doktoresha
Primus registratum
Re: A do te shkonit me nje grua te martuar?
lol...po pra /pf/images/graemlins/laugh.gif
lol...po pra /pf/images/graemlins/laugh.gif
Angel, e kam kuptuar ate qe the. Burri te perket ty dhe ti i perket atij nga ana psikologjike per sa kohe te duheni. Trupi jot (per te cilin behet fjale kur po diskutojme sexin) nuk eshte prone e tija. Dmth, trupi jot nuk ka nevoje te jete prone e tija per sa kohe ti e do, sepse ndjenjat tuaja komandojne trupin tend. Kur gruaja pranon te shkoje me nje tjeter, dmth qe burrin se do me dhe nuk eshte me "prone" e tija. Sic te thashe fillimisht, burri po ti fitoje zemren dhe te dije ta mbaje s'ka nevoje te mendoje qe po i marrin "pronen" sepse e ka humb vete kur i humb zemren.Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Mystic
Nuk e ke kuptuar ate qe thashe, une jam e martuar dhe, burri me perket mua dhe une i perkas atij. Deshirat dhe mendimet apo te tjera si keto me perkasin mua DHE JANE INDIVIDUALE. Nuk thashe prone, por edhe po te thuash "prone" nuk ka asgje te keqe. Ajo qe kerkon nje mashkull tjeter eshte "prone " (ne kluptimin e mire te fjales) e nje tjetri dhe askush nuk ka te drejte ti afrohet. Eshte prone qe thote NO TRASPASSING.[/qb]
Kte po e quote se me beri pershtypje se si grua e martuar, ne te gjith listen qe ke bere ke harruar te vendosesh gjene me te rendesishme pa te cilen asnjera nga ato qe ke permendur ti nuk ka vlere, as nuk eshte arsye per te mbajtur martesen. Nese nuk ke dashuri dhe ndjenja per burrin (si gjene kryesore dhe jo thjeshte pjese e listes), nuk te lidh as unaza, as femijet, as celibrimi (nese keto jan arsyet qe femren e lidhin me burrin, atehere ka nje martese te deshtuar).[qb]Dhe nuk eshte vetem unaza qe te lidh, por edhe femijet, celibrimi. Edhe po te divorcohesh, per sa kohe qe keni femije, ai/ajo eshte pjes e jetes. [/qb]
sa per kultur t pergjithshme kam nje pyetje,Fillimisht postuar nga S6T6N6:
I kishte ik nje koleges time burri me sherbim ne Itali sot... Ca qefi /pf/images/graemlins/laugh.gif
:goofy: :lol:Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]sa per kultur t pergjithshme kam nje pyetje,Fillimisht postuar nga S6T6N6:
I kishte ik nje koleges time burri me sherbim ne Itali sot... Ca qefi /pf/images/graemlins/laugh.gif
kush perfiton n kte rast ti apo ajo?[/qb]
pse po perfito ai burri pse i iken gruaja me nj tjeter dhe ska nevoje ti beje qejfin ke krevatiFillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif besoj se ai burri eshte duke perfitu me shume... :tipsy: [/qb]
kshu nuk shkon, knej na shkon e na hap tema "pse nuk lahen shqiptaret", knej do me shku me ate kolegen tane qe ka ken burim frymezimi per temen, aaaaaaa gjynah... per atë /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] I kishte ik nje koleges time burri me sherbim ne Itali sot... Ca qefi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Perfitojme te tre ne forma te ndryshme /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga abstract:
[qb]sa per kultur t pergjithshme kam nje pyetje,Fillimisht postuar nga S6T6N6:
kush perfiton n kte rast ti apo ajo?[/qb]
Jo, ai (burri) po perfiton se ne Itali do mund te kete fatin te ndryshoje gjellen sikunder gruja e vet ketu ne Shqiperi :devil:Fillimisht postuar nga to57:
[qb]pse po perfito ai burri pse i iken gruaja me nj tjeter dhe ska nevoje ti beje qejfin ke krevatiFillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif besoj se ai burri eshte duke perfitu me shume... :tipsy: [/qb]
kto gjera bejne qe te kete tradhtime [/qb]