A-M-S-M-L-G-P! ( Simpatia, terza edizione)

olti

Neo
Re: A-M-S-M-L-G-P! ( Simpatia, terza edizione)

Ciao Giulia dhe tere simpatia. /pf/images/graemlins/smile.gif

giulia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Ciao Giulia dhe tere simpatia. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ciao Olti /pf/images/graemlins/smile.gif si po ja kalon mire ?

Simpatia ka hum fare po skane faj vape po provime plot jane te rrishe mbi PC aha

PrInCiPiEl

Primus registratum

Hi!

Eh...

A i mba mend kush edhe ato simpatitë nga viti i kaluar ???

:wub:

Histori e paharuar !

Një përshëndetje e përzemërt @all /pf/images/graemlins/smile.gif

PrInCiPiEl

alinos

Forumium maestatis

Simpatia ishte "grupi" i pare ne forum, dhe lindi vetem nga deshira per te qeshur.
U mblodhen tipa qe kurre nuk do kishin ndejtur bashke po te jetonin ne nje qytet, aq te ndryshem ishin, por qe gjeten nje te perbashket te madhe ketu: zemren e madhe dhe deshiren per t'u argetuar naivisht.
Sot disa prej tyre kane jete teper te ngjeshur, larg ketyre faqeve virtuale, disa te tjere vine verdalle, por nuk para shkruajne, por jam e sigurte se te gjithe kane nje vend special per simpatine ne zemren e tyre, sepse gjithcka, edhe ky seksion i forumit (Thashethemet) lindi prej simpatise, apo deshires se njerezve per te folur me njerez!
Jerina, Sailor, LR, Hirko e me pas Mary, Eliani, Giulia, Penelat, Captain Albania e Tea kane qene familja ime forumiane dhe i dua e do i dua gjithnje shume.
Thjesht qe ta kene parasysh /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Do vi ketu here pas here, vetem qe t'ju them se ju mendoj gjithnje e t'ju dergoj nga nje te :kiss:

Po e mbyll si ne kohet e vjetra

Kisses (Hirko e ke hedhur bllokun m'gja /pf/images/graemlins/wink.gif )

alinos
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

E ke thon tamam Linoso, kena qen dhe jena grup heroik! Vetem duhet me shtu qe nje nga arsyet e lindjes se Simpatis dhe th&th ishte nevoja a mermedorave me na bo zap, sic ishte edhe per ne nje menyre per ti shpetuar BANit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te gjithe e majn men akoma qe kur hyshim ne me ndonje teme serjozi ngelte vetem tema se serjoziteti i hikte ke tezgjahu me u bo trike /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me ka mar dhe mu malli me te thone te drejten, por sic thu dhe ti shkojm ka shkojm, menojm car menojm prap nuk na rri menia pa kujtu Sumpatin /pf/images/graemlins/smile.gif

:kiss:

Guest

Ashu esh ne fakt ja mbeshtes mendimin parafolesit deri ne rrenxe /pf/images/graemlins/laugh.gif
xhaxha moderatora ma fshini ciek ket shkrimin siper meje : ) ; )

Le_Routard

Forumium maestatis

Ti shko fli se je lodh mrom! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Masnej kemi qen edhe grup me reglla te forta, sa here vinte ndonje antare re, dhe bonte kerkes me u fut ne grup, ne fillim e coshim ke dera ku rrinte Sailori dezhurn. /pf/images/graemlins/laugh.gif

dera.jpg

Guest

lol :lol: kam faj u qe t'them ty :cry: /pf/images/graemlins/laugh.gif
po ajo gjaja bukur aty ke dera ca esh re se mbajne syte teka cif tani muve /pf/images/graemlins/tongue.gif

ika pra dhe me ate email qe mke dhen ma ke ngrire gjakun :angel:

TEA

Forumium maestatis

ah Simatia ose me perkedhelje ( Sum-patia ). /pf/images/graemlins/laugh.gif
kujtoj qe ate interval kohe qe kisha te lire e kaloja me gjith qef ne keto faqe virtuale ..pasi shkepusja mendjen per momentin nga gjerat monotone te dites qe te lodhin dhe nga nje batut ne tjetren lodhja u zhdukte.
Ka raste qe qesh me veten kur mendoj batutat qe u hidhshin aty /pf/images/graemlins/laugh.gif
disa antar te simpatis i kam njohur, disa shpresoj ti njohe,me disa mbase koha nuk do na japi mundesin per ti njohur...por e perbashketa jon eshte se kemi qen nje grup nam fare :thumbsup:
malli me ka marre qe te riktheheshim dhe njeher si para 2 vjetve /pf/images/graemlins/smile.gif por ... :shrug:

jeni the best net-friends dhe ju du shume /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: :wave:

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]

Masnej kemi qen edhe grup me reglla te forta, sa here vinte ndonje antare re, dhe bonte kerkes me u fut ne grup, ne fillim e coshim ke dera ku rrinte Sailori dezhurn. /pf/images/graemlins/laugh.gif

dera.jpg
[/qb]
:eek: sa i qekan bo portierit shkret :devil:

