Andon Kazaqi
Forumium praecox
si mendoni...
Jam dakort me Megg,E kuptojne te tjeret (besoj)
Perderisa njeriu ndryshon gjendjen mendore , ai vepron inkonshient
dhe natyrisht sipas tij (njeriu) po vepron drejte !
Shume e vertete. M'i morre te gjitha fjalet nga goja cfare te them une taniUn mendoj se pavaresisht nga semundjet psiqike dhe nga lloji i tyre te cilat prekin shum ndjenja tek njeriu vetem nje ndjenj nuk mund te preket"egoizmi"i cili nuk e le njeriun te kuptoj dhe te besoj gjendjen e tij...
Keshtu qe cdo i semur psiqik e ndien veten me te zgjuar se shoqeria qe e rethon dhe sipas tij arsyeja e cila nuk pranohet nga shoqerit eshte se ata nuk pershtaten dot me boten e tij e cila mund te kuptohet vetem nga te zgjuarit....
Pra mentaliteti i nje njeriu te semur psiqik eshte,"te gjith jan budallenj ndersa un jam i zgjuar"....
Uuuuu.Shume e vertete. M'i morre te gjitha fjalet nga goja cfare te them une tani
eshte nje shprehje per te thene se je dakord me ate qe ka thene djali. Plus qe une nuk jam tip ripetitiv.Uuuuu.
Ti je edhe nxenese me nota 10.
He moj thuaj ndonje fjale se ti je e shkelqyer.
persaj i perket kesaj mendoj se nuk ka lidhje se sa rende eshte problemi sepse mendimet e njeriut apo koshienca e tij drejtohet nga sistemi nervor me ne krye trurin dhe nese truri(kur eshte ne nje gjendje jonormale) jep nje sinjal ti e ben dhe me veten tende ti je ne rregull sepse truri e quan normale ate veprim te caktuar.Varet sa e rende eshte problemi.
Me mire te fitoj nje beteje se sa te zgjidh nje test matematike--Napoleon Bonapartepersaj i perket kesaj mendoj se nuk ka lidhje se sa rende eshte problemi sepse mendimet e njeriut apo koshienca e tij drejtohet nga sistemi nervor me ne krye trurin dhe nese truri(kur eshte ne nje gjendje jonormale) jep nje sinjal ti e ben dhe me veten tende ti je ne rregull sepse truri e quan normale ate veprim te caktuar.
Hera e pare qe jam dakort me ty.Sëmundjet psiqike, në shumicën dërrmuese të tyre, nuk kanë asnjë lidhje me egon e personit. Ato janë ç'rregullime të trurit, sidomos të sistemit konjitiv e perceptiv (njohës e kapës) e si pasojë, personi i sëmurë duk dallon të mirën nga e keqja, sipas standarteve të shoqërisë apo, nuk arrin të kuptojë pasojat që mund të kenë pasojat e veprimeve të tij.
Egoizëm është të quash një të sëmurë psiqik, egoist. Kjo, pasi egoistit nuk i pëlqen që dikush t'i dalë kundër me kokëfortësi e për pasojë ja ven fajin sëmundjes.
P.S. Çdo njeri është egoist dhe kjo është mënyra e vetme për të egzistuar.
Kontrapedali eshte nje provokator dhe nje zoteri i keq.Cdo gje ne jet ka kufij,ne moment qe kalohet kufiri i egoizmit,je budalla,sepse njeriu normal perpara egos,ve llogjiken!
P.sh te thot nje njeri "e ke gabim",hajde se te ka inat,e kundershton...
Vazhdon te flasesh prap,shikon indiferentizem edhe kundershtime te tjera,por ti prap nuk e kupton qe je gabim.
E ve llogjiken ne funksion dhe ajo te thot se je ok,keshtu i bie qe vetem ti je i zgjuar dhe gjith te tjeret jan budallenj!
Kujdo qe i ndodh kjo gje i uroj te shkuara!
is this a miracle of freedom?Hera e pare qe jam dakort me ty.
is this a miracle of freedom?[/quote
edhe ti fillove?
Edhe ti filove tani?is this a miracle of freedom?
thjesht kisha nje dy dite qe nuk futesha ne forum dhe te futesh dhe te shkohesh qe ti me kontrapedalin(a si e ka emrin) jeni dakrod thjesht...Te ishe ne vendin tim do me kuptojeEdhe ti filove tani?
Ai eshte maskara njeri.thjesht kisha nje dy dite qe nuk futesha ne forum dhe te futesh dhe te shkohesh qe ti me kontrapedalin(a si e ka emrin) jeni dakrod thjesht...Te ishe ne vendin tim do me kuptoje