A ekzistojne UFO-t?

master of puppets

Primus registratum
Re: A ekzistojne UFO-t?

si nuk ekzistojne!
une e kam pare nje gjate veres 2000.
Ishte nje burim drite qe rrinte palevizur ne qiell e pastaj shuhej e ne me pak se nje sekonde ndizej disa qindra metra me larg.kjo ndodhi 6-7 here pastaj nuk u ndez me.
une se di c'ishte,keshtuqe per mua ishte u.f.o.

S

Scorpion

Guest

Une nuk dua te bej gallate, por per mua nuk ekzistojne, jane thjesht pjelle e imagjinates se njeriut,jane objekt perfitimi i gazetave,revistave,televizioneve ,njerezve te ndryshem.Jam dakort me ju qe shume thone se i kane pare por nuk eshte aspak e veshtire qe me anen e kompjuterave,imagjinates dhe aftesise krijuese te njeriut te krijohen ngjarje dhe mashtrime te tille.Ka shume qe besoj ne keto fenomene por mendoj se eshte thjesht deshira e njeriut per te besuar ne dicka te jashezakonshme,ne dicka jo reale,ashtu si ne fund te fundit mund te jet edhe besimi tek Zoti.

Thone qe beso dhe kontrollo dhe nqs dicka une nuk e shikoj vete me duket absurde te besoj se ekziston ,ashtu si ne fund te fundit me duken absurde edhe keto histori.
Mos me keqkuptoje njeri eshte thjesht mendimi im.

master of puppets

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Une nuk dua te bej gallate, por per mua nuk ekzistojne, jane thjesht pjelle e imagjinates se njeriut,jane objekt perfitimi i gazetave,revistave,televizioneve ,njerezve te ndryshem.Jam dakort me ju qe shume thone se i kane pare por nuk eshte aspak e veshtire qe me anen e kompjuterave,imagjinates dhe aftesise krijuese te njeriut te krijohen ngjarje dhe mashtrime te tille.Ka shume qe besoj ne keto fenomene por mendoj se eshte thjesht deshira e njeriut per te besuar ne dicka te jashezakonshme,ne dicka jo reale,ashtu si ne fund te fundit mund te jet edhe besimi tek Zoti.

Thone qe beso dhe kontrollo dhe nqs dicka une nuk e shikoj vete me duket absurde te besoj se ekziston ,ashtu si ne fund te fundit me duken absurde edhe keto histori.
Mos me keqkuptoje njeri eshte thjesht mendimi im.

[/ QUOTE ]

Po ti mos bej barazimin U.F.O. = Jashtetokesor
Une nje ufo e kam pare 7 vjet me pare,duke mos e ditur se c'fare mund te ishte per mua ishte ufo.ishin dhe te tjere si une qe e pane dhe s'mund ti jepnin nje emer.

p.s. pjesa e dyte e postimit tend me sjell ne mend fete.

S

Scorpion

Guest

Ti je i lire te besosh o master, nuk ta ndalon kush. Une te them qe s'me bind nje fenomen i tille, apo dhe ndarja jote Ufo-jashtokesor. Se u pa ne Shqiperi, se ne Kine, se ne Amerike, se ne Honolulu a diku tjeter. Jo ky qe u pa ne Shqiperi i kishte veshet e medhenj, koken e vogel, ai ne Usa ishte jeshil e i madh, ai ne Kine me sy te medhenj...etj etj. Per mua sic ta thashe jane pergenjeshtrime te njerezve me shume, ose mos-shpjegime te sakta te fenomeneve te tyre psiqike apo social te perditshem.

I bej nje pyetje te gjithe atyre qe besojne ne ekzistencen e tyre:

Cilat jane provat qe ne te cilat bazoheni per te besuar kete teori...qe UFO-t ekzistojne?

master of puppets

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ti je i lire te besosh o master, nuk ta ndalon kush. Une te them qe s'me bind nje fenomen i tille, apo dhe ndarja jote Ufo-jashtokesor. Se u pa ne Shqiperi, se ne Kine, se ne Amerike, se ne Honolulu a diku tjeter. Jo ky qe u pa ne Shqiperi i kishte veshet e medhenj, koken e vogel, ai ne Usa ishte jeshil e i madh, ai ne Kine me sy te medhenj...etj etj. Per mua sic ta thashe jane pergenjeshtrime te njerezve me shume, ose mos-shpjegime te sakta te fenomeneve te tyre psiqike apo social te perditshem.

I bej nje pyetje te gjithe atyre qe besojne ne ekzistencen e tyre:

Cilat jane provat qe ne te cilat bazoheni per te besuar kete teori...qe UFO-t ekzistojne?

