A DO TE DASHUROHESHIT ME NDONJE ANETAR/E ?

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: A DO TE DASHUROHESHIT ME NDONJE ANETAR/E ?

Po pra! e ka ket cen dreqin :mad: forumin se shef dot me sy, por gjithsesi ka fitu zemren e anetarit 7533 ose ndryshe s6 /pf/images/graemlins/laugh.gif qe eshte pjese e ketij forumi te nderuar :thumbsup:

Isabelle

Valoris scriptorum

Amon shyqyr ! Nji beqar ma pak :lol: !

Qeka persistente dhe ti paska vu ca pika mbi 'i' /pf/images/graemlins/laugh.gif !

/pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

:lol: une ne nick nuk kom asnji (i) por po te them qe i ka vu prangat gjashtave :lol: :lol: :lol:

GONI

Primus registratum

Mrena temes popull!
Shof disa qe thone jo se nuk e shof dhe nuk e degjoj etj... loooool per ta pare dhe per ta degjuar duhet dicka tjeter pra nese ju mungon kurajoja domosdo qe sdo ta shofesh dhe sdo ta degjosh.
Hudh hapin e pare... thuaj te takohesh nese te pelqen mire nese jo ... ska prob. besoj ste ben kush me zor te dashurohesh

Princesha

Primus registratum

Po me keta qe me bajn si te squt ne forum, por nuk guxojne me dal ne foto se noshta te shtijn friken, keta sociologet i kam pak marak /pf/images/graemlins/smile.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga se_di:
[qb] te dashuroheshesh me nje avater??? :eek: [/qb]
Une jom dashuru me Oroshin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Qyqa! Qe u zgjidh dhe ky problem!
Ja ke shpreh dashurin te pakten se osht duke kerku ne forum per nuse /pf/images/graemlins/laugh.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

kam 1 histori pak qesharake persa perket dasurise ne web.
1 shoku im po folte me njonen ne chat shqiptar,por me e bukura ishte se kjo goca ishte nga kannadaja dhe kjo kishte pas kontakte me shqipo ne (CA)nejse gjate bisedes me ket gocen kjo po i thoshte jam sume sexy etj etj besoj se keni parasysh.
Si perfundim e lane te dalin dhe te takohen ne mes te londres duke folur ne celular me njeri tjetrin per vendin dhe ky i thote ketu jam dhe une thote kjo kthehet me kurriz ky shoku ime car te shofesh plako 1 MAL ME MISH perpara ketij se humbi toruan ky vetem ja futi vrapit dhe mu betu never never again.
Per mendimin tim kontakti fizik eshte shume i rendesishem,por mendoj qe webin mund ta perdoresh ndermjetes dhe asgje tjeter. :wink:

joetisti_

Locus omnem
pyetja eshte pak gabim per mendimin tim. Edhe po t'i vesh te gjitha forcat te dashurohesh me dike nuk mundesh po nuk ndodhi rastesisht. Edhe po t'i vesh te gjitha forcat te mos dashurohesh me dike prape s'ia del dot. :)

s'do kisha asnje keqardhje nese do te dashurohesha madje me te gjitha vajzat e forumit :D

joetisti_

Locus omnem
s'ke ne dore te dashurohesh, ke ne dore te japesh gjithe veten tende. Te te kapi korenti pastaj eshte tafti bafti. Po me keto vajzat e ketij forumi s'eshte aspak "frike" sepse po re siper tyre, dmth ne dashuri, dine te te mbajne qe te mos vritesh :)