A duhet praktikuar Lesbismi?

gjekec

Primus registratum
Re: A duhet praktikuar Lesbismi?

urrrrraaaaaaaa !!! Rrofte... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Po pse o njerez jeni kaq kundra orgjive dhe threesome?????
Mmmmmmmmmmmmmmmm.....yamiiiiiiiiiiiiiii

moonlight

Primus registratum

Homosexuality makes no sense biologically (you make no copies of your genes)and is condemed theologically.
Nuk ka fakte qe dikush lind i/e tille, por shoqeria e sotme duke e 'perqafuar' ca me teper se dikur kete fenomen, le shkak qe shume persona (shumica adoleshente) te 'eksperimentojne' e te dalin hapur ne nje kohe kur duhet te gjykojne ca me teper e t'i rezistojne tundimeve te tilla perverse. Nese homoseksualiteti praktikohet rregullisht, ju mund te modifikoni trurin tuaj per te qene/kaluar ne te tille (ashtu si p.sh. praktimimi i pianos te ben me kalimin e kohes pianist, te vjen natyrshem). Nuk eshte vone per t'iu kthyer normales e sado ceshtje personale te jete, jemi ne nje shoqeri 'te mbyllur' e duam - s'duam aktet tona influencojne ne tjetrin, influencojne ne ecjen normale te qenies njeri.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Tema duket si pa lidhje. A duhet praktiku , a s'duhet praktiku. Ne se dikush eshte (Bsessual) (Homosessual) o si quhen. Eshte per veten. Qe s'jane edhe aq te mire shikuar e dine edhe vet.

Ne daç ta praktikojne ne daç mos. Askush s'i ndal!

e shkallafitura

Primus registratum

Amper,
Nuk ka ndonje gje te keqe te hapesh teme qe rrit konfliktin, por kjo teme nuk ka kuptim......
Poligamia s'ka te beje fare me lezbicismin. Plogamia mund ti ndodhi edhe nje heterosexuali.
Besoj se do te ishte e vendit t'iu pyesja se c'lidhje beni ju midis ketyre fenomeneve...., une se thith.
Shumica e djemve jane poligome (d.m.th. qe shkojne me me shume se nje femer gjate nje relate), mendoj une, dhe nuk po bej vecime persa i perket nacionalitetit, or preferencave seksuale.
Peace Out

PS Fusni ne tru qe te jesh lezbike nuk eshte profesion ose talent prandaj edhe nuk mund te trajtohet si i tille. Do ishte me mire te kuptonit se cfare eshte e me pas te jepni komente pasi deri tani shumica ia kane futur kot duke filluar me ate qe e ka hapur kete teme.

Jelina

Primus registratum

epo te mori e mira te mori, dhe me poligami do te meresh eee?
teme qe ke gjetur moj!!!!

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Amper:
[qb]Nje nga temat me te diskutueshme qe hapa ne forumin e kaluar dhe kam nderin qe te e hap perseri ketu. Ne kete kuader a mund te lejohet dhe poligamia?

Please write![/qb]
Amper kam ven re qe eshte shume kurioz lidhur ketyre temave. Po jo per kete te shkojme, e ta gjykojme. Jo per gje eshte forumi, pra te flitet, cdo kush qe ka ndonje gje per te then, e shtuar mbi kete teme te flase. Le ti ler disa komentet jashte. Jo vetem per kete teme por ne te gjitha pergjithesisht, se kam pare qe flitet sa per te treguar qe jam edhe une, e per te ngritur num. e postimeve. Pra me konkret dhe serioz tani qe edhe albforumi i ka nisur temat nga fillimi. Mundohuni ti shikoni me nje sy tjeter temat kur hapen, se mbrapa tyra ka interes.

Kurse pyetjes se Amper-it do i pergjigjesha. Per poligamin, nuk jam pro. Kurse per lesbismin (homoseksualitetin) une i shikoj si NJEREZ dhe jo sic mund ti pershkruajne disa.

mostro

Putraku

Pse mer cuna e goca me te thenme o puna? apo me te bere dhe ndier?
apo nuk ndiheni te sigurt dhe doni me marr mendimin e te tjereve?
hajt pra mo per te te bo qefin po te themi te gjithe nje PO dhe ndihu me i qete..,..

marko

Primus registratum

Folni mi goca folni, jau shtoft zoti ymrin.
Po pse me u marun cunat kshu e?
Tobe jarebi!
Megjithate vazhdoni, mos e leni ceshtjen ne fantazi, na tregoni ngjarje nga jeta juaj personale, ose e ndonje " te njohure" (wink, wink) ho se osh ne dimer, te na nrofet icik gjaku.

