A do te shkonit me nje grua te martuar?

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: A do te shkonit me nje grua te martuar?

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb]
Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Po pra ate do te thoja edhe un, po ti ma ktheve shumes "gra te martuara" /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Mund te dali ndonje e martuar tangent pervec times; nuk i dihet, prandaj dhe thashe gra /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]

arusha e bardhe

Primus registratum

une se kuptoj xhanen...... se ku eshte dallimi midis nje gruaje te martuar apo nje vajze...te dyja jane njesoj te dyja kane nje jete <aktive> dhe atehere pse meshkujt e martuar preferojen te shkojne me vajza dhe djemte pelqejne te shkojne me gra te martuara ....apo se gruaja e martuar ka <status>
dhe mendohet se ka edhe pervoje <pune> /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

apo thjesht kurioziteti i shtyn... :tipsy:

Grua e martuar qe do mardhenie jasht martesore te me ler nr e telefonit ndermjet dergimit te nje messazhi privat!
do te kete te gjitha ato qe kerkon!
C'ti besh gusto gusto kjo dynja,njera tjeteres nuk i ngja!

SweetAngel

Primus registratum

Mystic

Nuk e ke kuptuar ate qe thashe, une jam e martuar dhe, burri me perket mua dhe une i perkas atij. Deshirat dhe mendimet apo te tjera si keto me perkasin mua DHE JANE INDIVIDUALE. Nuk thashe prone, por edhe po te thuash "prone" nuk ka asgje te keqe. Ajo qe kerkon nje mashkull tjeter eshte "prone " (ne kluptimin e mire te fjales) e nje tjetri dhe askush nuk ka te drejte ti afrohet. Eshte prone qe thote NO TRASPASSING.
Dhe nuk eshte vetem unaza qe te lidh, por edhe femijet, celibrimi. Edhe po te divorcohesh, per sa kohe qe keni femije, ai/ajo eshte pjes e jetes.

Le_Routard

Forumium maestatis

Po ta maresh hakshe-hakshe, te gjithe do shkojn i dite ose i tjeter me i grua te martuar. /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Arusha e di pse?

Sepse nje mashkull kur shkon me nje te martuar e di qe ajo nuk do ti thoje " hajde ne familje" pra nuk rri me friken se ne fund duhet ti kerkoje te martohen ( te pakten keshtu e mendoj une). Vajza beqare,niset me mendimin "martes" ( megjithese dhe vajzat tani jane bere qe lere mos e pyet) kurse ajo qe eshte e martuar "per qef" ( ose aty afer).

SweetAngel

Primus registratum

Lr

Po ta marresh hakshe - hakshe, nje dite dhe ata meshkuj qe shkojne me gra te martuara, do te kene grua nje dite.

Prandaj meshkuj KUJDES sic beni ju tani, mund te bejne te tjeret me gruan tuaj. /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

X -ray

Eshte e kot te jap nr tim se je ne itali :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif , pastaj lere fare se nuk kam qefe te shkoj me BEQO. :devil:

Le_Routard

Forumium maestatis

Lr

Po ta marresh hakshe - hakshe, nje dite dhe ata meshkuj qe shkojne me gra te martuara, do te kene grua nje dite.

Ate pra thash ne una SA. Kur te martohen duan sduan do dalin me i grua t'martuar. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa per temen une do thosha qe osht i cik e gabume. Duhet te jete ma teper 'Ju gra te martuara a do shkonit me nanji burre tjater'. /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

persolalisht jo. Te pakten kete kam menduar, dhe bere, deri me sot. sa per neser............ nuk e di , por besoj se jo. Mezi ja dale njerit, e jo te kem 2. Si perbaloj dot, pastaj, morali per disa vete besoj se ekziston akoma.

Megjithate mos harroni " kush e shikon me lakmi( epsh) gruan e tjetrit, ka bere tradheti bashkshortore me te ne mendjen e tij" Ka thene Jezu Krishti. Pra, te gjithe kane pasur mardhenje me nje femer te martuar, edhe kur nuk kane bere veprimin por kane menduar per te, zere se e kane bere.

oneo

Forumium praecox

nuk eshte se ben mire kur shikon gruan e tjetrit, por qe dhe ne te njejtin nivel nuk vihet ,te shikosh dhe te shkosh, kane disi ndryshim.

Princesha

Primus registratum

Lr ka fol drejt ktu, puna a pranojn femnat se meshkujve nuk i shkon goja kurr jo, kur bahet fjala per kto bukurina /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Po pra, si thone, qyli osht i omel, dhe meshkujt dun me i ra qylit /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif une nuk do te shkoja ...dhe kjo vlen si per tani dhe kur te plakem.... :devil:
Shikoni kur te marin shembullin tim te gjithe cunat... :tipsy:

SweetAngel

Primus registratum

JO, meshkujt duan ate qe nuk e kane - qe e kane te tjeret - ose qe nuk mund ta kene. Thjeshte u pelqejne sfidat.

Sa per qylin, ska njeri qe te mos e pelqej kur dicka eshte falas.

TONY

Primus registratum

TE RRITI MAMAJA MOJ TE BERI SORKADHE,TE RRITI MAMAJA MOJ TE BERI SORKADHE
KA MALIQ POR KA EDHE MARIGO.....

Tironsi_NY

Primus registratum

o sweet angel po t njejten gje bejn dhe femrat, mbas atyre qe nuk kapin dot shkojn.

doktoresha

Primus registratum

mendoj se tema nuk e ka pyetjen e drejte...se per te shkuar me dike...thjesht per te shkuar...njerezit nuk pyesin shume nese eshte i martuar apo jo....nderse per te dashuruar nje person te martuar...kjo po qe eshte nje fare pyetje...megjithese nese ta do shpirti...nuk ka recete...kur ta jep bam ne zemer /pf/images/graemlins/smile.gif

Ketu ke anadoktoresha me ket pyetjen qe ka bere gjerat ndryshojne pak,se per tu dashuruar (une p.sh che purtroppo sono beqo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ),me nje grua te martuar me duket shume large te pakten me kete kendveshtrim qe e shoh une tani duke shkruajtur ke albforumi.
Ndersa per te bere sex me nje grua te martuar nuk shoh asgje jonormale!
Mo vlla gjeja eshte e thjesht,gruas botes i ka ik burri ne greqi a itali i vjen njehere ne vit,ca do beje ajo,rastesisht me takon mua...dhe fillon e me qan hallet,une tani cfare te bej mos tia qaj hallin,eshte gjynaf ke zoti ta lesh te vuaj!
mua me ka ndodhur!

Princesha

Primus registratum

Sa njeri i mir, ti x-ray qenke zemerdhimshem /pf/images/graemlins/laugh.gif