Danae

Primus registratum

ju keni kene vendi ku une e kisha te shkruar ndalohet hyrja ne kete kategori,nuk e di pse me ngjanin me llafe te kota e jokonstruktive,ah me kalbet edhe mua po kot nuk thone sheh molla mollen e kalbet.
ne te tilla kalbezime u lexofshim gjithmone. :kiss:

alinos

Forumium maestatis

Nuk e di ka e gjete kete simbolike Danae, jo per gje po asnje nga ne nuk ka qene si molle, e shumta e shumta kastraveca kemi qene /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Me ka marre malli shume..... o çobanesha e maleve
per ato netet pa gjume ........ " "
hanim te dy me nji luge ........ " "
un me pak e ti me shume.......... " "
flinim te dy nen nje gune ....... " "
ti perposht e siper une ........ " "

.. ja turqeta iher te gjithve
Ju ngroft dilli korrikut ne jua boft lekuren kuçullat!

olti

Neo

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Simpatia ishte "grupi" i pare ne forum, dhe lindi vetem nga deshira per te qeshur.
U mblodhen tipa qe kurre nuk do kishin ndejtur bashke po te jetonin ne nje qytet, aq te ndryshem ishin, por qe gjeten nje te perbashket te madhe ketu: zemren e madhe dhe deshiren per t'u argetuar naivisht.
Sot disa prej tyre kane jete teper te ngjeshur, larg ketyre faqeve virtuale, disa te tjere vine verdalle, por nuk para shkruajne, por jam e sigurte se te gjithe kane nje vend special per simpatine ne zemren e tyre, sepse gjithcka, edhe ky seksion i forumit (Thashethemet) lindi prej simpatise, apo deshires se njerezve per te folur me njerez!
Jerina, Sailor, LR, Hirko e me pas Mary, Eliani, Giulia, Penelat, Captain Albania e Tea kane qene familja ime forumiane dhe i dua e do i dua gjithnje shume.
Thjesht qe ta kene parasysh /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Do vi ketu here pas here, vetem qe t'ju them se ju mendoj gjithnje e t'ju dergoj nga nje te :kiss:

Po e mbyll si ne kohet e vjetra

Kisses (Hirko e ke hedhur bllokun m'gja /pf/images/graemlins/wink.gif )

alinos
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif

E bejme prap si me pare pra.

olti

Neo

Mua me kujtohet kur kam ardhur per here te pare ketu me kerkesen e Jerines. Atehere isha i djegur per te /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ajo me tha qe te vija te kerkoja doren tek familja e saj, pra Simpatia. Me shume se cdo gje me kujtohet kur pasi shkruajta ketu shkroi me pas Alinos (simply me) dhe me ka bere vertete te qesh me shume fjale, nder te cilat ka qene "djale para se te shkruash kerkesen, rri drejte dhe mos i ver brrylat mbi tavoline" (pak a shume dicka e tille) /pf/images/graemlins/smile.gif Pastaj me kujtohet qe kam ngaterruar Panelat e van gogut, duke e menduar cun /pf/images/graemlins/laugh.gif Kam lene nam dhe i kam kerkuar Elianit ta heqe shkrimin tim, por nuk ma plotesoi kerkesen :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif Cfare me?! Faqe e faqe pa fund. Nuk ka arritur asnje grup deri me sot te kete faqe sa ky grup. Brenda dy tre diteve beheshin 60 faqe (maksimumi i lejuar atehere) dhe menjehere hapej nje teme e re Simpatia /pf/images/graemlins/smile.gif Ishte (dhe eshte akoma) kenaqsi te lexoje shkrimet e te tereve ketu, sidomos shkrimet qe te benin te shkuleshe se qeshuri te L_R, Kenny (sot Majmuni Hirko) dhe Sailorit :thumbsup:
Ju kam xhan dhe une te gjitheve. Jeni ju familja dhe shoket e mij te pare virtuale :)

Captain Albania /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

uaaaaaaaaa mami me ke bere te qaj neo /pf/images/graemlins/laugh.gif

mire mire goxhaaaaaaaaa mire ne pergjithsi kshu pa asnje genjeeshter ke shkrujt /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

sdu /pf/images/graemlins/laugh.gif
un kam mik te fooooooooooorte /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk dal prej ktu sikur kaaaaaaaaaaq te besh dhomin /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :book:

PrInCiPiEl

Primus registratum

'Neo'

Captain Albania
Anetar/e # 138 Shkruajtur më 06 Korrik, 2003 19:20

...
'Neo':

- Si ishte firma jote atëhere ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
- Kush ishte dikush që bënte shumë shumë postime vetem me mimika ? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kaq ihere .... /pf/images/graemlins/smile.gif

Shifemi ma vonë /pf/images/graemlins/wink.gif

...

Për disa nga antarë(e)t e paharuar(a) :

Një përshëndetje me këngë :

Edona Llalloshi
dhe:

'Simpatia'

:cool: