A do te tradhtonit me....?

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Me ke e ke?

teorikisht ti e ke mir..

po praktikisht??? diten qe do bish kok e kom mrena, edhe qe per nje fatkeqesi u tradhetove...mendon se do jet kaq e lehte per ty ti thuash tjtrit dil nga jeta ime nderkohe qe ai kerkon falje pranon gabimin, deshiron edhe nje shanc, e ka ra pishmonit etc etc etc

eeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhh mos jini kaq radikal ne pergjigje..se jetes nuk i dihet ... e gjen te keqen nga se pandehn...dhe pastaj eshte ne doren tone te themi STOP apo SHANC I FUNDIT .

^Res-Cogitans^

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
diten qe do bish kok e kom mrena, edhe qe per nje fatkeqesi u tradhetove...mendon se do jet kaq e lehte per ty ti thuash tjtrit dil nga jeta ime nderkohe qe ai kerkon falje pranon gabimin, deshiron edhe nje shanc, e ka ra pishmonit etc etc etc

[/ QUOTE ]

Kush tha qe esht e LEHT ? /pf/images/graemlins/shrug.gif

Gjithçka ka konseguencat e saj ! /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Njeriu gabon ; une gaboj,me presin konseguencat ; "ai" gabon,merr t'tijat ... por qe t'me ngresh trathtimin si flamur LART per tu krenu kjo esht objektivisht akoma me e gabuar.

Jetes si dihet vertet...mbase dhe vduq neser,m'shtyp matorri me rrot t'par/dyt /pf/images/graemlins/lol.gif , ose dhe sot si dihet prap ; edhe ? Esht "justifikim" ? Deri sa mor frym do msoj... /pf/images/graemlins/booki.gif ku sheh radikalizmin ti jer?

Blendi

Primus registratum

Une jam 100% i bindur se tradhetia dhe veprimet qe pasojne jane krejtesisht te paparashikueshme.

Ne teori eshte kollaj te thuash keshtu apo ashtu por mendoj se eshte me e mencur per robin te mos beje komente hipotetike, duke hamendesuar edhe vete veprimet e veta.
Une nuk i lexoj fare keta qe shkruajne, "une do beja keshtu, do ndihesha ashtu..." lexoj vetem ata qe tregojne si kane vepruar pasi DI se nga e thena ne te bere ka nje ndryshim thelbesor.

Per ju qe vazhdoni te hipotezoni, realiteti do jete si nje tavan qe ju bie mbi koke.

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Une jam 100% i bindur se tradhetia dhe veprimet qe pasojne jane krejtesisht te paparashikueshme.

[/ QUOTE ]

Dhe ti para'shikon qe veprimet/trathtia esht e paparrapapapa'shikueshme /pf/images/graemlins/laugh.gif : nuk esht dhe kjo teori ? çik koerenc kontradikte ti Blendo... /pf/images/graemlins/wink.gif Radikal je dhe ti qe je i bindur 100%,i pari.

Po qe puna ashtu...per ça me fol ?! Qe une po bej gjellen ... dhe do pres ta hajn para se te gjykoj a esht e shishme apo jo?! Nese e gatuj une...s'duhet te kem nje meter vet'gjykimi ?! Apo t'ja lej VETEM te tjerve qe t'gjykojn...

/pf/images/graemlins/sleep.gif Pffffff'.

Blendi

Primus registratum

Une nuk parashikoj se jane te paparashikueshme, mos ia fut kot. Une e di qe jane te paparashikueshme. Ti fle mbi dafina goce dhe ke nje faqe plote qe vete-perserishtesh.

Nuk po thote kush te mos kesh pretendime/standarte ne jete, te gjithe kemi, se nuk jemi kurvare ne dhe ju te ndershem.
Thjesht po te them se ASGJE nuk te pregatit per kete (tradhetine), prandaj reagimin tend do ta mesosh vetem ne rast se te ndodh (nuk ta uroj).

Po te jap nje shembull konkret te dy njerezve qe njoh. Anti-aborcionista te TMERRSHEM qe te dy. Dhe e di ca ben kur mbeten shtatzane? Po, e abortuan.

pinkparadise

Forumium maestatis

kam nje shoqe, i dashuri i saja e tradhetoi per 1 vite rreshte me ish te dashuren e tija /pf/images/graemlins/laugh.gif
kjo e la, ai ju lut per nje shanc te fundit, ajo e ripranoi ne jeten e saj, jetuan bashk (me up &amp; down) edhe gjithmon shum paranoiake, saqe edhe e ndiqte (bashk me mua shkonim per mission impossible me e kap mat /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe kur gjendja u stabilizua qe rifilluan te kishin nje situata pak a shum stabile, AJO e la /pf/images/graemlins/pickellonja.gif , ishte e pa besushme, pas gjith atyre gjerave edhe ndodhive dhe loteve /pf/images/graemlins/shrug.gif , dhe durimeve, diten qe gjerat u rregulluan ajo e la, sepse kuptoi qe skishte per ti bere me kurre besim si me perpara, dhe qe ne ate ishte thyer diçka e pa ngjiteshme /pf/images/graemlins/frown.gif .

