A DO TE DASHUROHESHIT ME NDONJE ANETAR/E ?

Almaa'95

Papirus rex
mos ja mbyll dyert dashuris moj,se del naj pend keputur ketej e te rremben zemren :p
ndersa deres ballkonit vendosi dere te blinduar se do biesh edhe nuk kemi ku te gjejm te voglen e forumit :)
Une kam ardhur shume e vogel ketu, kur s'u genjeva atehere do genjehem tani? S'qe e thene lere tashi :p

Dreamer

Under the Dome
Nuk e di... Te thuash jo eshte gabim se tek e fundit nuk jemi makineri por njerez dhe kemi zemer,shpirt,ndjenja...
Nqs do dashurohesha me dike ne jeten reale besoj se do ndodhte e njejta gje edhe ketu, edhe pse me pak perkufizime teknike.
Dashuria ska kufinj... apo kushtezime, perndryshe sdo quhej e tille!

Last edited:

Balahk

Locus omnem
Ku keni pa more me u dashuru ne shkronja te tastieres? :p
pas germave te tastjeres,eshte nje person.germat nuk shtypen vete per te formuluar fjali etj :p
por une them qe ti nuk je personi pershtatshem per te folur mbi kete teme,sepse ti ja ke vene vizen ne realitet dashuris,edhe kjo pjese eshte fare e pa perfillshme per ty :)

tema:kurre mos thuaj kurre,gjithcka mund te ndodh,perderisa jemi pjese e kesaj.. ketu mund te njohim shoqe/shoke pa e llogaritur dashurin fare,qe ne realitet keto persona sdo mund te kishim mundesin t'i njihnim.

Psh,ku do e njihja une nje shoqe te mire se e pa njohura,nese nuk do ishte forumi?
Njeri nga nje skaj,e tjetra ne skajin tjeter te shqiperis se madhe :)

joetisti_

Locus omnem
mashkulli dashurohet mbasi ka bere seks. S'di a vlen edhe seksi virtual, por per ate real do te duhej qe me pare te takoheshim. Dhe pyetja transformohet ne: a do te takoheshit me nje anetare. Pergjigjja: varet.

Ameliè

Forumium maestatis
Me ma tshemtuten se mbase do jet cik me e ndershmja.
Beji pordhen ne te,ti smerrke vesh nga femrat
Po me e shemtuara ua jep te gjitheve oreeee se e di qe eshte e shemtuar e thote sma var njeri
e bukura e ruan si porcelan :p

Apo se kishe llafin per kete ndershmeri ti?

Rimseb10

Valoris scriptorum
Beji pordhen ne te,ti smerrke vesh nga femrat
Po me e shemtuara ua jep te gjitheve oreeee se e di qe eshte e shemtuar e thote sma var njeri
e bukura e ruan si porcelan :p

Apo se kishe llafin per kete ndershmeri ti?

Une nuk fola me nje siguri te plot kshuqe mos pretendo se zbulove dicka ndaj te shemtuares dhe ndershmerise. Pastaj kto tshemtutat sic thu ti ja japin kamarierve e kto tbukrat xhaxhave.

Ameliè

Forumium maestatis
Une nuk fola me nje siguri te plot kshuqe mos pretendo se zbulove dicka ndaj te shemtuares dhe ndershmerise. Pastaj kto tshemtutat sic thu ti ja japin kamarierve e kto tbukrat xhaxhave.
Une normale qe e zbulova.
Te duket pak ty?

D1sc0nn3ct3d

Primus registratum
Ndodh qe miku/mikesha i/e ngushte te behet diçka me shume ne realitet apo virtual cfaredoqofte. Zakonisht femrat bien pikerisht ne dashuri me shoket e zemres ngaqe ndikojne besimi, pasionet e perbashketa, respekti dhe vleresimi reciprok. Me te mund te flasesh per gjithçka pa pasur frike se mund te gjykohesh. Por para se te vendosin t`i flasin hapur per dashurine, ne fillim kuptojne nese ndjenja e tyre eshte e sinqerte. Heshtja mund te prishe gjithçka, t`ua prishe marredhenien. Ndoshta nga e gjithe kjo mund te linde nje dashuri, ose ne rast te kundert do ta vazhdojne shoqerine me nje peshe me te lehte ne stomak. Dhe qe ndodh pikerisht atehere kur nuk e prisje. Mes nje besimi reciprok, nje perqafimi te dashur (kjo i perket pjeses realitetit), nje komplimenti qe del nga thellesia e shpirtit, duke ndriçuar papritur nje ndjenje per te cilen nuk ishit shume i/e qarte. Pastaj vleresimi reciprok dhe besimi bene te veten, keshtu si pa e kuptuar ke rene ne dashuri me mikun/mikeshen me te mire dhe e keqja eshte se nuk mund te kthehesh me pas. Te mbetet vetem te rezistosh e te perballesh me situaten e nderlikuar. Keshtuqe fajin e ka oksitoksina.