A keni nostalgji per vitet e gjimnazit???

migena

Primus registratum
Re: A keni nostalgji per vitet e gjimnazit???

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Me mungojn shume,por edhe tani nuk eshte keq! [/qb]
Edhe mua me mungojne shume ato vite shkollore ne shqiperi qe nuk i harroj dot,dhe mendoj se kurre nuk do ta gjej ate shoqeri qe kam pasur.Por me duket se tani po me shtohet shume shoqeria apo jo si mendon ti X-ray? :thumbsup:

E vertet eshte qe shoqeria qe ka pas ne gjimnaze,eshte nje nder shoqerite qe ke per ta kujtuar gjithe jeten,sepse ka qene vete koha,mentaliteti jone,deri diku edhe ajo padjallezia gje qe conin ne nje shoqeri te sinqerte dhe te cilter.
Nje nxenes gjimnazi nuk ka probleme te tjera pervese asaj te mesimeve,dhe te ndonje profesori,qe e ka pas gerric paksa si shume,dhe per ket arsye ka me shume kohe per argetim,per gallat,per te ngacmuar njeri-tjetrin,dua te them qe jane nder vitet me te bukura qe njeriu kalon.

Por thjesht nga natyra jam gatuar,qe nuk jetoj shume me nostalgji per te kaluaren,mundohem te krijoj shoqeri te reja(pa harruar te vjetrat)per te jetuar momentin sa me bukur.
Me pelqen shoqeria e re,sidomos kur gjej ciltersi ne te!

migena

Primus registratum

[qb] E vertet eshte qe shoqeria qe ka pas ne gjimnaze,eshte nje nder shoqerite qe ke per ta kujtuar gjithe jeten,sepse ka qene vete koha,mentaliteti jone,deri diku edhe ajo padjallezia gje qe conin ne nje shoqeri te sinqerte dhe te cilter.
Nje nxenes gjimnazi nuk ka probleme te tjera pervese asaj te mesimeve,dhe te ndonje profesori,qe e ka pas gerric paksa si shume,dhe per ket arsye ka me shume kohe per argetim,per gallat,per te ngacmuar njeri-tjetrin,dua te them qe jane nder vitet me te bukura qe njeriu kalon.

Por thjesht nga natyra jam gatuar,qe nuk jetoj shume me nostalgji per te kaluaren,mundohem te krijoj shoqeri te reja(pa harruar te vjetrat)per te jetuar momentin sa me bukur.
Me pelqen shoqeria e re,sidomos kur gjej ciltersi ne te! [/qb]
E kuptoj dhe eshte e vertete qe kur gjen nje shoqeri te re dhe te paster je shume i lumtur ndaj vetes , sepse mendon dhe te kaluaren por prap se prap eshte shume me e prekshme shoqeria e kaluar qe ke pasur,por shoqerise te re pffff (I'm not sure),nuk kthehen kurre vitet e kaluara,nuk e di pse studentat sot vuajne me shume per shoqeri qe kane pasur se sa ate qe po krijojne sot dhe pergjigja tek kjo eshte sepse ka qene shume e sinqerte se ditet e sotme.

Nuk e di por une nuk e ndjej kete vuajte,ndoshta per vete faktin sepse vazhdoje akoma te kem nje pjse te shoqerise time te gjimnazit akoma edhe tani kety ku jam.

migena

Primus registratum

[qb] Nuk e di por une nuk e ndjej kete vuajte,ndoshta per vete faktin sepse vazhdoje akoma te kem nje pjse te shoqerise time te gjimnazit akoma edhe tani kety ku jam. [/qb]
Lum si ti po une qe nuk kam asnje nga shoqeria ime prandaj e ndjej kete por ti e paske shoqerin tende.Por une (lonely) gjithmone me duket /pf/images/graemlins/frown.gif

migena

Primus registratum

[qb] Me vjen me te vertet keq,por te jesh e sigurte qe dicka ka per te ndryshuar! [/qb]
Shpresojme,shpresojme se do kthehen ato dite ,por i dua me te bukura se ato vitet e tjera.Heeee,apo jo?

Gjithcka varet ne doren tende,nqs me jep mundesine,te jesh e sigurte qe kane per te ndryshuar>!

b.k.

Primus registratum

jo shume, sepse kane mbetur shoqeria ime ende, biles jane pjekur ( edhe cunat :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Ilir Bllaca

Primus registratum

me falni po un s'kam ber ndonje gjimnaz. Shkolle te mesme profesionale e tani gati po mabaroj shkollen e lart profesionale. Keshtu qe nuk kam ndonje nostalgi per shoket e gjimnazit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ilva

Primus registratum

Po pse pyetje eshte kjo? Nostalgji e shkuar nostalgjise, per disa, po per te tjeret jam shume kurioze te di ku jane e çfare bejne. Iku vapa me gushtin, vite qe nuk kthehen dot me po lere.

kipseli

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] Ne lidhje me ate periudhe...me shume me merr malli per naivitetin tim. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
o bo boooooooooo

sweet eda

Primus registratum

vitet me te bukura, jane ato te gjimnazit, une akoma mbaj lidhje me disa nga miqte e mij, por ama koha kalon, dhe njeriu krijon shoqeri te reja, dhe jam e lumtur ketu ku jam sot, por i kujtoj me keta miq shoqerine e vjeter!!!

Never Alone

Primus registratum

Jo nuk kam nostalgji per vitet e gjimnazit, ajo periudhe eshte pjese e te kaluares. Si ta them, ca ka ndodhur ka ndodhur edhe nuk kthehet me (sado e bukur apo e hillur) pres c'do te ndodhi ne te ardhmen edhe jetoj te sotmen /pf/images/graemlins/smile.gif

Ps: Kujtimet mbesin me ne edhe aq.

Feld-Marshalli

Primus registratum

ah vitet e gjimnazit mer kalamoja. sikur te me thonin do te jetosh 300 vjet apo te besh dhe nje here ato 3 vitet e gjimnazit ne shqiperi nuk do te kisha dyshim qe do te zgjidhja kte te fundit. do me pelqente te kthehesha dhe nje here ne ate kohe ku ishte e paster shoqeria dhe nuk kishte cmira midis nesh ose te pakten ishin te vogla. do me pelqente shume te kthehesha ne kohen kur une me nje nga shoket e mij me te mire shkonim pinim para provimit dhe mbas dhe rishim gjithe diten bashk tamam si me qen vllezer. kujtoj kohet e vjetra kur rinim gjithe diten ne kamp dhe rimin para gremines se dajtit pa folur fare po qe 1000000 fjale sikur te kishim thene nuk do te kishte qene njesoj e bukur sikur ishte atere kur rinim pa folur. shoqeria e gjimnazit eshte me e mire qe mund te takoj nje njeri gjat jetes se vet dhe kur ne kete ajke te shoqeris gjen disa nga miqte me te mire qe do te kesh ndonje here e imagjinoni vet se ca thesari eshte ai/ajo. respekte dhe nderime te gjithe shoqerise se gjimnazit sidomos xhezbidellistave

eM

Paper Moon

nostalgji....

hmm, te them te drejten nuk do te doja te kthehesha kurre mbarapsh. Jo sepse nuk kam bere gallate ato 4 vjet por me kujtohet vetja atehere, dhe me duket e pamundur te isha une...

ka ca gjera qe mungoj, sidomos detention (ore denimi)... /pf/images/graemlins/laugh.gif me eshte dashur te bej shume ore cummunity service vetem qe te fshija ato qe kam bere aty! /pf/images/graemlins/tongue.gif