A konsideroni te ktheheni te ish i dashuri ose ishe e dashura?

Del Carmen

Primus registratum
Re: A konsideroni te ktheheni te ish i dashuri ose ishe e dashura?

Fillimisht postuar nga DKNY:
[qb] Ahh! Lexoj keto gjera dhe zemra me pikon gjak. Para nje muaji u ndame. "Jam shume e re", "kam shume gjera per te provuar ne jete", "bera nje gabim", "te dua si shok", "shpresoj te lidhemi ne te ardhmen", "nuk dua te te humb" keto fjale me thoshte ne telefon. Dhe mendja ime plotesisht konfuze nuk po e kuptonte se cfare po ndodhte. A do vrapoja tek ajo te nesermen? Pa dyshim. Tani kam ndejnja te perziera per te... E dua...e urrej... Nuk mund te urrej nje njeri qe po perpiqet te gjeje vetveten dhe vendin e saj, po ama mund te urrje nje njeri qe me braktisi... "gje nje tjeter" me tha pak dite me perpara... Eshte ky fundi? A do ta urrej une gjithmone personin qe i dhurova gjithe dashurine time?

Jam konfuz.... [/qb]

Del Carmen

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DKNY:
[qb] Ahh! Lexoj keto gjera dhe zemra me pikon gjak. Para nje muaji u ndame. "Jam shume e re", "kam shume gjera per te provuar ne jete", "bera nje gabim", "te dua si shok", "shpresoj te lidhemi ne te ardhmen", "nuk dua te te humb" keto fjale me thoshte ne telefon. Dhe mendja ime plotesisht konfuze nuk po e kuptonte se cfare po ndodhte. A do vrapoja tek ajo te nesermen? Pa dyshim. Tani kam ndejnja te perziera per te... E dua...e urrej... Nuk mund te urrej nje njeri qe po perpiqet te gjeje vetveten dhe vendin e saj, po ama mund te urrje nje njeri qe me braktisi... "gje nje tjeter" me tha pak dite me perpara... Eshte ky fundi? A do ta urrej une gjithmone personin qe i dhurova gjithe dashurine time?

Jam konfuz.... [/qb]
E njejta gje me ndodhi mua. Me tha qe dashuria kthehet lehtesisht ne urrejtje, dhe une duhet ta urreja qe te ndjehesha me mire. E pamundur. Eshte njeriu qe cilit i dhashe gjithe dashurine.Diten pas ndarjes doja te kthehesha prape tek ai sepse e doja pafundesisht . Por pas asaj qe me beri , mendoj se s'meriton nje shans te dyte dhe qe s'besoj se do te jem ndonjehere e lumtur me te. Ne fund te fundit ai eshte latino(Venezuela) dhe s'besoj se ia vlen ta harxhosh kohen me ata.Tani jam plotesisht over him , megjithese zemra me hidhet perpjete kur e shoh ndonjehere. S'ka kthim mbrapa, unless there's still lots of love on both sides.

Leandra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] te gjitha ju gocat e babit na dolet me EX-a. ku po vete shqiperia mor jahu keshtu.

mire, jam kurioz me dit, çfare quni ju EX. nje person me te cilin keni pas nje kontakt seksual te vetem, psh ne nje party tek nje shoqe apo shok kur fillojm e pime nga pak e na zjen gjaku apo dike me te cilin keni kalu vite.

ç'eshte mor gjithe ky degjenerim, halla! halla! [/qb]
Ex une quaj nje person qe e ke dashur dhe keni ndenjur ca kohe bashke dhe pa bere sex.

darma

Primus registratum

Une do te kthehesha ne qofte se ndjej dicka dhe ai gjithashtu e perse te mos i jepja nje mundesi te dyte c'kam per te humbur
kiss.gif

Gjovi

Primus registratum

kjo varet tek arsyeja e ndarjes

fallen angel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hanini:
[qb] gjyshja ime thoshte:
<span style="font-style: italic">Buka e thyer nuk ngjit me!</span> [/qb]
kurse une them:ate qe peshtyve(peshtyu)...mos e lepi ma!

inteligjente rraca jote son! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
wave.gif

Diddy19

Su@mi

As mua s'do me pelqente shume supa e ngrohur pasi eshte ftohur nje here!

Gjithsesi ajo varet nga arsyet qe kane cuar ne ndarje....Ka arsye e arsye...
shrug.gif

fallen angel

Primus registratum

i mezzi pero giustificanno sempre i finni...!

pastaj shih me kujdes pyetjen qe shtrohet:a do ktheheshit tek ish-i juaj?
nese behet fjale per kthim do te thote qe ka patur ikje,dhe askush nuk iken kot...aq me teper kur behet fjale per nje lidhje!

