A duhet legalizuar mariuana?

FEUER^FREI

Primus registratum
Re: A duhet legalizuar mariuana?

Fillimisht postuar nga Akus:
Per mendimin tim te gjithe ata qe perdorin droge jane loosers .Njerez qe e gjejne shpetimin te droga ,njerez te dobet ne karakter , qe nuk e marrin mundimin ta perballin jeten por i fshihen asaj.Nqs mariuana legalizohet diku tregon qarte qe njerzit aty jane shumica loosers.Shpresoj te mos jemi ne shqiptaret ashtu.

DUARTROKITJE!!
O kamarier na boj nja 5 birra te kjo tavolina ktu!
I cik shpejt ere... shpejt te thashe se te bona lomsh!

shpresa

Primus registratum

Marijuana eshte nje bime qe rritet si misri. Boçet e saj jane te perbera nga nje tip jeshilleku i ngjeshur, qe te ngjit pak ne gishta kur e shperben. Kur e tymos pastaj THC, qe gjendet te bimen te vete ne koke, te shplodh, kenaq dhe sjell ne qejf.

Pasojat e marijuanes, krahasimisht me duhanin jane joegzistente. Kurse ata qe nuk e kane provuar dhe japin leksione, jane krahasimisht llafazane qe flasin ne ere.

^SHIU^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bulkthi:
[qb]
Fillimisht postuar nga ^SHIU^:
[qb]
Fillimisht postuar nga bulkthi:
[qb]O SHIU
PO PERDORUESIT E MARIUANES NUK KANE NDONJE SEMUNJE NGJITESE QE T'I VENDOSIM NE VENDE TE CAKTUARA .
DHE SIPAS TEJE DHE TE NJIHEN.
NUK JANE TOKSIKOMANE .

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
bulkth kur them te caktohen vende e kam fjalen per lokale zakonisht ku mund te lejohet perdorimi i mariuhanes dhe jam kunder perdorimit te saj ne vende publike dhe te njihen perdoruesit e saj ne menyre qe shoqeria ti ndihmoje keta njerez.natyrisht nuk jam pro politikes antidroge :smash: [/qb]
SHoqëria t'i ndihmojë ? Ata nuk janë as toksikomanë as edhe njerëz me aftësi të kufizuara .[/qb]
as qe nuk e thash ate por mendoj se perdorimi i mariuhanes eshte dicka negative prandaj shoqeria duhet te beje propagande antidroge.

Visi S

Primus registratum

Marjuana per mendimin tim duhet te leglalizohet por ne disa vende. Megjithate ketu ne angli jan shume te rinj qe e pine, edhe sa vjen e shtohen.
Marjuana per mendimin tim nuk eshte aq e demshme sa dhe vete duhani qe eshte i lejueshem ne te gjthe boten.

Edhe ishalla e ulet pak cmimin dreqi ta haje.

XimiTr

Primus registratum

Duhet legalizuar aq me shume qe tani eshte bo dhe pak si keq me keto show-ut e fundit qe politikanet tane po dalin duke djegur marihuanen ne publik !
Qe te japesh mendim per marihuanen (ashtu si edhe per cdo droge tjeter duhet e kesh eksperienca personale dhe jo tja futesh kot me sllogane ! Sepse ajo eshte ndjenje ,sensasion , ! A mund te flasi per dashurine apo per seksin nje njeri qe nuk ka dashuruar apo bere seks asnjehere ???
pra juve te denimit me vdekje kujdes !! mos thoni budallalleqe. une qe shkruaj kam qe ne 1994 qe tymos bar rregullisht gje e cila nuk me ka penguar te mbaroj Universitetin, te mesoj dy gjuhe te huaja, te bej rreth 5-6 km vrap cdo dite dhe te jem shume mire seksualisht (apo se fundi fare te fitoj dhe nje te drejte emigrimi ne Canada) Dhe nuk eshte aspak e vertete qe duke tymosur bar kalon te heroina apo te tjerat , kjo varet se sa mend ne koke ke, apo kur nuk i njeh drogat e tjera, ka shume njerez ne Tr qe nga alkoli kan shkuar direkt te heroina aterhere mos ja ka gje fajin alkooli?
Keshtu qe une ju them kush do te tymosi le te tymosi , ai qe nuk do le te rrije te na shohi dhe te na pergojoje ! (mos i genjej mendja qe do jetoje 2000 vjet !!) Dhe po e mbyll me nje thenie te Doktor Arqile Botit qe kur e pyeta nje dite sa duhet te tymos ne dite me tha ; 2 spinela ne dite dhe je OK !!
Ekskluzivisht per ju nga XD !!

