A do te shkonit me nje grua te martuar?

D-J

Forumium maestatis
Re: A do te shkonit me nje grua te martuar?

Mosha per tu martuar eshte 16. Po kerkojme qe ta ulim ne 14. Pra pyetja e temes behet a do shkoje me nje 16 vjecare (ose ne te ardhmen me nje 14 vjecare) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Eh sa djemt te mire qe kena e, na zbardhen faqen.
Dickut i paske shku menja keq, paske ndermend me ba film te ri "14 vjec nuse"?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

une e di se nuk eshte mire me shkuar me gra te martuara,por me ju thon te drejten....
une kom shku me grua te martume,ajo ishte 32vjece,o mor aman si ishte,me ka bo sborin,kishte nje te thithur ajo si une nuk kam me harru kurr.(tamam si viqi kur ja thith lopes)ah, mos ma kujton ate nate se po me fillojn te dridhurat..gocat e reja kurr nuk mund ti bojn punet e grave te martuara dhe harrojeni......

vllaznia 2001

Primus registratum

22 vjeç dhanderr se 14 i kam kalu me kohe nuk asht puna se na ka shku mendja keq po asht e vertete se grate e martuara jane (KAMIKAZE) ne shtrat.

Dua

Primus registratum

Sa palidhje se si i pergjithesoni gjanat. Grate e martune jane me te mira ne shtrat? S'e besoj, ka gra te martune qe di ti hape vetem kembet, asgje me shume. Edhe vajzat e reja kane dashnore dhe jete seksuale, a dmth qe keto nuk bejne detyrat e nates ashtu si duhet dhe nuk kane ide se cfare dmth te kesh jete seksuale? Jo, aspak. Une s'po e shoh ende dallimin ne mes te nje gruaje te martuar dhe te nje vajze te re qe ka dashnor. :rolleyes: Mbase edhe me kane lene syte, por...dyshoj.

D.

Princesha

Primus registratum

A do te shkonit me nje grua te martuar?

Posi... me ble buken /pf/images/graemlins/smile.gif

Nqs do te hynte ne gustot e mia ,po,sepse nuk ka asgje qe mund te duket e cuditshme,dhe ndryshe nga nje femer e pamartuar!

Princesha

Primus registratum

Posi posi...

Ah kur te martoheni ju, tash po flisni ndryshe.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

neta

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Me lejo ta them une ndryshimin.

Ajo i perket dikujt tjeter. [/qb]
nuk e di kur femrat shqiptare do e kuptojne qe nuk i "perkasin" askujt pervec vetes dhe deshirave/ndenjave personale. Kur martohet robi nuk blihet dhe per sa kohe trajtoni veten si objekte te blera qe i perkisni dikujt nuk do ta keni respektin qe meritoni.
Me nje unaze ne gisht nuk te ben prone te tijen burri, po te doje te te kete te tijen le te te fitoje zemren dhe te dije ta mbaje. Nese gruaja e martuar pranon te shkoje me nje tjeter padyshim qe nuk ndihet se i "perket nje tjetri".

ps. kiss per peshkatarin /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

s6t6n6 noshta martohesh me nja 4 a 5 prej heresh manej dihet qe do shkosh, po do jen grat tuja ato vec /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

O Rozalin! Po kur te martohem (besoj se me nje) ajo me te cilen do lidh jeten do quhet si rregull grua e martuar, pra si rregull une do shkoj me nje grua te martuar qe ne rastin konkret do jete gruja ime :tipsy:

Princesha

Primus registratum

Po pra ate do te thoja edhe un, po ti ma ktheve shumes "gra te martuara" /pf/images/graemlins/smile.gif

Nqs do te me binte rasti te kem mardhenie me nje grua te martuar,gran e komshiut ose ne ndonje rast tjeter dhe te jete e mire,uaaaah me gjithe qef qendo te beja sex!
U sqarove Rozalina,edh ti kur te jesh martuar dil ketej njhere nga forumi dhe bej nje ze,e do te shohesh se sa do te versulen si uqer!

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Po pra ate do te thoja edhe un, po ti ma ktheve shumes "gra te martuara" /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Mund te dali ndonje e martuar tangent pervec times; nuk i dihet /pf/images/graemlins/wink.gif