A eshte Rugova tradhetar?

Sejsej

Primus registratum
Re: A eshte Rugova tradhetar?

Kosovarje harrove edhe frazat e dikurshme te Rugovnes; Kosova shtet sovran dhe i pavarur e hapur midis Serbise dhe Shqiprise- .Asnje politikan nuk perdor keto fjale pasi jane pa-lidhje dhe absurde.
Nje shtet quhet ose sovran,ose i pavarur,por kurr i hapur,pasi ai humb sovranitetin.
Me kete Rugovna linte te kuptohej se Kosova gjithmon do te ishte nen-serbi dhe se politika e tij ishte pa cenuar ate Serbe.

Tasi

Primus registratum

Rugova,

eshte i denje per kryetar te shoqates se homoseksualeve dhe nenkryetar ky qe poston nen Dardania.

bengu

Primus registratum

Nen Dardanine qeke ti mer zymbyl. Pa trego te keqen se i themi Rugoves te te beje nenkryetar.

Prit tash se do behet mire. /pf/images/graemlins/smile.gif

bengu

Primus registratum

P.s.
PaperMoon, te lutem qe tema te mbyllet. Hapesi i temes nuk kishte fare qellimin te krijoje nje diskutim konstruktiv, po vetem te krijoje percarje dhe te ofendoje kryetarin e zgjedhur te Kosoves, nje prej krahinave me te medha shqiptare. Te mos permend se hapesi eshte ne listen e zeze te admineve per sjelltjet e tija dhe per dashurine ndaj gjuheve te "fqinjeve".

Te falemnderit!

Sejsej

Primus registratum

Mendimi im eshte se Ibro Govna duhet te vihet ne listen e zeze te trdhtareve te kombit.Ne kete forum mbareshqiptare,personat qe kane qellime shume-flamujsh;d.m.th percarje kombi,duhet te vihen nen mbikqyrjen e rrepte te admineve.Shkurt te behet kalimi i tyre i menjehershem ne kanalet e huaja qe ata simpatizojne.

*Plisi*

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sejsel:
[qb]Mendimi im eshte se Ibro Govna duhet te vihet ne listen e zeze te trdhtareve te kombit.Ne kete forum mbareshqiptare,personat qe kane qellime shume-flamujsh;d.m.th percarje kombi,duhet te vihen nen mbikqyrjen e rrepte te admineve.Shkurt te behet kalimi i tyre i menjehershem ne kanalet e huaja qe ata simpatizojne.[/qb]
----------------------------------------------------

Te perkrahu dhe te pergezoi per ket shkrim gjithashtu te pershendes.
Plisi

skobali

Primus registratum

Ndaleni turrin o shqipetare ,keni marre hove sa po te ishite me afer njeri tjetrit, si duket do te ishit ber copa ,copa si nuk ju vjen turpe gjithe keto sharje e ofendime .A doni shtet apo simbole? nese domi shtet ateher duhet ndrru flamuri dhe himeni,s' ka ne bote dy shtete me nje flamur dhe me nje himen, pra Kosova done te jet shtet e te jet zote ne shtepin e vet.Pse Rugova nuk shkoje ne shqiperi per festen e flamurit?sepse Shqiperia nuk ka tani per tani burrshteti si duhet ,Thaqi ,Regjepi e disa te tjere ishin ,po si kaluen pasi kishin mbrri ne kufi ,prite se ka dale dikush ti pres, su duket njeri ,mbasi priten disa minuta apo gjysem ore , morren nje taksi deri te ndertesa ku mbahej festimi i flamurit pore edhe aty se doli kushe ti pres, a po ti pershendes , hyne mbrenda ata ndejten deri sa mbaroi festimi dhe u kthyen ne Kosove te indinjum.Rugova edinete se te zote e shpis nuk jan soje, kure te ket Shqiperia nje burre shteti si i ka hije SHQIPERIS ateher Rugova do te shkoje ne Shqiperi.PAQE

Sejsej

Primus registratum

Rugovna;po pret me ardhe ne krye te Shqiperise-ndonje burre shteti sikur Milloshi. E,atehere ai ka me ardhe me u takue,se bisedat me serbo-filet,ai i ka shume qejf.Mbaron per ta.
Ken,me sa kuptoj,paske qene shoqerues i Thacit dhe Qoses.
Te jap nje keshille here tjera shko e shoqero Rugovnen per ne Beograd-gjate takimit me burrat e Atij Shteti.

shqiperiamadhe

Primus registratum

Populli e njeh mire ate qe ka zgjedhur. Aj eshte njeri paqedashes edhe njeri i shkolles. Nuk mundet nje person me qene edhe trrim edhe i menqur. Nuk shkon ajo. Edhe jam i sigurte qe takimi Rugoves me Milloshin ka qene i planifikuar nga milloshi. Ai e ka kidnapu Rugoven me dhune. Me pas dashte edhe Thaqin e kish marre njesoj. Ashtu kane qene kohet.

Shumica Kosovarve jane per paqe, ne jemi lodhur nga lufta edhe kercnimet edhe normale qe kemi votuar per Rugoven. Kisha pase deshire qe ne skenen tone te vinin njerz edhe me te mire se Rugova por per momentin nuk ka asi njereze. Edhe neqoftese ata egzistojne ata kan nje hije qe ju pengon. Puna plisit edhe disa te tjere jane shembull perfect.

skobali

Primus registratum

Sejsel, une nuk kame shoqru as Qosen e as Thaqin, po kam ndigju nga njerzit qe jetojen ma afer atje ne Kosove,e sa per Rugoven qe shkoj ne beograd ,dihet se si ka shku ne qfar rrethanash ,po ata Nano,Meta po shkojen per ç'do dite ne beograd, po bajen pazar per Kosoven ,s' kan nevoj te zgjedhin tjeter se mjaftojen keta qe ikan se te gjithe jane si milloshi ,po keta le ti zgjedhin punet ne Shqiperi qe i kan ba lemesh e sa per Kosove ka njerzit e vet qe i ka zgjedhe populli.paqe

Sejsej

Primus registratum

Rugovna;kidnapoj(flisni shqip;rrembeu)tere nje popull ne opiumin e tij 12 vjecar(gjume),te mos ngrihej kundra terrorrit serb. ''u lodhet nga lufta,Don Luan?/ ku atje ne mergim?.Apo po qe se je ne Kosove;ku?atje nen rreshtat e LDK-se?.
Rugovna,perhere vec'se pallavra po na nxjerr.

Prizreni

Primus registratum

Nje pershendetje per KEN-in.
Keni, kam pershtypjen se keta jan xheloz ndaj Rugoves,jam i bindur se po te kishte Shqiperia nje Rugove nuk do te ishte ne nje gjendje aq te mjerueshme,besoj se edhe ti pajtohesh. Une thjeshte nuk e kuptoj kur populli perfshire ketu te gjith intelektualet e Kosoves e ka votuar per prezident me vota te lira,keta e bejne lecke dhe te pavlefshem ate duke e quajtur trathtare , proserb etj,me te vertete nuk e kam te kjarte??!!!

*Plisi*

Primus registratum

Dardania

E di ore burr qe se ke te kjart e sdo ta kesh per shume mote,sepse ju ka verbue e trullue krejt ky rugovani.

shqiperiamadhe

Primus registratum

Sejsel une per momentin jame pro rogov sepse jam pro paqes dhe demokracis dhe pavarsise se kosoves. Rugova gezon respektin e nderkombtarve edhe mos harro qe pa ndihmen e nderkombtarve ti harro pavarsine e Kosoves.

shqiperiamadhe

Primus registratum

E ty Plisi te tregoj une pse PDK ska fitu:
p.sh persona sikur ti ne emer te PDK i kercnoni personat tjere qe mendojne ndryshe. A edi ti se qfar imazhi negative i jep PDK. Mendo njehere.

skobali

Primus registratum

Me fyrje eshte ma se lehti ,ti quje si te duashe po ai eshte President i Kosoves,e sa per qe mpiu me opium ,pse nuk dileshe te tregohesh askush nuk ta ndaloi,po e dinim se nuk ishte lehte ,se si thote populli "nuk hyhet ne lluge pa sakice".paqe, paqe

*Plisi*

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Don Luan:
[qb]E ty Plisi te tregoj une pse PDK ska fitu:
p.sh persona sikur ti ne emer te PDK i kercnoni personat tjere qe mendojne ndryshe. A edi ti se qfar imazhi negative i jep PDK. Mendo njehere.[/qb]
----------------------------------------------------

<Mua ore DON LUAN nuk me lidh asgje per PDK-ne as per parti hiq.
Une e kam krye nji obligim timin si qdo shqiptar qe e ka pas ket obligim te rrok pushken e ti dal serbit ne ball,dhe tash pas kesaj gjysum lirie qe e kem mua nuk me interesoin partit politike.Mierpo sdo te thot kjo se une nuk e simpatizoi ndonje parti apo individ,por ket rugovnen une e konsideroi si tradhtar dhe pik. sepse e njof ma mier se shum e shum njerz qe veq flasin kot per ta>