[/ QUOTE ]

me duket se s'jemi kuptuar,njeri i bie tenxheres e tjetri tiganit...
une di qe ufo=unidentified flying object
ajo cka pashe une i permbush te tre kushtet,pra ishte ufo.kjo s'do te thote se ate e drejtonte nje alien,ajo gje mund te ishte shume mire nje pajisje ushtarake apo ku di une.pikerisht fakti qe s'di ta shpjegoj se c'ishte e ben ate nje ufo.ndoshta per te evituar keqkuptimet do te ishte me mire te hapej nje teme:a besoni ne jashtetokesore?
aty pastaj fillojne te tjera andralla.me te mira,ciao

master of puppets

Primus registratum

se harrova,pjesa me e madhe e rasteve kur shikohen ufo jane rrethinat e bazave ushtarake,nxirreni vete perfundimin

Laura_C

Primus registratum

Cilat jane provat qe universi eshte i pafund?? /pf/images/graemlins/smile.gif
Pastaj pse nuk mund te besosh qe ne gjithe keto yje te mos gjendet njeri me jete...pse vetem ne special?
Madje shkencetaret mendojne se jeta ne nje planet tjeter jo vetem qe ekziston...por dhe qe eshte shume shume me e ndryshme nga jeta ne Toke. Sipas disave, probabiliteti i te gjitha ngjarjeve qe kane rrjedhur ne lindjen e jetes ne Toke eshte kaq i vogel, sa qe mundesia e perseritjes se te njejtave ngjarjeje ne nje planet tjeter eshte pothuajse e paperfillshme.
Plus qe nqs ka jete, pa dyshim qe eshte me e avancuar sesa e jona sepse Toka eshte relativisht planet i ri.

S

Scorpion

Guest

Nqs keto UFOT ekzistojne, ku jane?

Dikush do te thote se ku e dime ne se nuk jane tashme ketu, por shkenca e sotme nuk ka arritur te gjeje ndonje fakt te bindshem mbi ndonje nderhyrje biologjike, kimike apo teknologjike, jashtetokesore. Ekziston fenomeni i UFO-ve, por si dhe dihet, ai eshte me shume nje akt besimi se sa i bazuar ne fakte te verteta empirike.

juxhoxhjaj

Primus registratum

duke marre si trup referimi sjelljen e disa njerezve me siguri qe ekzistojne njerez-ufo

S

Scorpion

Guest

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Hahahaha, jo ata lloj UFO-sh mer, por JASHTOKESORET.

policia

Forumium maestatis

Scorpion said:
Nqs keto UFOT ekzistojne, ku jane?

o skorpion nese ti nuk ke pare deri sot ufo, kjo nuk do te thote se ato nuk ekzistojne, nuk e kuptoj c'eshte kjo llogjike...
prit te te jap nje shembull...
nuk e di nese ke degjuar ndonjehere qe qeni nuk arrin ti shohi ngjyrat, pra qente (per te gjithe ata qe nuk e dine) shohin vetem bardh e zi, dhe qeni nuk nuk e koncepton qe ngjyrat ekzistojne dhe jane kaq normale dhe te pranishme ne jeten tone, ai kujton se bota eshte vetem bardhe e zi...
nje shembull tjeter, delfinet degjojne ultratinguj qe ne nuk mund ti degjojme, pra ekzistojne disa ultratinguj qe veshi i njeriut nuk i kap, pra thjesht ne nuk mund ti degjojme, por nuk do te thote se ato nuk ekzistojne...
keshtu eshte edhe kjo puna e kesaj tezes se hedhur per ufo-t...
qe ti nuk i sheh nuk do te thote qe nuk ekzitojne, nese deri sot askush nuk eshte ne gjendje, qe me fakte te thote PO UFOT EKZISTOJNE, po ashtu askush nuk ka pse ta mohoje nje gje te tille vetem me tezen se nuk i ka pare ai vete...

juxhoxhjaj

Primus registratum

po si i shpjegon ufot ti policia pasi distanca me e afer me ndonje planet qe mund te banohet eshte me qindra vjet sikur ne rast ideal po flasim te fluturoje me shpejtesine e drites jo me ato qe jane aktuale, pyetje:ata si kane ardhur me cfare shpejtesie thua?de nga kane ardhur?si ka mundesi qe gjithe keto radare dhe tech qe kane shtetet e zhvilluara si kane pare?

policia

Forumium maestatis

edhe me keto qe thua ti, prape nuk e mohon dot ekzistencen e tyre...

juxhoxhjaj

Primus registratum

tem per diskutim eshte nese eshte teme pa lidhje pasta ngelet per ta gjykuar secili por jo se temat palidhje ose me sakte pallogjik nuk duhen diskutuar

truth_hurts

Primus registratum

nuk e di sa e verte eshte por mikja ime ishte e bindur qe kishte pare tre disce fluturuese,me tha te njejten ore qe i kishte pare edeh komshiu im 54 vjec prandaj sikur kam filluar tju besoj ekzistences se tyre...jua siguroj qe ky komshiiu tallej em keto gjera por tani flet em siguri per ekzistencen e tyre duke par afersin edhe qartesin e pamjes..sipas tij gjithmon!

RaRe

Primus registratum

vener "ufot" nje fjale per te pershkruar te panjohuren.dhe pse ne duhet te mendojme qe jemi te vetmet qenie njerezore ne univers? sepse nuk i kemi eksplorur galaktikat e tjera apo sepse duam te ndjehemi qenie superiore?.
Jo shpirtoo ashtu eshte nuk jemi te vetmit ne kete univers si qenie njerezore jane edhe Xhint edhe ato qenie njerezore jan, por ne nuk i shohim dot...:D mos fli permbys ne krevat se te hypen xhini:D padova_city_life