enderr e njomet

Primus registratum

[qb]OK kalamoja , me kom ne toke i cike , mos fluturoni shume.Me thoni pak se si fillon robi te shkoje te kokaina dhe heroina , dmth me ca e fillon si fillim .Ata qe kane aq vjet qe pine bar dhe qe kane edhe krenarine ta thone ketu ,cudi si spaskan fillu heroine , cudi.Me falni o njerez po ku po e coni shoqerine me keto legalizime.
Do kisha deshire qe dikush te sillte pak kerkime shkencore rreth majuanes dhe pastaj te flisnim.
Njona aty na e boni nje soj me cajin , po me caj sikur ste kap policia me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nje shoqja ime me solli ca caj nga Peruja qe behet nga bima nga e cila del kokaina... ai caj eshte ilegal ne amerike... keshtu qe edhe me caj te kap policia. Une e piva /pf/images/graemlins/wink.gif ishte shum i mire.
Sa per marjuanen dhe drogat e tjera, ajo eshte deshira e vete personit nese do te futet ne gjera te tjera me te renda. Une per vete kam pire marjuana disa here por asnjehere sme ka shkuar mendja per gjera te tjera, edhe pse kam qene ne mes njerzve qe benin kokaine e heroine.

Puna eshte se marjuana dhe drogat e tjera kane nje ndryshim kryesor: Marjuana te qeteson komplet trupin, prandaj perdoret edhe per largimin e dhimbjeve, ndersa drogat e tjera te japin nje gjendje euforike qe te bind se mund te besh gjithcka. Dhe sa per informacion, ka plot prodhime te tjera qe japin po keto efekte, dhe jane te ligjshme per tu shitur. Ideja eshte se keto prodhime te tjera nuk krijojne vartesi fizike, por kush e di... une nuk i kam provuar dhe sdua ti provoj.

grenza

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DANA:
[qb]O Grenza, lexo mire e dashur. Jo per gje po kemi edhe mendime te njejta. (Pak a shume)[/qb]
Dana ke te drejte e dashur te kam rene kot ne qafe . O.k? :thumbsup:

grenza

Primus registratum

[qb]Per mendimin tim te gjithe ata qe perdorin droge jane loosers .Njerez qe e gjejne shpetimin te droga ,njerez te dobet ne karakter , qe nuk e marrin mundimin ta perballin jeten por i fshihen asaj.Nqs mariuana legalizohet diku tregon qarte qe njerzit aty jane shumica loosers.Shpresoj te mos jemi ne shqiptaret ashtu.[/qb]
Kujdes Akus kujdes. Po sipas teje avokate e gjykates,pushtetare,kokat me te larta te shteteve etj etj qenkan loosers. Jo sir jo. Megjithate cdo njeri ka mendimin e vet por duhet te shohesh ndonjehere kur e ke gabim duhet te mesosh nga ato.
Respect

Gigolo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga spaced out:
[qb]Tashi pse duhet te shkojn ato para ne duart e trapave, me mir t'ja japim shtetit.Nga ana tjeter nqs legalizohet ,konsumimi sigurisht qe do rritet dhe kjo ,sigurisht perseri, nuk esht gje e mire,... nuk e di pergjigjen e kesaj pyetje.[/qb]
Jam me ty. Te taksohet keshtu perfiton dhe shteti. A nuk eshte kjo cfare po bejne shume vende? A nuk eshte i legalizuar duhani? Njeriu vdes shpejt nga duhani dhe nuk ka harxhime. Po nuk pati pire duhan vdekja eshte me lodhje dhe nuk vjen shpejt. Nga ana tjeter ndihmojme dhe shtetin. Cfare ti ben per shtetin qe te beje shteti per ty? Kraku Kokaina te gjitha duhet te legalizohen. Seksi ne ambiente publike duhet te lejohet. Plazhet te behen te perbashketa duke perfshire dhe nudistet.

HeavenBesideHellWithin

Primus registratum

shteti duhe t i beje kontroll te gjitha pissliqeve qe hajme te gjith ushqimeve qe sdihet se nga dalin etj
shteti duhet te ndaloje berjen e eksperimenteve me popullin e tij se jemi popull?? apo BAGETI , dhe na thote kjo nuk eshte mire kjo eshtemire bejne eksperimente me ne te shkretet dhe ju thote qe te legalizohet qe te fitoje shteti , kushte eshte shteti ?????? apo akoma besoni se shteti jemi ne populli lol le te fitojne ata qe e shesin
psh duke legalizuar prostituzionin prostituta shfrytezohet nga shteti apo jo por shtti nuk pranon qe prostituta te shfrytezohet nga dikush tjeter pervec shtetit
uffffff ca muhabeti

karamel

Primus registratum

PO!
duhet te legalizuar, keshtu qe sjemi me te detyruar te pijme te shkallet e pallatit, me frike se mos ne shikojne neper kamera!
marijuana eshte droge e lehte, me mire kanabis se sa cigare!

karamel

Primus registratum

per te gjithe ato qe jane kunder, ve doren ne zjarr qe se kane provuar se cfare eshte!
Nuk e merrni dot me mend se cfare humbni!
Kanabisi eshte jeta ime!