Edhe mua me mungojne shume ato vite shkollore ne shqiperi qe nuk i harroj dot,dhe mendoj se kurre nuk do ta gjej ate shoqeri qe kam pasur.Por me duket se tani po me shtohet shume shoqeria apo jo si mendon ti X-ray? :thumbsup:Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Me mungojn shume,por edhe tani nuk eshte keq! [/qb]
E kuptoj dhe eshte e vertete qe kur gjen nje shoqeri te re dhe te paster je shume i lumtur ndaj vetes , sepse mendon dhe te kaluaren por prap se prap eshte shume me e prekshme shoqeria e kaluar qe ke pasur,por shoqerise te re pffff (I'm not sure),nuk kthehen kurre vitet e kaluara,nuk e di pse studentat sot vuajne me shume per shoqeri qe kane pasur se sa ate qe po krijojne sot dhe pergjigja tek kjo eshte sepse ka qene shume e sinqerte se ditet e sotme.Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] E vertet eshte qe shoqeria qe ka pas ne gjimnaze,eshte nje nder shoqerite qe ke per ta kujtuar gjithe jeten,sepse ka qene vete koha,mentaliteti jone,deri diku edhe ajo padjallezia gje qe conin ne nje shoqeri te sinqerte dhe te cilter.
Nje nxenes gjimnazi nuk ka probleme te tjera pervese asaj te mesimeve,dhe te ndonje profesori,qe e ka pas gerric paksa si shume,dhe per ket arsye ka me shume kohe per argetim,per gallat,per te ngacmuar njeri-tjetrin,dua te them qe jane nder vitet me te bukura qe njeriu kalon.
Por thjesht nga natyra jam gatuar,qe nuk jetoj shume me nostalgji per te kaluaren,mundohem te krijoj shoqeri te reja(pa harruar te vjetrat)per te jetuar momentin sa me bukur.
Me pelqen shoqeria e re,sidomos kur gjej ciltersi ne te! [/qb]
Lum si ti po une qe nuk kam asnje nga shoqeria ime prandaj e ndjej kete por ti e paske shoqerin tende.Por une (lonely) gjithmone me duket /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Nuk e di por une nuk e ndjej kete vuajte,ndoshta per vete faktin sepse vazhdoje akoma te kem nje pjse te shoqerise time te gjimnazit akoma edhe tani kety ku jam. [/qb]
Shpresojme,shpresojme se do kthehen ato dite ,por i dua me te bukura se ato vitet e tjera.Heeee,apo jo?Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Me vjen me te vertet keq,por te jesh e sigurte qe dicka ka per te ndryshuar! [/qb]
o bo booooooooooFillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] Ne lidhje me ate periudhe...me shume me merr malli per naivitetin tim. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]