A e pelqeni anetarin siper jush..???????

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
HMM..se di me cfare lexova ne tema mu duke me ide te bukura ..mbetet per ta njohur me tej...:)

Universal

AnonymouS
Nje anetare e cila me shkrimet e saj me ka dhene te kuptoje se perfaqeson femren Shqiptare te pershtatura me se miri ne tranzicionin qe kalojme, ashtu si do duhej. Tipi i femrave qe vertete dine se cfare kerkojne nga jeta. Shume kembengulese ne shkrimet e saj dhe ne kerkesat e saj, argumentuese dhe ne ca raste edhe shperthyese. Kam krijuar pershtypjen se njeh mjafte mire kulturen e komunikimit dhe lehte munde te debatohet me te, dhe ke cfare te mesosh nga fryma e debatit qe bene. E ka i cik individualizmin te zhvilluar dhe kjo verehet nga debatet qe bene pasi qe sjelle vazhdimisht vetem mendimin e saj te krijuar dhe fituar nga pervoja qe ka kaluar dhe ne to eshte shume kembengulese. :)

Mirabel

Locus omnem
Nje resume e permbledhur ne pak rreshta por ka vertetesi brenda...jam ca individualiste se mohoj edhe pse e shoh si difekt

Ajo cka dua te them per ty me aq pak sa kam lexuar eshte se pelqej dhe adhuroj njerezit e drejtperdrejte dhe ne ty e shoh kte cilesi qe ne ditet e sotme rralle e ndesh !
Pergezime sepse te thuash mendimin tend ashtu si ti e mendon eshte gjeja e duhur.

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Po...me ngjan sikur deshiron te percjell tek 'NE' gjithcka qe ajo zoteron..Bravo !!:)