Po po mirabel:)
Mirabel Locus omnem 9 Nov 2015 #1,182 Doli nje ne qarkullim....hajde kusuri ku jeni Misterio mos me rri fshehur po dil...edhe ti h3o Lisaaa ku je mi... Hajde pra hajde
Doli nje ne qarkullim....hajde kusuri ku jeni Misterio mos me rri fshehur po dil...edhe ti h3o Lisaaa ku je mi... Hajde pra hajde
MysteriousMan Valoris scriptorum 9 Nov 2015 #1,183 aman te kam then fol me shenja se na corre veshet me kete ze
Mirabel Locus omnem 9 Nov 2015 #1,185 Ti e di ne mengjes e kam zerin e embel Ne darke sdi pse me cirret lol Une kte jo e pelqej...po mezi e kom Nje kopje o
Ti e di ne mengjes e kam zerin e embel Ne darke sdi pse me cirret lol Une kte jo e pelqej...po mezi e kom Nje kopje o
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 11 Nov 2015 #1,186 Mirabel said: Doli nje ne qarkullim....hajde kusuri ku jeni Misterio mos me rri fshehur po dil...edhe ti h3o Lisaaa ku je mi... Hajde pra hajde Click to expand... Ç'Lise zeza te jete..eshte bere telef nga punet hallet Ç'ben me cupe? Ups tema se gjithmone harroj Po me e pelqej
Mirabel said: Doli nje ne qarkullim....hajde kusuri ku jeni Misterio mos me rri fshehur po dil...edhe ti h3o Lisaaa ku je mi... Hajde pra hajde Click to expand... Ç'Lise zeza te jete..eshte bere telef nga punet hallet Ç'ben me cupe? Ups tema se gjithmone harroj Po me e pelqej
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 11 Nov 2015 #1,190 Si the se nuk e kuptova?? Nquc ee ?? Ok nquc dhe une
B Balahk Locus omnem 11 Nov 2015 #1,193 Nuk te lej rradh se vjen na nje i pa deshiruar e te thote emrin tend