A e kupton njeriu kur preket nga problemet psiqike???

joetisti_

Locus omnem
Epo, duhet të jem një rast i veçantë. Edhe të dehurën nuk e paskam normale:p .
:) Kam përdorur vetën e dytë njëjës, por iu referova "personit" ne përgjithësi e jo ty në veçanti. Shqipja e lejon. Kur them: "Të duket se ke një logjikë e arsyetim normal" e kam fjalën se personit(që ka pirë) i duket se ka një logjikë e arsyetim normal në ato momente. Jo se vura re se më kuptove gabim, por për të shmangur çdo keqkuptim e shpjegova. Sa i përket të dehurës tënde jonormale, aq më mirë për ty. Unë e kam normale e s'ndihem i kënaqur :p

Hektor12

Locus omnem
po sjane vetem ato, ne amerike gjate luftes se gjirit u hap nje semundje ke ata / ato qe perfundonin misionin quhet sindroma e luftes se gjirit , eshte ne google po ta kerkoni.. me shume problematike jo vetem ke ata por edhe komunitetin pas nje viti nga fillimi i luftimeve u hapen qendra rehabilitimi psikik per ta te detyrueshme per te gjithe ata qe perfundonin misionin per nje muaj te izoluar ne terapi psiko - analize , terapi grupi per te eleminuar problemet si vrasje krime personi rrembime etj ...

Hektor12

Locus omnem
Te kuptosh thelbin eshte e thjeshte ne kete rast, edhe une kam qene 2 here andej dhe te gjithe kemi pas probleme kur u kthyem .. qe te marresh vesh nje semundje fillimisht duhet te gjesh shkakun ... u gjet shpejt ... perdoren uranium te varferuar ne bombardime ai mbeti ne ajer dhe shkaktoi probleme ... psikike , edhe ne kemi pas shenja si refuzim ushqimi ne menyre instiktivem sjellje dhe qendrim emotiv ekspresiv deri ne shperthim nga nje ngacmim i vogel . une vete me shpenzime te miat kam ndjek seanca psikoanalize ne nje kohe qe shteti jone duhet ta bente... Vetem shqiperia se beri