A-M-S-M-L-G-P! ( Simpatia, terza edizione)

alinos

Forumium maestatis
Re: A-M-S-M-L-G-P! ( Simpatia, terza edizione)

Ciao zemer!

Ma puth pak Megin dhe thuji te te perqafoje fort nga ana ime /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: :wub:

albana

Lara Croft

Giulia dhe Jerina sa kohe pa ju pare /pf/images/graemlins/smile.gif
Nga nje perqafim nga une :kiss: :kiss:

giulia

Primus registratum

Ciao Albana edhe une kohe kam pa te parene AF si je mire credo /pf/images/graemlins/smile.gif Une mire /pf/images/graemlins/smile.gif

Alinos kjo mebesa jote sot nuk eshte aspak ne terezi /pf/images/graemlins/frown.gif vetem grindet u be gati dy net qe nuk flen dhembet po per fat ska temp /pf/images/graemlins/frown.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga giulia:
[qb]
Alinos kjo mebesa jote sot nuk eshte aspak ne terezi /pf/images/graemlins/frown.gif vetem grindet u be gati dy net qe nuk flen dhembet po per fat ska temp /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
se mos ka rene ne dashuri me ndonje nga ata sybukrit e cerdhes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
:kiss:

Mbaj mend nje reklame italiane ku nje femije 6 vjec i thote te emes:
Mama mi sono inamorato di Lucia della seconda media! :wub:

giulia

Primus registratum

Tani per tani nuk besoj po ne shtator kur te shkoje ne cerdhe nuk i dihet /pf/images/graemlins/wink.gif

Une po e mbyll per sot se nuk rri fare shkruhemi neser ja kalofshi mire notte :kiss:

TEA

Forumium maestatis

:kiss: della buonanote per giulia e megi . a domani /pf/images/graemlins/wink.gif

qe thoni ju kom pa i film te frikshem e tani kom frik me fjet :cry: . turp po o e vertet /pf/images/graemlins/frown.gif

TEA

Forumium maestatis

ciao Jerina /pf/images/graemlins/smile.gif ke hum fare ti zemla ...dhe kur vje zhgarravit vetem nje here ketu , ose vje kur nuk ka njeri .

perqafoj fort kinge /pf/images/graemlins/smile.gif

Jerina

Primus registratum

Elva une /pf/images/graemlins/smile.gif Kuptohet kur s'ka njeri ketu /pf/images/graemlins/frown.gif

Albana ju puth fort Ty dhe Blucken :kiss: :kiss:

Jerina

Primus registratum

Hej si ju duket my webpage? Hehehe jam ba bixinesmene. Isn't that cool? Who wants to be like me le te me kontaktoje mua :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Mireditaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Jerusho, porosine mos harro /pf/images/graemlins/wink.gif !
Giulia Eliani Durrsexi Alinosi E te gjithe te tjeret qe kane shkrujte nga nje muuaahhh po me te madhe per Neon. /pf/images/graemlins/laugh.gif

giulia

Primus registratum

Ciao Lepurushe si je ti :kiss: je bere per mall edhe ti nje here ne jave hyn /pf/images/graemlins/frown.gif

Goca

Primus registratum

Une mire jam , vetem se kam pas shume ngarkesa mendore dhe fizike keto kohete fundit , madje ma merr mendja se do vaxhdoje per nje kohe te gjate kjo gjendje ndaj mundohem qe ato pese minuta te lira nga budalleqet e mendjes time ti shfrytezoj sa me mire. Kjo do te thote te mbyll persianet e dhomes ndersa dritaren ta le hapur e te fle nen flladin e fresket. /pf/images/graemlins/wink.gif

Jerina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Goca e karrocaxhiut*:
[qb] Mireditaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
[/qb]
Ma kujto lol E kam harru :angel:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Jerina:
[qb]
Fillimisht postuar nga *Goca e karrocaxhiut*:
[qb] Mireditaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
[/qb]
Ma kujto lol E kam harru :angel: [/qb]
ti ka more ment ai ty, /pf/images/graemlins/wink.gif ( foton e dasmes e pra... :mad: )

Nuk e di pse , po kur kam taku Tranofilen mje kujtu ti, ndoshta nga kacurrelat e zeza.

TEA

Forumium maestatis

mirmroma simatia.

ejj ciao jerina , gulia e ty penele qe u bo shekuj pa u pa /pf/images/graemlins/laugh.gif

paska plas ndjenjat sheshit ketu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

giulia

Primus registratum

Buona seraaaaaaaaaaaaaaa simpatia /pf/images/graemlins/smile.gif

TEA

Forumium maestatis

bonathera giulia /pf/images/graemlins/smile.gif si e ngryse ti e megi vogal? te osht grind noi çik?

:kiss:

TEA

Forumium maestatis

bonathera anche a lei mister che li sa tutte :wave: