A-M-S-M-L-G-P! ( Simpatia, terza edizione)

Goca

Primus registratum
Re: A-M-S-M-L-G-P! ( Simpatia, terza edizione)

Salo , po te hecka matrapazlleku me sa shof /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Delenxhi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jerina, kur te vish po deshe na qit ate resmen e dasmes se s'besoj gjo une qe je martu ti... /pf/images/graemlins/tongue.gif

M'dha leje burri thote :mad: , veje rregullin qe n'fillim a te keqen, 49% ai , 51% ti tek vendimet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
Lum si ne per burrin tat. Jeta? Buk e qofte lal. Buk e qofte.

/pf/images/graemlins/laugh.gif
qofte njele mo ne ti po nga ato te korces me me qepe /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

[qb] O qelbesir mi. yll thot kjo. ka i gjeti majucat ajo?

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ore gorricke si shume po te pellqekan keto mauckat ty /pf/images/graemlins/tongue.gif se si shpesh je tu e perdor ...

pastaj mrom me kukurrec tani na dole tek qoftet...neser ca ka...

alinos

Forumium maestatis

Giulia mjaftoi nje pale qofte e mblodhen te uritur pas matrapazit. S'e dine te varfrat se qoftet i ka me mish mace te ngodhur, edhe pse Kordja coku ja ndjeu eren :wink: /pf/images/graemlins/tongue.gif :devil:

giulia

Primus registratum

Ciao Simpatia /pf/images/graemlins/smile.gif

Urime Maryt se eshte bere perseri halle sot, tju rroje e me jete te gjate Greta /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Penelke xhan faleminderit per ate gjene, ma bere qefin sa me s'ka. Ishte vertet surprize e bukur dhe do e kem parasysh /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
:kiss:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga giulia:
[qb] Ciao Simpatia /pf/images/graemlins/smile.gif

Urime Maryt se eshte bere perseri halle sot, tju rroje e me jete te gjate Greta /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Urime dhe me jete te gjate /pf/images/graemlins/smile.gif

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Penelke xhan faleminderit per ate gjene, ma bere qefin sa me s'ka. Ishte vertet surprize e bukur dhe do e kem parasysh /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
:kiss: [/qb]
ate gjene??
pse mi e ka ba publike kjo se po tjerrim pambuk e bejme me grep rrobat e banjos??
jemi ule te dyja si plaka e po thashethemethojme per gjithe af-ne,ajo puno me grep e une kacurrelos pambukun e verdhe.
alinon kemi fillu me imagjino per takim me ty po do bejme nje liste te gjithe gjerave qe do te te themi,sikur te bejme nje takim cupkash mi s'do ish keq? si thu??
Mary urime halla:)

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Danae:
[qb] ate gjene??
pse mi e ka ba publike kjo se po tjerrim pambuk e bejme me grep rrobat e banjos??
jemi ule te dyja si plaka e po thashethemethojme per gjithe af-ne,ajo puno me grep e une kacurrelos pambukun e verdhe.
alinon kemi fillu me imagjino per takim me ty po do bejme nje liste te gjithe gjerave qe do te te themi,sikur te bejme nje takim cupkash mi s'do ish keq? si thu??
Mary urime halla:) [/qb]
Ajo gjeja ishte nje cope leter rrush, po ma ndricoi diten /pf/images/graemlins/smile.gif
Per roba banje nuk jam keq dy kostume bleva ne Angli (ti po pyt ku mund t'i veshesh ne UK robet e banjes, po ja kur lahesh ne vaske /pf/images/graemlins/laugh.gif )...
Moj goce po mua me mbani ne goje ju?! Mbaruan djemte kshu :wink: :goofy:
Jo po thash se c'ishte tere kjo lemez une, po te me vente mendja te cupkat jo nje here, me rrejti menia per ndonje bukurosh :wub:
Yll ne fund te qershorit them se jam available :wink: :kiss:

alinos

Forumium maestatis

p.s. Ma ke shkrujt emnin gabim :mad:

Lare verdall je?!

alinos

Forumium maestatis

[qb] Dalngadal grifshe, dalngadal. Filloje me kofsha pule iher masnej shko ke qoftet. S´jon t´gjitha illoj t´ia fillojn ka qoftet.

/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:eek: :eek: :eek:

Pse ti me kofsha gjeli (te sojit tend) e ke filluar njehere masnej kalove ne mass production /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shyqyr qe s'jon te gjitha illoj thuj se ka ma shume qofte per ato qe dine t'i vleresojne /pf/images/graemlins/tongue.gif

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] p.s. Ma ke shkrujt emnin gabim :mad:

Lare verdall je?! [/qb]
po imagjinoja ate bukuroshin qe te sillte lemzen,dhe te cova ne plan te dyte,me fal,heres tjeter nuk do gaboj.
p.s sinqeriteti mbi te gjitha!

alinos

Forumium maestatis

[qb] po imagjinoja ate bukuroshin qe te sillte lemzen,dhe te cova ne plan te dyte,me fal,heres tjeter nuk do gaboj.
p.s sinqeriteti mbi te gjitha! [/qb]
edhe per ket keni bisedu me Penelen :eek:
Je qe je ma defte ne mu se kush ma sjell lemzen se ban sevap :goofy: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

ate gjene e kam edhe une,do fotokopineee,te intereson??
nùdegjo te forten:ishte nje goce qe donte te merrte nje leter te ngjashme,sa shkojme tek dera e restorantit me ndal dhe me thote:prit,nxori buzekuqin nga canta dhe u lye.
akoma nuk e kuptoj pse,fundja ai i shkreti eshte i verber,qofte per nje shinny lipstick /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

[qb] ate gjene e kam edhe une,do fotokopineee,te intereson??
nùdegjo te forten:ishte nje goce qe donte te merrte nje leter te ngjashme,sa shkojme tek dera e restorantit me ndal dhe me thote:prit,nxori buzekuqin nga canta dhe u lye.
akoma nuk e kuptoj pse,fundja ai i shkreti eshte i verber,qofte per nje shinny lipstick /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
M'gja se o me ka hik petlla mu, o te ka hik ty, o ke harru me m'nis nje pm sqaruese :confused: :shrug: :idea:

alinos

Forumium maestatis

Un s´kom gjela n´soj. Jon njerez t´gjith. Prit se nuk jom bo kanibal hala.

Un s'thash se ke gjela n'soj, po qe je gjel fare /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Nordhsha un qe t´shko gjuha ke vleresimi direkt. S´ke faj jo. E ke per detyr.

Kenaqesit e gjuhes e ke parasysh vete ti, apo duhet me ta defty /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Danae

Primus registratum

Ceshtja e gjuhes duhet shenuar neper blloqe shenimesh per tu rikujtuar,ka vlere te vecante rigjeneruese.

alinos

Forumium maestatis

[qb] Esht shkenc universitare gjuhesia lal. Ajo e huaj akoma me e frekuentuar.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Frenkuetimi i shpeshte vec nuk tregon cilesi, po kur s'ke pulen kenaqesh me sorren thoshte Frankoja i Spanjes /pf/images/graemlins/wink.gif
Epo ku u shtuan dhe ata me dipllom! E kam than universiteti nuk eshte per te gjithe /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

[qb] Ose mjellmen. C´ti bej Frankos une qe aq dinte. Per te dipllomuarit: Me te miret lal, me te miret. ja dhe per ty i gjuh:

/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ata me gran culo do thoja /pf/images/graemlins/wink.gif
Si the?! Miresia s'ka fund?! Edhe pune e mjellmes, ja kalon fazani i eger :devil:
Vec nje gjuhe?!
Un po qis dy /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif