A eshte e drejte mungesa e lirise ndaj vajzave ne Shqiperi?

smrtalb

Primus registratum
Re: A eshte e drejte mungesa e lirise ndaj vajzave ne Shqiperi?

Une ne fakt nuk vij ne Shkoder kurre kur vij ne Shqiperi. Noshta sepse e kam marre vesh se njerez si puna jote skane cfare bajne tane diten, e prandaj nxjerrin kujin me njerezit qe kalojne rruges.

vllaznia 2001

Primus registratum

Po as un nuk mund te shkoj ne Shkoder se jam pa dokumenta po ba me mkap mi treten çilcat direkt po tesh duhet kajher edhe me e kalu kohen disi

smrtalb

Primus registratum

nje pyetje per ty. cfare ke marre ne provim te lirimit ne gjuhe shqipe (jo per gja por du me dite a e din kujt i thone pike, presje, etj). Me vika i fije keq per ato letra qe s'ke, e prandaj po e la me kaq /pf/images/graemlins/wink.gif

vllaznia 2001

Primus registratum

Kam mar 8.Po avash iher se un nuk punoj ne shtypshkronje as skam punu perpara

Princesha

Primus registratum

Shife shife ju te dy, me "hedhje pritje" e ca randsie ka se nga je, a quhena tan shqiptarë.

Vllaznia, shkodra njifet per mikpritje /pf/images/graemlins/wink.gif

vllaznia 2001

Primus registratum

Mas fol ma se zemren tone se ka kush si mikpritje ashtu besnikeri e ket e thojn te tan

abs

nuk e di...

te rinjt 13,14vjeca ne kte rast vajzat nuk jane ma si dikur qe quheshin te vogla (megjithse un athere s kam pas ndryshim, i kam pas cmend prind) /pf/images/graemlins/laugh.gif deshta me thane me kte, se kane tendencen perhere me e `kalu`kufinin, nga kuroziteti me u `rrit` sa ma shpejt.

personalisht mendoj, se nje nga rruget ndihmese per te dy palet eshte, rregulli dhe besimi.
dmth jepi femise besim,gjithashtu vendos bashke me te rregullin, pra te respektohet dhe mendimi i tyre.
psh: nga ora 18, deri ne 21 jam me shoqnin. dhe nese te rinjve i dhuron besimin athere dhe ato do jene ne 21 te shpija. Nese ato e ndiejne se prindi asht i lekundshem athere do vijne ne oren 24 e kusur...

per mua duket prindi qe ka frike, teper egoist me e mbyll fmine mren.

por dhe fmite jane te vetdijshem se jeta ne rruge eshte shume e pasigurte, vecanarisht ne shqiperi, psh kur ikin dritat :wink:

-----------------------
ktu ku jetoj une asht rrit qamet cmimi e qeseve te mbeturinave!

vllaznia 2001

Primus registratum

Bravo se ashtu asht sidomos te na qe ikun dritat tan diten e naten.

djal

Primus registratum

asgja smora vesht une ktu /pf/images/graemlins/smile.gif
Prinderit kan besim te femijet e tyre kur e dine qe femija iken me nje shok/shoqe te kulturuar por ka nga ata femi qe sja din fare kultures dhe kjo i zhgenjen prinderit per tu besu dhe femije te tyre /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

Ca don me than kjo femi i kulturum, ti deshe me than femi i edukum, kultura asht gja tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga vllaznia 2001:

Engjelli nepi dhogari mire ktyne fmive te vegjel se jan tuj u rrit e duhet me i msu mas me marr rrug te keqe...

T'paskan mbajte me hater qe t'paskan vu 8 n' provim te lirimit ty...Duhet te dish qe shkruhet "llogari" e jo "dhogari" ..Edhe s'ka nevoje me punu ne shtypshkronje per me dite me shkru...Ti den me na mesu mas me marre rruge te keqe a?...Ajo smrtalb mund te jete edhe nga Dugagjini po te pakten me shkru din...Kshuqe mos fyj kot...!

smrtalb

Primus registratum

Suami... faleminderit per mesazhin.

Entelina

Primus registratum

mire ja bajne, biles une them me i lidh me zinxhir te kemba qe mas me shku larg /pf/images/graemlins/frown.gif

vllaznia 2001

Primus registratum

Pa,po une sa te jem shkodran nuk mi lidh kush kamt me zingjir se ska le ala ai(ajo)qe me lidh kollaj pa ja lan shpirtin ne dore une spo du me ju dhan msim ju po jeni llastu pak sidomos kohet e fundit mas vitit 2000 se perpara ne 97 psh keni nej qiqerr po fundi gjithkush ka hesapin e vet ne shpi te vet.

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

KUSH JU KA RREJT QE skan liri vajzat ketu /pf/images/graemlins/blush.gif
ne shkoder ndoshta ne tiran eshte cik si ndrysh /pf/images/graemlins/wink.gif

Alanis

Primus registratum

Kane liri sa te haje dreqi po bejne kot si xhynah qe te duken interesante

Tanja

Primus registratum

engjell ehde ktu e paske hap ket tem>????

nejse.... ato prind qe skan besim tek femijt e tyre.. ose jan old fashion.... jua ndalojne shum gjera... por ato prinder qe e din se si femijt e tyre jan...edhe kan besim.... jua japin lirine e duher... me kufi dmth...

por ne fund te fundit me keq esht per ato qe nuk kishin liri se sa kto qe kan pak.... se nje njeri nqf se don me ba dicka.. e ban ehde pik... edhe nqf se asht ne burg..

Entelina

Primus registratum

E verteta eshte qe dikur nuk ka pase liri, kur isha ne shkoder para ca kohesh, jo kishin liri, por kishin dale mendsh, tu dale ne zdrale, me ble zazavate me mini-mini funde edhe me shpine jashte si me kene tu shku ne naj Party ose night club.

Ne Xhirot e Pijaces ishin me shume vajza sesa meshkuj, edhe shumica shkonin ne klube, party, te veshura bukur edhe pak ekstravagante, me makiazh, edhe Floket te lyme me cfaredlloj boje qe te shkon mendja, oh po COLPO DI SOLE (HIGHLIGHTS).

Me duket ne qe jena jashte kena met mrapa, se nuk kishte gja me me ba me vesh ato rrobat qe veshin atje :rolleyes:

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Vllaznia 2001:

Pa,po une sa te jem shkodran nuk mi lidh kush kamt me zingjir se ska le ala ai(ajo)qe me lidh kollaj pa ja lan shpirtin ne dore

Po jena tu diskutu per vajza mar (per lirine qe u jepet ose jo atyne) e jo per djemte!Kuku!!

H

harap

Guest

isuf