A jane meshkujt dhe femrat njesoj ??

Tironsi_NY

Primus registratum
A jane meshkujt dhe femrat njesoj ??

a ka gjera qe nje femer i ben me mire apo nje mashkull i ben me mire? A jane femrat dhe meshkujt njesoj mentalisht dhe fizikisht?

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: A jane meshkujt dhe femrat njesoj ??

Femra dhe mashkulli janë të ndryshëm si në aspektin mendor ashtu edhe në atë fizik!
Ndryshimet në aspektin fizik fillojnë me mungesën e uterusit tek mashkulli e vazhdojnë pothuaj në të gjithë trupin. Këto ndryshime fizike çojnë edhe në ndryshime mendore (aftësia për të realizuar diçka si dhe bindja se mund t'ia dalësh dhe kjo jo vetëm nga ana muskulare). Gjithashtu, duke qenë se femra ka zakonet çdo 4 javë (20% të jetës së saj adulte)shoqërohet me ndryshim hormonesh që çon në ndryshim të ekuilibrit mendor (perceptimi i gjërave, reagimi ndaj situatave, etj.) d.m.th që femra ndryshon akoma më shumë mendërisht/fizikisht. Për më tepër, në përgjithësi tek meshkujt gjendet më shumë hormoni mashkullor (që nuk po më vjen emri në botë) që i bën meshkujt të mendojnë ndryshe nga femrat, nga ku edhe shprehja e famshme që meshkujt mendojnë me mikun poshtë.
Ka edhe shumë ndryshime të tjera por që ia lejmë të tjerëve t'i nxjerrin gjatë zhvillimit të temës!

Artemis

Primus registratum

Njesoj?? Po kurrefare dallimi nuk kan!
ja si kjo ketu :lol:
hermaphrodite.jpg

Guest

Me mire do ishte te shtrohej pyetja:
Ndryshimet midis femres dhe mashkullit! :confused:
Te gjithe e dime, qe njesoj skane qene dhe as qe do jene ndonjehere,duke filluar nga paraqitja e jashtme,duke perfunduar tek karakteri.

:wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ee, tamam Artemis se nuk po më vinte ndërmend për qamet! Shumë faleminderit për ndihmën plotësuese :kiss:

true confidental

Forumium maestatis

Sigurisht qe sjane njesoj, eshte vete shoqeria qe i kondicionon te jene te ndryshem....
Kur lind nje bebe femer i blejne nje kukull per te luajtur dhe fustan, kurse nje cuni zakonisht nje figure me me teper aksion apo jeans ....keshtu qe Boys will be boys and girls will be Sugar and Spice and everything nice :angel:

@d@

Primus registratum

ncuq , ncuq...femrat dhe meshkujt s'jane njesoj. /pf/images/graemlins/wink.gif

P.s sa e squt qe jam unaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif