A eshte Rugova tradhetar?

Prizreni

Primus registratum
Re: A eshte Rugova tradhetar?

Plis,Ti edhe te tjere mund edhe te mos e pelqeni Presidentin,keshtu e ka edhe Demokracia , por duhet ta respektosh postin e tije dhe respekt ndaj shumices se popullit qe kan votuar per te , Neser mund te behet kryetare dikush qe mua nuk me pelqen por prap une do ti respektoj postin,Dakord?
Keto ofendime ekstreme,keto etiketime tingellojne si propaganda antishqipetare qe kenaqin vetem armikun tone, ata edhe kete e kan per qellim qe ne sa me teper te perqahemi. Vetem po te pyes , behu real,Cfar do te ndodhte sot ne Kosove po te sundonte THAQI me KALLASHAT e tije, a mendon ti se do te kishte rregull?perkundrazi ai do te ishte zoti,ligji,dhe ai qe sdo i pelqente do ta vriste si qenin pa i dhene llogari askujt,Plis mos bej kesi komente sepse po i kenaq disa spiun ketu qe jan ne forum ,ti i din cilet jan ata,prandaj jep ndonje mendim dhe mos kritiko ashtu,OK?
Te Pershendes.

Tasi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dardania:
[qb]Plis,Ti edhe te tjere mund edhe te mos e pelqeni Presidentin,keshtu e ka edhe Demokracia , por duhet ta respektosh postin e tije dhe respekt ndaj shumices se popullit qe kan votuar per te , Neser mund te behet kryetare dikush qe mua nuk me pelqen por prap une do ti respektoj postin,Dakord?
Keto ofendime ekstreme,keto etiketime tingellojne si propaganda antishqipetare qe kenaqin vetem armikun tone, ata edhe kete e kan per qellim qe ne sa me teper te perqahemi. Vetem po te pyes , behu real,Cfar do te ndodhte sot ne Kosove po te sundonte THAQI me KALLASHAT e tije, a mendon ti se do te kishte rregull?perkundrazi ai do te ishte zoti,ligji,dhe ai qe sdo i pelqente do ta vriste si qenin pa i dhene llogari askujt,Plis mos bej kesi komente sepse po i kenaq disa spiun ketu qe jan ne forum ,ti i din cilet jan ata,prandaj jep ndonje mendim dhe mos kritiko ashtu,OK?
Te Pershendes.[/qb]
Rugova eshte BI.

Sejsej

Primus registratum

Ken;po te jap nje pergjigje.
Ndoshta je i ri ne kete forum,por Plisi eshte i vetmi shqiptar nga Kosova qe eshte i rrahur me politiken e Kosoves gjate regjimit te Rugovnes.Nuk po zgjatem,por Plisi para disa muajsh na tregonte gjate takimeve me Rugovnen ne diasporen shqiptare etj.Dhe ne shkrimet e Plisit tamam pershkruhej ai zhgenjim i nje personi te lodhur nga puna dhe kushtimi politik ndaj nje tradhtari si Rugovna.
Plisi eshte nje i zhgenjyer dhe i dali nga opiumi i Rugovnes si shume e shume te tjere ne mergim,qe dhane 5% e tyre mujor per nje bastard dhe LDK-Lidhja e te Deshtuarve te politkes se Kosoves.

Prizreni

Primus registratum

Ku na u shpif ky SHESHEL!! Ti zoteri e ke gabuar adresen,Shko tek njerzit tuaj atje ne Srbian Cafe . com,ne forum apo chat room, sepse atje e ke vendin,mos na perqaj ketu se mjaft jemi te perqare,ti si duket pagohesh per kete,E shef qe nuk ta var njeri - SHPORRU!!!!

disku

UNI

moderatoret jan te lutur te mbyllin kete teme...morri ngjyra krejt personale...spo flitet me per rrugoven

Prizreni

Primus registratum

O Pershesh,nuk po mundem te deshifroj ate "BI"-ne,me skjaro po deshe. Vetem nje pyetje kam per ty dhe disa ketu,A ju ka demtuar juve personalisht Rugova????Pergjegja eshte JO, sepse ju jeni nga Shqiperia,Dhe kur populli i Kosoves ia ka besuar kete post, ju o vllaqko qfar keni, ku ju dhemb? apo thjeshte jeni xheloz,nese ai per ty eshte "BI" atehere disa nga ju per te jeni MBETURINA qe iu vjen era,Po pate ndonje replike apo deshmi qe me demanton mua perveq asaj propagande qe eshte takuar me Milloshin,urdhero e repliko,perndryshe qepeni. E Tepruat me me etiketime,I Keq i Mire ne e zgjodhem vete,prandaj mos na bezdisni.

Tasi

Primus registratum

Dardania per formimin tend,

kur bi shkruhet vetem me te vogla, do te thote siseksual, kur shkruhet me te medha do te thote edhe biseksual edhe lojtar i dyfishte.

Ketu tek ne thuhet per kete te dyten:
Gelltit diku nje luge çorbe te prishur dhe vjell gjithe jeten.
Keshtu une ju pergjigja une temes se topikut qe eshte A eshte Rugova tradhetar?

Te ajo çorba e shikoj une shperthimin e BI per te ndryshuar flamurin, hymnin, emertimin e Kosoves, shampanjen e pire kur u denuan ca çuna te Uçk-se, mosardhjen ne Shqiperi per diten e flamurit, parate e pista te bankes Dardania, denigrimin e Thaçit me shoke, gjakun e mohuar te qindra mijra kosovareve qe aspiruan per liri dhe flamur, edhe takimin e peshtire me Milloshevic-in, edhe tendencen tende per te rigritur nje figure duke luajtur me faktin qe e kane zgjedhur Kosovaret edhe sa te duash ti po deshe, por une nuk mund te humbas kohe me nje sharlatan si ty.

Ky nuk eshte forum per Rugoven por te gjithe shqiptaret qe deri tani njohin flamurin e Gjergj Kastriotit.
Apo do na thuash ndonjehere qe edhe Skenderbeu nuk eshte figure e tille qe te kete mundesi te krahasohet ne palaçon Rugov?

antihero

Primus registratum

..problemi i vete kosovarve cdo here eshte mungesa e dialogut ndermjet tyre kjo verehet edhe ne forum.

eM

Paper Moon

tema mbyllet!
Keni dale krejtesisht jashte teme!

Sinqerisht
eM