Edi21

Primus registratum

amper nje pyetje ka lali, pse te lozesh me makina prej lodre kur ka makina prej verteti...
ta praktikosh?? cfare duhet te bejme te hapim klasa per lezbienc tani neper filloret ta fillojem apo qe ne kopesht, pse te praktikojem plerat.

*Rifreskim i temës!

alinos

Forumium maestatis

kjo pyetje do te qendronte vetem nese lesbizmi do te ishte sport, dhe ndoshta eshte per disa, por per te tjera me duket pyetje pa kuptim...

Raven

Primus registratum

Ne radhe te pare A praktikohet apo jo, ajo eshte zgjedhje e lire e cdokujt, nuk do ta vendosim ne ne kete teme...

Nqs do mendohemi pak, nuk mund te kete nje femer anti-lezbiste dhe feministe, duke konsideruar qe pjesa me e madhe e femrave sot, vdesin te thone qe jane feministe => jane te gjitha lezbike /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lezbikizmi ishte nje pike e forte tek nje debat qe bera sot me temen pikerisht " Feminizmi eshte progres ", kam nji research packet ktu afer qe e ndan lezbizmin (ose lezbikizmin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ) ne lezbikizem totalitar, lezbizem egoist etj etj etj nja 10 nen pika po ju interesoi...!

j.

alinos

Forumium maestatis

Do te kisha dashur te na jepej mundesia te te prezantoja dike qe do te shkelynte aq feministe ishte, dhe ne te njejten kohe anti-lezbike, dhe anti-cdo gje qe nuk ishte katolike.
Ajo ne fakt e quante veten: femerore /pf/images/graemlins/wink.gif

Nejse, kjo ka qene arma qe eshte perdorur nga maskilistet per te denigruar femrat qe kerkonin barazi mundesish: i kane quajtur lezbike.

Sa keq?

Raven

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hanini:
[qb] Do te kisha dashur te na jepej mundesia te te prezantoja dike qe do te shkelynte aq feministe ishte, dhe ne te njejten kohe anti-lezbike, dhe anti-cdo gje qe nuk ishte katolike.
Ajo ne fakt e quante veten: femerore /pf/images/graemlins/wink.gif

Nejse, kjo ka qene arma qe eshte perdorur nga maskilistet per te denigruar femrat qe kerkonin barazi mundesish: i kane quajtur lezbike.

Sa keq? [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif une nuk e kisha fjalen qe nuk ekziston (ok e pranoj jam shprehur gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif ) po e kam fjalen qe sot pjesa me e madhe e femrave qe njof edhe qe ndoshta s'jane vdesin me e permend pak feminizmin, vete feminizmi SOT ka arritur ne nje pike qe nuk lufton me per te drejtat e femrave, por mundohet te rrije mbi mashkullin!!!

j.

alinos

Forumium maestatis

Kjo eshte e vertete vetem per nje pjese, jo per te gjitha.
Nejse, eshte e veshtire te permbysesh nje paragjykim, ato fiksohen me lehte...
Kujdes s'i shprehesh ne paper krijese e Poe /pf/images/graemlins/wink.gif

Raven

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hanini:
[qb] Kjo eshte e vertete vetem per nje pjese, jo per te gjitha.
Nejse, eshte e veshtire te permbysesh nje paragjykim, ato fiksohen me lehte...
Kujdes s'i shprehesh ne paper krijese e Poe /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ok, do e vazhdojme 1 here tjeter se tani jemi teper OT!

j.

Ela_001

Primus registratum

Zoti krijoi mashkullin dhe femren dhe jo dy meshkuj apo dy femra, po ti referohesha bibles homoseksualiteti eshte nje mekat. Po sa gjera qe citohen ne bibel i ndjekim vertet ne sot?
Ne zyren time jane dy lesbike dhe nje gay, dhe te them te drejten nuk i shikon njeri shtrember. Ata bejn pune e tyre, ndonjehere bejm dhe shaka per kete gje edhe me ata e askujt nuk i mbetet hatri. Personalisht nuk kam ndonje gje kundra lesbizmit apo me mire homoseksualitetit ne pergjithesi. Eshte nje zgjedhje qe bejn nejrezit per jeten e tyre seksuale, jeteojm ne shekullin 21 dhe seicili jeton sipas preferences se tij.Poligamine nuk e perkrah si subjekt ndoshta per faktin qe jam femer dhe nuk do me pelqente te ndaja partnerin tim me dike tjeter.

Jam kundra faktit qe disa njerez mundohen ta reklamojne dhe ta perhapin homoseksualitetin, gjithashtu jam dhe kundra faktit qe dy gay mund te te adoptojne nje femije sepse nuk e mendoj si pozitive faktin qe ky femije te rritet ne nje ambjent ku homoseksualiteti do formoje normalitetin e tij.