A duhet sulmuar Iraku??????
si mendoni a duhet sulmuar sadam husain????
si mendoni a duhet sulmuar sadam husain????
Me fal o like po dhe una jame ndonjeher pro luftes kur duhet ama.si psh hyrje e trupave te natos ne kosove apo ndonje lufte te ketij tipi,por kur degjoj tipa si puna jote jame i mendimit qe te mos behet lufte.jo per ndonje gje te madhe por mendoj se ka per tu perseritur nje VIETNAM I DYTE.Fillimisht postuar nga Iliri:
[qb] "a thua se po i hyn ne pune amerikes nje perkrahje prej zgjebarakesh nga ana e shqiptareve."
Amerikes me 11-shtator i eshte dhene e drejta e plote morale per te sulmuar ato vende qe bashkpunojne me terrorizmin islamik. Iraku kerkon arsenalin biokimik dhe berthamor me qellim per ta perdorur kundra perendimit. Te zhduket rreziku para se te kete mundesine per te rrezikuar. Nuk kuptoj se c'fare pret Amerika dhe ky eshte i vetmi kundershtim qe kam persa i perket sulmit ndaj Irakut. [/qb]
ku i lexo kto ti amon???Fillimisht postuar nga marko:
[qb] Per menimin tim dhe Izraelit tia hyjne, [/qb]
Se mos me thot njeri qe kom dal ka tema se nja njita me t'paren!!Fillimisht postuar nga Prim:
[qb] E dini si eshte puna? Ju i qani hallin kaloresit se i varen kembet. Mos ia kini merakun Amerikes se i ka te gjitha punet ne terezi. Ai Iraku te rrije urte sa te bejme nje cike ate luften......
.... Lufta na duhet se i jep nxitje ekonomise. Ata arabet bukeshkale te vene andej nga kane ardhur. [/qb]
Amerika lexon gazetat irakene nga sateliti. Amerika e ka teknologjine te e vrase Sadamin nga sateliti po te duan. Amerika do naften. E keqja eshte se sa te jete Sadami ne pushtet lufta eshte e paevitueshme.Fillimisht postuar nga gene:
[qb] me sa kam pare une, me pranimin e inspektoreve sadami i ka ulur breket dhe po ben c'i thote OKB.
dini gje a i ka kerkuar njeri te beje zgjedhje te lira me monitore te huaj si tek ne ne '97 ??????? [/qb]