A do lidheshit me nje person edhe pa e dashuruar?

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: A do lidheshit me nje person edhe pa e dashuru

Pse te lidhesha me nje person qe nuk do e doja? Per te vrare kohen? /pf/images/graemlins/shrug.gif

MLK

Primus registratum

Po mire si mund ta duash dike pa u lidhe perpara se kete se kuptoj une per vete!

Ali_DemsI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Jo me lal s'ka gjo Dahlia por shyqyr zotit qe ti s'ke mendjen time dhe une s'kam mendjen tate se keq do ta kisha punen
Une do isha pesimist si puna jote
Ti do ishe optimist si puna ime
E kupton apo se merr vesh
Ufff me mire po mbaj mendjen time dhe ne asnje menyre nuk dua te ndryshoj te tenden

[/ QUOTE ]

Dahila mos u bej merak per pesimizmin tim lali /pf/images/graemlins/smile.gif jo per gje po un Pesimist kam Lindur dhe kam nje jete qe jetoj me Pesimizmin /pf/images/graemlins/smile.gifdhe nuk se me ben shume pershtypje dhe pse shume njerezve i duket na i gje kush e di se cfare /pf/images/graemlins/smile.gif mos ju tremb se si pesimist si optimist jeta vazhdon

@d@

Primus registratum

....Vjen nje moshe, tani jo 25 e 35 apo 40 lol, po vjen nje moshe ku njeriu vendos....Dashuria mund te lindi edhe gjate jetes se perbashket( po edhe s'lind) /pf/images/graemlins/laugh.gif
E zeme nese e dashuron nje njeri qe ne fillim. Pra e dashuron ne fillim se pastaj dashuria zvendesohet nga ndjenja te tjera si respekti, dhimbsuria apo me zuri deren.. etj.
Sigurisht kur njeriu arrin ate moshe qe thash une ( par as 25 as 35 e as 40) e ka konsumuar dashurine dhe ajo cka ai kerkon eshte te gjej pak respekt, dhimbsuri si dhe nje person qe mos tja bej gerr- verr tere kohen.lol

besoj se u shpreha qart! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ali_DemsI

Primus registratum

Violet shume qarte lali /pf/images/graemlins/smile.gif

@d@

Primus registratum

Faleminderit lal. Jam gjithmon konfuze kur shkruaj nga Dashuria /pf/images/graemlins/smile.gif

Ali_DemsI

Primus registratum

Violet asgje /pf/images/graemlins/smile.gif Hajde se do te kaloje pa merak /pf/images/graemlins/smile.gif

London_GirL

Primus registratum
Re: A do lidheshit me nje person edhe pa e dashuruar?

hmmmmmmmmmm askush nuk lind i dashuruar me njeri tjetrin,,,nese nuk e don ne fillim por nese te terheq dicka tek ai person edhe don ta njohesh me tutje ja vlen,,nese ste pelqen fare,,,ske pse futesh ne nje lidhje te tille.

popkin

Forumium praecox
Re: A do lidheshit me nje person edhe pa e dashuruar?

mm po njerzit nderrojn gjat kohes
mje dasht pastaj e urren
po mose mje dasht mmm pastaj ?