Sonia007
Papirus rex
dhe iliro dardan u rikthye serisht!!!!! Me kishte marre malli Duhet theneAi eshte maskara njeri.
Ai nuk ka fytyre njeriu.
Ai eshte monster.
dhe iliro dardan u rikthye serisht!!!!! Me kishte marre malli Duhet theneAi eshte maskara njeri.
Ai nuk ka fytyre njeriu.
Ai eshte monster.
Sa here te kam thene qe gjuhen mbaje per vete se nuk e dua?dhe iliro dardan u rikthye serisht!!!!! Me kishte marre malli Duhet thene
Ai eshte maskara njeri.
Ai nuk ka fytyre njeriu.
Ai eshte monster.
Jo,nuk jam dakort me ty dhe nuk do te jem dakort fare me ty.Dhe në lidhje me temën, dikush me probleme të mëdha psikologjike apo thjesht i papjekur, vjell vrer ndaj të tjerëve kur nuk ja del dot të argumentojë idetë e veta. Në psikologji, në mos gaboj, ky fenomen quhet ndjenjë inferioriteti.
Gjithmonë dakort me mua I-D?
Po kush ta dha TY qe nuk e dashke?Sa here te kam thene qe gjuhen mbaje per vete se nuk e dua?
mes te qenit i papjekur dhe me probleme psikologjike ESHTE NJE NDYSHIM GOXHA I MADH! Edhe dicka juve te dy :Te keshe te drejte eshte si te jesh nje zonjushe,nese te duhet t'i thuash te tjereve se je e tille athere nuk je! Ta keni prej meje keteDhe në lidhje me temën, dikush me probleme të mëdha psikologjike apo thjesht i papjekur, vjell vrer ndaj të tjerëve kur nuk ja del dot të argumentojë idetë e veta. Në psikologji, në mos gaboj, ky fenomen quhet ndjenjë inferioriteti.
Gjithmonë dakort me mua I-D?
mes te qenit i papjekur dhe me probleme psikologjike ESHTE NJE NDYSHIM GOXHA I MADH! Edhe dicka juve te dy :Te keshe te drejte eshte si te jesh nje zonjushe,nese te duhet t'i thuash te tjereve se je e tille athere nuk je! Ta keni prej meje kete
Mos i kthe pergjgije kontrapedalit.mes te qenit i papjekur dhe me probleme psikologjike ESHTE NJE NDYSHIM GOXHA I MADH! Edhe dicka juve te dy :Te keshe te drejte eshte si te jesh nje zonjushe,nese te duhet t'i thuash te tjereve se je e tille athere nuk je! Ta keni prej meje kete
PO sme rri goja mua ca te bejMos i kthe pergjgije kontrapedalit.
O zoti psikiater shume i qarte jeniShumë dakort. Por, shfaqja e sjellja e personave që kanë njërën apo tjetrën simptomë është e ngjashme.
E qartë zonja inspektore? Më duket se jam zonjushe
Cuditem se si flet ti nje vajze 16 vjecare me nje burre 35 vjec te panjohur..Nuk e di vallai por me duket e pallogjikshme q ete flasesh me nje burre 35 vjec te panjohur.PO sme rri goja mua ca te bej
Cdo gje ne organizem e kupton truri. Shembull tipik per kete pyetje eshte "dehja". Nje i dehur thote se ate s'e ka zene fare pija.
Kjo tregon papjekurine tende...Te flasesh me nje njeri nuk do te thote domsdoshmerisht te besh ate qe po nenkupton ti tani ok! Une thjesht e shoh kete njeri dhe them se ka mjaftueshmerisht vecori te mira qe mua me interesojne t'i inkorporoje ne karakterin tim dhe kaq.Ah,edhe ku e di ti qe jam 16?Cuditem se si flet ti nje vajze 16 vjecare me nje burre 35 vjec te panjohur..Nuk e di vallai por me duket e pallogjikshme q ete flasesh me nje burre 35 vjec te panjohur.
Mos me beso shume mua ne ate cfare them...Cuditem se si flet ti nje vajze 16 vjecare me nje burre 35 vjec te panjohur..Nuk e di vallai por me duket e pallogjikshme q ete flasesh me nje burre 35 vjec te panjohur.
Ti spo ben te njejten gje?Apo ti je djale!Une mendoj se kam mjaftueshem njohuri dhe dinjitet qe te flas me nje 35 vjecar pa mu dridhur qerpiku dhe papasur komplexin qe jam vajze apo me e vogel,ska rendesi ok! Besoj se e morre pergjigjen qe meritoje!Cuditem se si flet ti nje vajze 16 vjecare me nje burre 35 vjec te panjohur..Nuk e di vallai por me duket e pallogjikshme q ete flasesh me nje burre 35 vjec te panjohur.
Ti spo ben te njejten gje?Apo ti je djale!Une mendoj se kam mjaftueshem njohuri dhe dinjitet qe te flas me nje 35 vjecar pa mu dridhur qerpiku dhe papasur komplexin qe jam vajze apo me e vogel,ska rendesi ok! Besoj se e morre pergjigjen qe meritoje!
Te faleminderit per mbeshtetjenDhe mbi të gjitha, flet me dikë për të cilin mosha apo seksi nuk kanë asnjë rëndësi në bisedë. Vlerësoj personin që kam përballë e jo cilësitë fizike.
Vertet, por kupton vetem se ke pire alkool e jo se je dehur. Me dehje kam parasysh qe nuk arrin te kuptosh se mendimet nuk jane ME te kthjellta si ne rastin kur je esell. Te duket se ke nje logjike e arsyetim normal.E ke shumë gabim. Ka mjaft të dehur të cilët e pranojnë fare mirë se janë të dehur. Kjo ka të bëjë me ambjentin ku jeton. Në Shqipëri të dehesh shpejt të ul burrërinë, të kryesh veprime kur je i dehur të rrit burrërinë e trimërinë (të drejtosh një automjet i dehur apo të qëllosh me armë). Prandaj, tek ne (në Shqipëri) shumica e atyre që dehen nuk e pranojnë që janë të dehur (kjo nuk do të thotë që ata nuk e ndiejnë dehjen).
Vertet, por kupton vetem se ke pire alkool e jo se je dehur. Me dehje kam parasysh qe nuk arrin te kuptosh se mendimet nuk jane ME te kthjellta si ne rastin kur je esell. Te duket se ke nje logjike e arsyetim normal.