A e pelqeni anetarin siper jush..???????

Frank

Forumium maestatis
Po te reduktoje cik germat neper postime ndoshta, na iken koha e lire vetem duke i bo scroll forumit :p
 

Eléonoré

Valoris scriptorum
Djali mergimtar kthehet ne memedhe dhe nuk i mbyllej goja duke levduar boten e jashtme. Vec te shihni, thoshte, ne fabriken ku une punoj fusim nje derr komplet dhe nxjerrim sallam. Nje here ky muhabet, dy here ky muhabet, tre here ky muhabet. Fut derr, nxirr sallam. Me ne fund te atit nuk i durohet dhe thote: Ne fabriken time une fus sallam dhe nxjerr derr.

Morali i historise: Mos hani mish derri.

EL
 
Top