A-M-S-M-L-G-P! ( Simpatia, terza edizione)

giulia

Primus registratum
Re: A-M-S-M-L-G-P! ( Simpatia, terza edizione)

ka lind fiks para nje viti ishte si sot e shtune e mi shi po sa lindi shpirti im u hap koha /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif neser i bie me tanan me 9/11/2002 dita me e bukur e jetes time :kiss: :kiss: nga meggie per le sue zie qe i do fort

^mary^

Primus registratum

Edhe 100 Meggie /pf/images/graemlins/smile.gif
U rritsh e bukur si babi /pf/images/graemlins/smile.gif ( Danieli i vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif )

1008-006-29-1017.gif

1008-006-28-1017.gif

1008-006-32-1028.gif

^mary^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga giulia:
[qb]
Fillimisht postuar nga Mary:
[qb] Here I am ! /pf/images/graemlins/tongue.gif
:kiss: [/qb]
po une pse nuk te shoh tek msn :confused: [/qb]
nuk po me puno messenger-i fare ... jam ne punime e siper /pf/images/graemlins/tongue.gif

^mary^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] E du edhe une nji beb........ :cry: [/qb]
beji yzmetin atehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

giulia

Primus registratum

[qb] E du edhe une nji beb........ :cry: [/qb]
Po sa here te kam thone oj goc leji ato teftere se u lodhe e gje nje burre /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

e poi le zie si devono dare una mossa perchè qui noi vogliamo la cugina

giulia

Primus registratum

o nela o shtrige po prap ne milano do kthehesh ta tregoj une ty dopo

Goca

Primus registratum

Une du me i lone , po s`me lejne keto mu... /pf/images/graemlins/laugh.gif , i ka hyp sevdaja e modhe ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Giulia, s`e kan fajin Ziat po baxhanaket e burrit tat qe s`lujn prej venit ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

giulia

Primus registratum

[qb] Une du me i lone , po s`me lejne keto mu... /pf/images/graemlins/laugh.gif , i ka hyp sevdaja e modhe ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Giulia, s`e kan fajin Ziat po baxhanaket e burrit tat qe s`lujn prej venit ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
vec mos i pafsha po vec mos pafsha aman se ja tregoj une :smash: :smash: mi lane motrat ne shpi t'poshtrit

Goca

Primus registratum

U futet ne msn ju mi, edhe me lat mua ketu vetem si kukull... :cry: mire burri po edhe motrat... /pf/images/graemlins/laugh.gif hika te dehem , apo s`kom nji shishe vere te kuqe franceze ne cante .. vetem kom per ta pi deri sa ti dali funi shishes... :mad:
Noten e mire te gjitheve! :wave:

giulia

Primus registratum

Shko e fli ti lepurushe une edhe pak se po shof c'è posta per te me marien :rolleyes:
Ajo nela nga msn nuk duket hic masanej kushedi me cin flet se ka nja 10000 adresa te ndryshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

M`perzihet, po me mbyllen edhe syte , kam pi dy gota nga ajo vena e kuqe qe bohet me sheqer dhe fruta dhe pihet e ngrohte , Sailori duhet ta dije mire se ato gjermonet na e dhane... :cry:
Notte!

Kordelja

Valoris scriptorum

M`perzihet, po me mbyllen edhe syte , kam pi dy gota nga ajo vena e kuqe qe bohet me sheqer dhe fruta dhe pihet e ngrohte , Sailori duhet ta dije mire se ato gjermonet na e dhane... :cry:
Notte!
Me lejeeee, edhe une e di mire /pf/images/graemlins/tongue.gif jam shkep duke pi keto dite ne te gjitha llojet e aromave :angel: por per cudi nuk me perzihet hic, ndihem edhe me shume e etur per me shume :angel: /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

:lol:

Ku ku nana vet, ka pi macja uthull /pf/images/graemlins/tongue.gif

Lali, eshte rrense vera me fruta, apo ishte A**** verdall :rolleyes: :devil:

Kordelja

Valoris scriptorum

Kush osht moca ktu mi :confused: une jam nona mocave /pf/images/graemlins/laugh.gif

...dhe s'lej dac pa i msu si pihet vera pa tu mor menja verdalle /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

:lol:

I fola lepurushes, kam faj un qe ti del ne mes si "nana" e maceve /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *alinos*:
[qb] :lol:

Ku ku nana vet, ka pi macja uthull /pf/images/graemlins/tongue.gif

Lali, eshte rrense vera me fruta, apo ishte A**** verdall :rolleyes: :devil: [/qb]
Ho mi ti, se s`kisha bere ndonje here nga ato... dogjem edhe sheqerin siper...atmosfere romantike tek party, vetem qirinj te ndezur... shyqyr qe s`ishte Aron se do kisha maru gjithe tasin...keshtu si pa e kuptuar... Sont ndihem qiqerr... piva edhe kafen... /pf/images/graemlins/wink.gif
Asnji s`ishte per mjes ne menxe.... gjysma meti ul ne kolltuk mrame... ca ja filluan kenges e ca po bojshin debat per identitetet.... :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

Me Dikun neper kome ajo s'do men qe verdalle do vije :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une e kom bo zap veren /pf/images/graemlins/laugh.gif

...Urte! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Me Dikun neper kome ajo s'do men qe verdalle do vije :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
M`ka dal nomi qe kom gjithe ato neper kombe , po asnji s`kom ... /pf/images/graemlins/frown.gif .
Dikun e kap per duresh une... :tipsy:

Kordelja

Valoris scriptorum

Penelina, kujdes se osht fruthi neper kome /pf/images/graemlins/tongue.gif

...lajini mire duret para ....buke :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif