A ka dallime midis shqiptareve dhe kosovareve?

soni2

Primus registratum
Re: A ka dallime midis shqiptareve dhe kosovareve?

Orosh djali ta kam ba i pytje pos mi je pergjigj???

soni2

Primus registratum

o ss KOSOVA

ti dukesh sa shpejt i trajton njerzit !!!!

une o mik qe ti me thu orangutang flas 4 gjuhe te huaja perveç shqipes dhe jam pergjegjes(responsable de secteur et du personel)te nje departament ne france 68 (per firmen ku punoj)dhe kam nen pergjesi 90 punonjes !!!

une nuk te fyeva por thjesht te shpjegova qe ato fakte qe ti the nuk perbenin ne asnje mynyre diference midis nesh deh as dallim !!!

ti nuk e kupton as te shkrujtmen e emrit tend me te vogel dhe kosoves me te madhe !!!

edhe nje here e them shyqyr qe tipat si puna jote jane specie ne zhdukje !!!

sa per kosovare e shqiptare e kam thene edhe njehere tjeter ne tema te tjera !!!
nuk ka pyll pa derra !!!

shpirtin dhe traditat i kemi te njejta ajo e rrenqethmja e mishit kur flasim per atdhe na vjen nga e njejta ndjenje!!!!

ktu ta them edhe njehere mos hajde me as ti dhe as njeri te ndaje shqiptaret as nga krahina dhe as nga feja, se feja e shpirti i shqiptarit asht shipnija !!!!!

shipni i them atyre tokave ku ende njerezit kane nder te thojne jemi shqipetar !!!!

personazh

Valoris scriptorum

ne te shqiprise kemi stilin kur diskutojme te tipit: "mua mi tregon kto ti?"

anej nga kosova si e keni mer?

Rambo

Primus registratum

bash mos u tall he burr i mrapshti i bicikletes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

A po t'duket vetja si me kon Rambo ty a si e ke hallin? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Albert Zylyftari

Primus registratum

Njof shume shqiptare nga shqipnia qe i shajne kosovaret pa takuar kurre kosovare.
Kosovaret ne pergjithesi na kane mburr, por kur ata jane ndeshe me shqiptare budallenj, mashtrusa, dhe vese te tjera te kqija, atehere ata kane ndryshuar mendimin e tyre te mire qe kane pase.
Megjithate ne te shqiperise na falet se e kemi nga komunizmi.

antares

Primus registratum

Yllis! E kupton qe po ai arsyetim vlen edhe ne anen tjeter?
Akoma do haemi ne me gjysmen tone?
Me kete sjellje jemi bere te gjithe (pa perjashtim) si ai qeni qe vjen verdalle me shpejtesi duke dashur te kafshoje bishtin e vet!

Rambo

Primus registratum

o hajdut vazhdo me vjedh hurma vlla pse i ndrysho mesazhet

Rambo

Primus registratum

mir pra po i permbahem temes
KOSOVART JAN KATNAR TE TRASHE KY ESHTE NDRYSHIMI

SkenderbegaS

Primus registratum

Pa dasht me ken "I ASHPER" ,mu t'nerum ZONJA/E ZOTNI,M PELQEN ME I THAN TROQ SHUM GJANA,E T MOS MI MESIN HATRI NDOKUJT....... /pf/images/graemlins/smile.gif
------SIMAS MEJET--------
VAJZAT KOSOVARE jan t'PASHME pershemull :tipsy:
kurse MESHKUJT jan SPIJUJ,FRIGACAK,E PA BURRNI.
(GJITHMON N PRGJITHSI)
Jan shum xheloza mrena familjes tyne,e per noj t ' (SHQIPNIS)siq na qujn ATA ,QE ARRIN NOJ SUKSES :wink: JAN TEPER XHELOZA ....thojshin SA SHPEJT I KAPNI GJANAT JU T'SHQIPNIS BRE NANEN......NE KEM 20 VITE KTU E SPO DIM KURRQYSH......etj etj.
ANA TJETER ASHT (GATIMI)
MREKULLOHESHIN kur shifshin nji t'SHQIPNIS TUJ GATU , se ato dishin veq me mush nji tenxhere me perime ( TAN TIPET) E ME I ZI SHUM ME SALC E VOJ KIKIRIKUT, (qorb).
KAN PERFITU SHUM N KOHEN E PARTIS (TE NA)TUJ THAN JASHT N EUROP Q1 JAN SHQIPTAR T'SHQIPNIS,E JAN PAJIS MENJIHER ME PASAPORT,GJERMANE,ZVICRANE,etj etj(KAM NJOFT SHUM PREJ TYNE)
KURSE kur ishte lufta n kosov , kur kerkote me perfitu si kosovar (per noj dokument t perkohshem) noj SHQIPTAR ( I SHQIPNIS ) E SPIJUNOJSHIN :eek:
Pa permen pseudo DHANDRRAT,mas viteve 90' q1 vishin me kerku nuse n MAS n SHQIPNI , e kishin nji n kosov me 5 fmi e nji n GJERMANI.......
MOS T FLAS PER RREFUGJAT KUR KAN ARDH N SHKODER
E PRETENDIMET E TYNE QESHARAKE ,SE JU MAJ DERI NADJE :cool:
----------------
KY ASHT VETEM RREALITET,T DREJTEN PER RREFLEKTIM .......JU. :devil:

OROSHI

Primus registratum

O kusho,qa ban mor,uuuuuuu ju ke ra kres/kokes /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Sido qe te jene/jemi na jena te nji gjaku dhe pik mori fund!!
Kam edhe une pervoj te keqe,por edhe te mir me Kosovaret,por si gjithmone pervoja e keqe mbahet mend ma teper(si nga ne ashtu edhe nga ata).

SkenderbegaS

Primus registratum

ORI ke SHUM T'DREJT por un menoj se tuj i "vu n'dukje" "t'metat" njeni-tjetrit ECET PERPARA
e jo tuj u marr me hipokrizi si ZAKONISHT PERDOR ndonji , ose me t' MAJT INAT , si p.sh Te (bejtet) qysh me nji bejte pak....pikante , nuk hyn ma disa INDIVID mus'm plas fort por KALLXON KULTUREN E VET SECILI , MU M PELQEN ME U KOMFRONTU me t mir kuptohet , siç pranoj q1 ka edhe prej nesh TALIBAN . /pf/images/graemlins/smile.gif
KAM PAS EDHE KAM EDHE UN SHUM SHOK PREJ TYNE POR
PO MUNOHEM ME VU N DUKJE AT Q1 ASHT MA "PROBLEM"
PER T'SHKUMEN MIR e N HARMONI...."mes nesh"..KUPTOHET.
pranej m pelqen q1 jam SHQIPE se ja ua kena fut fryken tanve n'zonen EURO e mapertej kuptohet
:lol: :lol:
:wave: