e ku nuk ka lesh,kudo.Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]Ca na hapet barkun ne pike te mengjesit !
Teme Leshi.[/qb]
Amper kam ven re qe eshte shume kurioz lidhur ketyre temave. Po jo per kete te shkojme, e ta gjykojme. Jo per gje eshte forumi, pra te flitet, cdo kush qe ka ndonje gje per te then, e shtuar mbi kete teme te flase. Le ti ler disa komentet jashte. Jo vetem per kete teme por ne te gjitha pergjithesisht, se kam pare qe flitet sa per te treguar qe jam edhe une, e per te ngritur num. e postimeve. Pra me konkret dhe serioz tani qe edhe albforumi i ka nisur temat nga fillimi. Mundohuni ti shikoni me nje sy tjeter temat kur hapen, se mbrapa tyra ka interes.Fillimisht postuar nga Amper:
[qb]Nje nga temat me te diskutueshme qe hapa ne forumin e kaluar dhe kam nderin qe te e hap perseri ketu. Ne kete kuader a mund te lejohet dhe poligamia?
Please write![/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif une nuk e kisha fjalen qe nuk ekziston (ok e pranoj jam shprehur gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif ) po e kam fjalen qe sot pjesa me e madhe e femrave qe njof edhe qe ndoshta s'jane vdesin me e permend pak feminizmin, vete feminizmi SOT ka arritur ne nje pike qe nuk lufton me per te drejtat e femrave, por mundohet te rrije mbi mashkullin!!!Fillimisht postuar nga hanini:
[qb] Do te kisha dashur te na jepej mundesia te te prezantoja dike qe do te shkelynte aq feministe ishte, dhe ne te njejten kohe anti-lezbike, dhe anti-cdo gje qe nuk ishte katolike.
Ajo ne fakt e quante veten: femerore /pf/images/graemlins/wink.gif
Nejse, kjo ka qene arma qe eshte perdorur nga maskilistet per te denigruar femrat qe kerkonin barazi mundesish: i kane quajtur lezbike.
Sa keq? [/qb]
ok, do e vazhdojme 1 here tjeter se tani jemi teper OT!Fillimisht postuar nga hanini:
[qb] Kjo eshte e vertete vetem per nje pjese, jo per te gjitha.
Nejse, eshte e veshtire te permbysesh nje paragjykim, ato fiksohen me lehte...
Kujdes s'i shprehesh ne paper krijese e Poe /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]