Ndaj jeta eshte nje mjergull ...nuk i dihet asgjeje

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Une e di qe jane te paparashikueshme.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif

-din shum gjera ti ? /pf/images/graemlins/eek.gif
Te lutem me nxirr nga kjo rewind e fjalve t'mija me shembuj te tjer... por kte rradh fillo nga vetja jote! - i vetmi kusht qe pretendoj te respektosh.

Blendi

Primus registratum

Cfare do qe te hap barkun ne forum per sendet e jetes time qe te te mbush mendjen ty? S'me je aq e rendesishme. tung

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

DAHLIA ...

Nese personi qe esht lidhur me mua me trathton---&gt; dera e hapur! + mund t'ja bej t'ma paguaj rend , me gjakftohtsi /pf/images/graemlins/devil.gif.

Ne te kundert,nese UNE trathtoj , do meritoj konseguencat e aktit : esht gabim dhe pik ; s'ka t'bej ktu morali/arti abstrakt etj etj.
S'me intereson ç'bejn te tjeret...kur flitet per nje lidhje ( s'te LIDH njeri me zor mi goc nen nje raport! ) njeriu nuk duhet te IMPONOJ me forc besimin,ndershmerin,sinqeritetin ( llogarin??? /pf/images/graemlins/confused.gif ) : duhet te jet spontane,duhet te ndihet lidhja,duhet te respektosh te te respektojn. Robot'imi / imperfeksjonizmi ktu s'ka te bej!

Problem i madh me trathtu... sa e leht esht te thyesh "ligjin" : esht e veshtire ta ndjekesh : por nen nje lidhje flitet pikrisht per nje ndjenj ... t'me trathtoj ai dhe une ti bej nje monument deshmoresh ? Ku jemi ktu? Une s'kam ndjenja ?Une s'ta pranoj, s'ta justifikoj, s'te fal dhe PIK! E vertet qe dashuria te verbon...por prit tashi,se kaq tra'la'la /pf/images/graemlins/grin.gif s'na kan eduku prindrit jo.

Une s'jam Shen Zefi qe i beso Mari's qe ka ngel shtatzan me shpirtin e shenjt... jam vajze , jam e dobet n'moral dhe nuk te fal trathtimin. (HuH... /pf/images/graemlins/wink.gif.)

/pf/images/graemlins/rockband.gif to be e rock , and not to ROLL /pf/images/graemlins/rockband.gif.

[/ QUOTE ]

Nuk te kuptoj Aurora.
Ku e kam shkruar ose nenkuptuar qe duhet ngrit nje piedestal per personin qe tradhteton!!!
Pertoj te perseris prape veten i kam thene nje here mendimet e mia per kete teme. /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

si mund te jesh i lire plotesisht pikerisht kur duhet te besh kompromisa me tjetrin...
kur ka momenten te ne cilat duhen mbyllur syt edhe te lesh ta kalojne disa gjera...
kur pikerisht çdo gje qe ben konsulton tjetrin, apo i pershtatesh...

dhe "dhenja-kerkesa e llogaris" kufizojne lirin e personit pikerisht sepse ne fund te fundit kan "detyrime" kundrejt partenerit

dhe keto mua me duken gjera normale ne nje çift, por mendoj se pikerisht kur je çift behesh peng i dashuris qe ke per personin, dhe kjo eshte e vlefteshme edhe per partenerin kundrjet nesh...

[/ QUOTE ]

Pinke, me duket se ke harruar qe liria e njeriut mbaron aty ku cenohet ajo e tjetrit.

Po ta tejkalosh lirin jasht disa rregullave, ateher te kap ligji, ose Maliqi. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ta kom llafin edhe te fusin mrena dhe nuk te lejn as ti shpjegosh qe njeriu duhet te jete i lire. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po keshtu eshte edhe me bashkeshorten/in, ne qoft se e ke zgjedhur ateher edhe duhet ti pershtatesh disa rregullave. Problemi eshte se rregullat duhet te jene te pathena, te mirekuptueshme, dhe jo te imponuara.

Nejse, se me Blendin po flisnim per gje tjeter.

Le_Routard

Forumium maestatis

DAHLIA ...

Nese personi qe esht lidhur me mua me trathton---&gt; dera e hapur! + mund t'ja bej t'ma paguaj rend , me gjakftohtsi /pf/images/graemlins/devil.gif.

