A flisni kur beni sex????

OROSHI

Primus registratum
Re: A flisni kur beni sex????

p.sh...he mi prishu tani..hajde,ja po vje ueueueueueueee erdhiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Isabella,qa na thu noj gja kur ban zex /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Me shoket dhe une duke kendu.......... Dimmi quando tu verrai,dimi quando quando quando /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Fillimisht postuar nga love_ya:

une flas per lajmet e fundit nga bota
Na thuaj ndonje lajm te fresket nga Iraku apo kush do i fitoje zgjedhjet ne Shqiperi. :tipsy:

bob

Primus registratum

FLAS ME GJUHE DHE SHUME MIRE BILES /pf/images/graemlins/tongue.gif :goofy:

love_ya

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Scorpion:
[qb] Fillimisht postuar nga love_ya:

une flas per lajmet e fundit nga bota
Na thuaj ndonje lajm te fresket nga Iraku apo kush do i fitoje zgjedhjet ne Shqiperi. :tipsy: [/qb]
jam shume e angazhuar me ceshtjen e Palestines keto kohet e fundit sorry /pf/images/graemlins/tongue.gif

RecurrentDream

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga X-DJ.E:
[qb] Nope, no talking, just working.

Less conversation and more action! [/qb]
Jepi X-DJ, se ne fakt je t'u bo 100 m me pengesa; keshtu... pse duhen "llafet"???

Jepi vella, action, action, action se t'i paske kuptu c'do gje nga sex-i /pf/images/graemlins/wink.gif

:rockband:

baboku

Primus registratum

Aaaa.... une jam i keq ne te q..e
nuk pritem fare...ore s'me pushon goja te them.

OROSHI

Primus registratum

Po sikur te bosh sex me tre goca,do u bonte nje zhurme e madhe nga bisedat /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Shttttttt, mbani pak qetesi se nuk po perqendrohem dot, ta mbaroj kete pune, dhe fikini dritat. :tipsy:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Po sikur te bosh sex me tre goca,do u bonte nje zhurme e madhe nga bisedat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kuvend popullor, thuj ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

O ju u paska ik 'komiteti qendror' me duket!

si mor aq llafazana jena na shqiptaret sa edhe gjate mardhenieve intime (keshtu duhet te shpreheni) nuk arrijme te respektojme heshtjen e arte!?

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Ju thash qe sot jam me nerva!!!!
Moira , un po kerkoj neper labirintet e data bazes se trunit tem me gjete komplimentin me te bukur per ty dhe gjeta dy , kurve e punsuar ne shtepite publike te mongolise me pronar tushin.
2) djalle i zbritur nga qielli i perhimte ne dite nentori.

tash po i mbylli veshet dhe syte se nuk ka burr nanet me nigju ca ke me me than !!! jam me nerva sot thash.

S

Scorpion

Guest

Fillimisht postuar nga ELV BAJRAKTARI:

Ju thash qe sot jam me nerva!!!!
Moira , un po kerkoj neper labirintet e data bazes se trunit tem me gjete komplimentin me te bukur per ty dhe gjeta dy , kurve e punsuar ne shtepite publike te mongolise me pronar tushin.

tash po i mbylli veshet dhe syte se nuk ka burr nanet me nigju ca ke me me than !!! jam me nerva sot thash.
Pse me nerva mer, merre stresin me lehte, qetesohu, futi nje gote dhalle mbrapa, tymos noi cigare hashash.
Database yt paska marre spyware, virus e troians. Te nevojitet nje format./Format C:

Your computer has performed an illegall operation and now will be automatically shut down.

Shaka e mos e merrni per ters. :thumbsup:

Fillimisht postuar nga ELV BAJRAKTARI:
[qb] Ju thash qe sot jam me nerva!!!!

tash po i mbylli veshet dhe syte se nuk ka burr nanet me nigju ca ke me me than !!! jam me nerva sot thash. [/qb]
:smash: :smash: :smash: Jo veshet e syte ,por dhe gojen te mbyllesh .Hajt se keto cekicat kane me te ra kokes dhe neser e pasneser kur te jesh pa nerva .
E po me vinka keq qe labirintet e trurit tat qenkan kaq te cekta.
E kur je me nerva shko e futi nje ****** e pastaj hajde.

samanta

Primus registratum

O Moira po mos i harxho energjite e tua kot moj vajze ruaji e shpenzoji ne raste te vecanta /pf/images/graemlins/laugh.gif