
kush do foto te Jerines nuse le t'me shkruj PM...(havent decided yet what the fee for pic is gonna be /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )Fillimisht postuar nga *Penelat e Van Gogut*:
[qb]ti ka more ment ai ty, /pf/images/graemlins/wink.gif ( foton e dasmes e pra...Fillimisht postuar nga Jerina:
[qb]Ma kujto lol E kam harru :angel: [/qb]Fillimisht postuar nga *Goca e karrocaxhiut*:
[qb] Mireditaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Jerusho, porosine mos harro /pf/images/graemlins/wink.gif !
[/qb])
Nuk e di pse , po kur kam taku Tranofilen mje kujtu ti, ndoshta nga kacurrelat e zeza. [/qb]
Mire durrsako ti si je ke hum fare /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga DuWS@Ku:<br />[qb] Buondi' Buondi' Zelig-ut ja nxorrem shkumen mrome per here te funit. Foca la bindella /pf/images/graemlins/laugh.gif Tironce si te kom ri goce ? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]