Ne te kundert,nese UNE trathtoj , do meritoj konseguencat e aktit : esht gabim dhe pik ; s'ka t'bej ktu morali/arti abstrakt etj etj.
S'me intereson ç'bejn te tjeret...kur flitet per nje lidhje ( s'te LIDH njeri me zor mi goc nen nje raport! ) njeriu nuk duhet te IMPONOJ me forc besimin,ndershmerin,sinqeritetin ( llogarin??? /pf/images/graemlins/confused.gif ) : duhet te jet spontane,duhet te ndihet lidhja,duhet te respektosh te te respektojn. Robot'imi / imperfeksjonizmi ktu s'ka te bej!

Problem i madh me trathtu... sa e leht esht te thyesh "ligjin" : esht e veshtire ta ndjekesh : por nen nje lidhje flitet pikrisht per nje ndjenj ... t'me trathtoj ai dhe une ti bej nje monument deshmoresh ? Ku jemi ktu? Une s'kam ndjenja ?Une s'ta pranoj, s'ta justifikoj, s'te fal dhe PIK! E vertet qe dashuria te verbon...por prit tashi,se kaq tra'la'la /pf/images/graemlins/grin.gif s'na kan eduku prindrit jo.

Une s'jam Shen Zefi qe i beso Mari's qe ka ngel shtatzan me shpirtin e shenjt... jam vajze , jam e dobet n'moral dhe nuk te fal trathtimin. (HuH... /pf/images/graemlins/wink.gif.)

/pf/images/graemlins/rockband.gif to be e rock , and not to ROLL /pf/images/graemlins/rockband.gif.

[/ QUOTE ]

Po sa e pashpirt qeke mi goce?! Ai mezi do te tradhtonte, mezi do e leshonte veten ne qejfe te shfrenuara, mezi do te mashtronte etj etj dhe ti nuk do ja falje aspak?!

Po ai nga halli do e kishte mi! Dhe ti nuk do ja qaje hallin fare e?!

Shume e sert qeke vallai! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

hahahaha
une kur qesh me ze e kam zakon ta shkruj
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Po keshtu eshte edhe me bashkeshorten/in, ne qoft se e ke zgjedhur ateher edhe duhet ti pershtatesh disa rregullave. Problemi eshte se rregullat duhet te jene te pathena, te mirekuptueshme, dhe jo te imponuara.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

S'kisha rastis noiher mashkull qe te rroke /pf/images/graemlins/laugh.gif me kaq epersi nismen e respektimit, pranimit dhe implementimit te rregullave te pathena /pf/images/graemlins/lol.gif !

Bravo /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Dhe LR se kam me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif !

ps. dhe thuji ta uli koburen ke koka se kaloi patrulla /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Caldera

Primus registratum
Re: A do te tradhtonit me....?

A do te tradhtonit me gruan (burrin) e shokut (shoqes)?

[/ QUOTE ]

Caldera... esht kjo pytja e e temes e jo nese do tradhtosh me Qenin

se dhe un me t'thon te drejten zdo tradhtoja kurr...

dhe e di si te them...? per mendimin tim... te bindurat si ty, te parin piketojn komshiun... he se dhe ai tek shoqnia futet /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

Une shyqyr s'kam as syze, por falenderoj Zotin qe je ti ketu per te me treguar se ku dhe si duhet te pergjigjem. Megjithate me duhet te pranoj, qe ben pune per tu lavderuar. Nuk e di pse ti i quan meshkujt QENE, por m.q.s se ti ndihesh i tille, bujrum po ju quajme te tille (ta dish se kete po e bej vetem per ty /pf/images/graemlins/wink.gif )

Kur une u martova, sipas trurit dhe shijes time, mendova qe morra me te mirin, bukurin, puntorin e me trimin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Perqindja e atyre qe une mund ti konsideroj te tille le te them nuk i kalon 5%. Duke hequ zgjedhjen time ...i bie te ngelin 4% prej 5% te mundshmeve, qe mund te vijen si mundesi per te tradhetuar. Sa jane chancet e mia, qe une ti takoj keta? Une si me fillore qe jam them se jane pothuajse 0. /pf/images/graemlins/laugh.gif Pra mos tradhetia ime ska te bej fare me llumin e madh te meshkujeve (qenve) qe qarkullojne rreth e rrotull, por me kerkesat dhe ate qe me pelqen mua. /pf/images/graemlins/shrug.gif

Sa per e 'bindur' si gjithom je OUT ! /pf/images/graemlins/wink.gif.

Dahlias dhe ati kendezit tjeter do ju pergjigjem here tjeter, se prap gjella /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

2% qe Calderes ju dogj gjella 7% qe ka filluar te boj dashni me burrin duke par kalendar me pozicione 14% qe ka respekt e jo e dashuruar me me te bukrin, puntorin e te fortin burr... dhe 77% burrit te Calderes i duken sikur po kap komet e tavolines kur kap kofshet e Calderes...

Caldera

Primus registratum

Akoma out je, po rri aty me mire mos u fut mrena /pf/images/graemlins/wink.gif

i_own_u

Primus registratum

skam si me ta fut mrena sepse kemi nje monitor para, nejse

çar gjelle je ty bo ti...? se me bone kurioz...