Diddy19

Su@mi

Dakord,behet fjale per ikje dhe per kthim!Perderisa njeri iken do te thote qe nuk e lidh me me personin tjeter.Ky eshte rasti i ikjes vullnetare,pa motiv tamam tamam.Une vetem kete rast veçova.

Rastet e tjera i pergjithesova duke thane se varet nga arsyeja per te cilen ka ndodhe ajo &quot;ikja&quot; qe thu ti.

-Tradheti?? Jo i dashur,une s'kthem me!
shrug.gif

-Mendova se me kishe tradhetuar po ne fakt nuk ishte ashtu?? Po ,e pranoj kam gabuar dhe terhiqem.Me fal! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ...Dmth kthehem....gjithmone nese personi tjeter me pranon.

fallen angel

Primus registratum

shiko,ne nje lidhje ku behet fjale per dashuri te vertete,mjafton nje fjale e thene pa vend per te shkaktuar nja carje shume te veshtire per tu riqepur,rikuperuar,e jo me nje dyshim tradhetie.

une per nje dyshim te tille mezi rikuperova raportin tim pas dy javesh,dhe mendoj se jam me fat.

nje lidhje qe prishet nuk mund te ribehet me,dhe po u ribe,do kete gjithnje synim te riprishet.

dashuria eshte si urrejtja,sa me shume e sheh ate njei,aq me shume te rritet ndjenja!

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Jo,e pse? [/qb]
kot me sa me shty i nate, pastaj ik prape &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

MICHELLE

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:&lt;br /&gt;[qb] Dakord,behet fjale per ikje dhe per kthim!Perderisa njeri iken do te thote qe nuk e lidh me me personin tjeter.Ky eshte rasti i ikjes vullnetare,pa motiv tamam tamam.Une vetem kete rast veçova.

Rastet e tjera i pergjithesova duke thane se varet nga arsyeja per te cilen ka ndodhe ajo &quot;ikja&quot; qe thu ti.

-Tradheti?? Jo i dashur,une s'kthem me!
shrug.gif

-Mendova se me kishe tradhetuar po ne fakt nuk ishte ashtu?? Po ,e pranoj kam gabuar dhe terhiqem.Me fal! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ...Dmth kthehem....gjithmone nese personi tjeter me pranon. [/qb]
por sikur arsyet te ishin si me poshte edhe pse ke akoma ndjenja:

-mosha
-njohuria e dy familjeve
-mos eksperienca
kokfortesia per disa gjera.........
si do beje???? ........dhe vazhdon te kesh ndjenja por kokfortesia, apo me mire krenaria nuk te len .....flas per te dy palet......edhe pse vazhdon ta kesh fiksim dhe te jesh fiksim i tij. si do beje????

joetisti_

Locus omnem
A konsideroni te ktheheni te ish i dashuri ose ishe e dashura?

duke mos marr parasysh rethanat e ndarjes a mendoni se mund te ri ktheheni te njek dashuri e humbur? Ndoshta menduat se ishte gabimi juaj me i madh. nese po, a e merrni si ulje te krenaris ose perbuzje? nese jo, athere pse jo lol?
flm per pergjigjet e tuaja
Michelle
mbase eshte edhe egoizem. Mbase ia fus edhe vetes duke patur kete tip, por fakt eshte qe nuk kthehem me tek asgje.
As te dhimbja e dhemballes qe po me kalon nuk kthehem me :)
A aspirine te henksha b*then sa dore qe me dhe!

Naten e mire! Nje te diele te kendshme!

• Like
Reactions: h3o

Almaa'95

Papirus rex
Duhet te jete vertete shume shume shumee interesant, per tu kthyer tek nje liber qe e keni shfletuar nje here dhe keni nxjerr perfundimin.

Balahk

Locus omnem
Varet nga rethanat e ndarjes.nese do ishte per gjera koti,po do kthem.por nese ajo do kishte filluar jeten e saj pas ndarjes me mua,edhe te kerkoj te kthehet prape tek une? Ncuq,nuk ka vend tek une,edhe sikur ta kem dashur shume..

Mirabel

Locus omnem
Do ti rikthehesha nese do kisha mundesine....jo njehere por ne pafundesi

Ndoshta nisem nga fakti si evoluan ngjarjet e mia ...ndoshta nese gjerat do ishin ndryshe as une nuk do kthehesha kurre....por ...por....nganjehere veme egon ,krenarine perpara ndjenjes.