A flisni kur beni sex????

TEDI

Valoris scriptorum
Re: A flisni kur beni sex????

Fillimisht postuar nga dolcettina:
[qb] qyqe sa turp.. dhe une kush me tha mu me shkrujt tek kjo faqe i here.... por ma beri gizili ai tedi me kokoshkat prandaj. [/qb]
Epo cere me i Bo Dolcettina . Jan t MIra dreqkat ...Se i ha i Kafsho ne S Thone Gjo ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

cate

Primus registratum

ku ke fryme te flasesh, flet shume po me gjuhe tjeter

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga heee:
[qb] ku ke fryme te flasesh, flet shume po me gjuhe tjeter [/qb]
Epo kot skom punu Perkthys un . Masnej ne LLapa ka Gjuhen e vet . NUk qit Tinguj por Kuptohen n Menyre t Papame ...

sindy

Primus registratum

cere o ky mohabet or ted,mos do me honger dhe buke kur bon sex zotnia jote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga sindy:
[qb] cere o ky mohabet or ted,mos do me honger dhe buke kur bon sex zotnia jote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbsup: [/qb]
Me Honger jo po me pi Pse jo . A e di at Barsaleten me preferencat e robve . qe AMerikoni taljoni ne francezi deshen femren t bukur me ballkone t papame etc . Ndersa shqiptari e deshte t shkurter me vesh t Mdhoja Sum t Shnosha dhe Koke t Sheshte . ne e Pysin po cne mer me Vesh t mdhoja . Ja pret shqiptari po qe ta terheq kolaj pra per DoggyStile . OK po Cne koken e Sheshte ... Pse ere Sdo e pi i Gote Raki une e ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

RediRock

Primus registratum

e di cfare kam qejf. kur fle me keto te huajat dhe qe thone, come on baby speak to me in albanian, it's so sexy. dhe une qe duke i pikturuar fytyren filloj dhe i shaj me rob e me moter e me fis. ato qe qeshin dhe thone thank you, you are so good to me. ah sikur ta dishin...

meqe ra fjala, me ben njeri te keq mua kjo gje apo si...

xhoni

Primus registratum

patjeter,ka lezet kur i thu i cik daiiiiii,daiiiiiiiiiii scopati putana :smash: dhe fap i gjun ke b'ythet

Coeur_Sauvage

Primus registratum

zakonisht nuk flas po na i here me qellon qe me thojn "o lal he mos ma fut byth tani se me vdiqe"

ceca

Primus registratum

po si jo une recitoj vjershen e naimit

o malet e shqiperise dhe u o lisat e gjate ........ :lol: :lol: :lol: :lol:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ceca:
[qb] po si jo une recitoj vjershen e naimit

o malet e shqiperise dhe u o lisat e gjate ........ :lol: :lol: :lol: :lol: [/qb]
Une recitoj pjesen e dyte:
Fushat e gjera me lule
qe ju kam ndermend dite e nate /pf/images/graemlins/laugh.gif

GJYSHI

Gjyshi

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
Fillimisht postuar nga ceca:
[qb] po si jo une recitoj vjershen e naimit

o malet e shqiperise dhe u o lisat e gjate ........ :lol: :lol: :lol: :lol: [/qb]
Une recitoj pjesen e dyte:
Fushat e gjera me lule
qe ju kam ndermend dite e nate /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une recitoj te treten :brigje gerxhe dhe ato dy malet :thumbsup: