Re: A ka dallime midis shqiptareve dhe kosovareve?
Fillimisht postuar nga IRON MAN:
[qb] ---------------------------------------------
M DUKESH PAK , SHKALLAFATE N AT Q1 SHKRUN TI BLUJE.
E PARA menoj se asht ma mir me i dit DISA GJANA MASANEJ ME FILLU ME SHKRU.(jo me shkru PER me u duk)
TI shan SHQIPTART , E LAVDRON KOSOVART
..........DUHET T'KET NAJ DOMETHANJE KJO Q1 S'NA E KALLXON.........
SA PER MIKPRITJEN , veq t'afermit e mi i kan liru 2 hymje pallati,NJI KAT , pa kryq lekut PER DISA MUJ,PA MARR AS NJI FALEMNERS..... , ps( nuk e di se ku i ke marr ti kto INFO. ME 3 FISH QMIMIN APO KENI BA KSHTU JU ANEJ KA STCIONI I TRENIT ,OK U RRITEN çMIMET , NORMALE ,se si meshkoll q1 je DUHET ME E DIT SE TUJ U RRIT NUMRI I POPULLSIS aq MENJIHER, RRITET KERKESA PER TAXHI,E PER RRJEDHOJ çMIMI.
---------
JU KUJTOJ QE 99% I KAN MIKPRIT PA ASNJI INTERES
E KUR NJI MIK I JEMI I KA LIRU VILEN E SAPO MARUME , MASNJI MUJIT I KA THAN ; ju kam gjet nji hymje apartamentit , pa lek , ATO FILLUN ME U ANKU , SE APARTAMENTI KISHTE DUSH E JO VASK
KSAJ I THOJN DHI E ZGJEBOSUN E BISHTIN PERPJET.
---------
ku ka shesh bahet PSHESH = asht e vertet po per ata q1 PERZIHEN ME TA veç!!!!!!!!!!!!
---------
TYTJETA. [/qb]
Meno male che c'e' democrazia!
Gjithsesi bravo per deshifrimin q1 i kishe ba domethanieve te shkrimit tem :lol: (ahh mendja e vorfen e zeza e t'zot).
Per ma teper, as cinizmi jot nuk m'inspiron per diskutim, kshtuqi s't'vjen keq nks e vazhdon me ndoj tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif .
Sa per punen e domethanjes q1 shaj shqiptart e levdoj kosovart asht taman si e mendon ti :lol:
Nuk po i pergjigjem tendences tande me shembuj konkret (besoj e din ku e kam fjalen) se nuk e di ku po dalim mandej /pf/images/graemlins/wink.gif
Atyne pjesve q1 i mungojn pikat e presjet, kryerralla e kundrinori nuk e kam ndermend me hi e me u marr me sistemimin e gjanave aq elementare, jo per gja, por besoj se edhe ti vet e shef disnivelin n'komunikim. (nuk flas per mungese elokuencet, por disnivel elementar n'diskutim, q1 asht gentilesa SIDOMOS karshi nji femnet :idea:
Ndersa per komentin q1 i bane kosovarve q1 i nxoren bishta apartamentit mbasi jetune ne vile, kjo s'ka t'bajn hiç me kosovare.
Ky m'duket pak muhabet fmijsh, se at gja e kishte ba shumkush, e s'ka t'bajn me kosovar apo amerikan, nuk e shof lidhjen ktu
Un personalisht ne at kohe edhe gjyshat i kam pas jasht shqipnijet, kshtuqi historit i di prej "jush" e kam ndi shum raste si ato q1 kam pershkru, e njof shkodrane q1 shkoshin te qendrat ku rrishin kosovaret 'e luftes' me i marr ne shpit e veta, tuj than: kan pare sa t'dush kto.
Gjithsesi, kjo nuk kalxon se Shkodrant jan t'kqij, ishin thjesht nevojtar, e me ket du me ilustru ato q1 ju quni dallime midis kosovarve e shqiptarve.
Un personalisht nuk kam miqsi me kosovar/e, por kam njoft edhe nuk m[duken si i pershkrun ti psh.
Jam dakort edhe ritheksoj q1 per zakonet, kulturen n'pergjithsi (ka diference bajagi t'theksume), por kto q1 thoni ju (ti n'ket rast) jane muhabete fmijsh.
edhe diskutimi jem me ty maron ktu /pf/images/graemlins/smile.gif
------------
jini t'mire se shifni ma shum t'tille perreth /pf/images/graemlins/smile.gif