A do lidheshit me nje person edhe pa e dashuruar?

minardi

Primus registratum
Re: A do lidheshit me nje person edhe pa e dashuru

Kam punuar per ket dite,qe te lidhem vetem me ate qe ma do shpirti

hudra

Primus registratum

E vertet dhe e trishtushme!?
U lidha para 10 vjetesh dhe mas tre vitesh u zgidha prap,
jeta vazhdon!

bob

Primus registratum

perhere me ka shijuar nje ide e tille

je shume me i lire per persona te tjere dhe nuk ke nje kerkese kushedi se cfare nga ana e saj dhe e imja padyshim

do e beja

melankolikjaE

Primus registratum

normal qe ne fillim duhet te njihet tjetri,do lidhesha nqs me pelqente por nese pas disa kohesh do shikoja qe nuk do e doja nuk do vazhdoja te mbaja lidhje.

PO anasjelltas pyetjen: do lidheshit me nje njeri qe do e dashuronit marrezisht por ai/ajo jo ose shum me pak sesa e do ti?

H

harap

Guest

Si ka mundesi qe deri me sot sjam lidhur me ndonje qe e dua.Me ato qe kam dashur kurre sme ka ec....

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Po se ti i mban te gjitha ke haremi jot mor Pasha. Te gjitha me i vend nuk do dish ke te dush perpara /pf/images/graemlins/grin.gif
Provoje ti ndash njehere dhe do ta shohesh qe dhe ti do dashurohesh per nji mend /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK

Primus registratum

E paskeni pas dashnore kolektive /pf/images/graemlins/laugh.gif "Horizonte te hapura" - Pepini tu nga Skenderin per foton e dashnores vet /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

H

harap

Guest

dahlia skam me moshe per dashuri tashme.Mendimi im gjithmone.
Dashuria pas 25 vjeç veshtire se vjen me.

pinkparadise

Forumium maestatis

o bo bo ça pessimismi, po ti edhe me pas 99 vjeç edhe sduhet te mendoje keshtu, jo me qe ke 25.

MLK

Primus registratum

Dashuria, eshte antonimi i shkolles /pf/images/graemlins/laugh.gif
Bejme shkolle qe te bohemi me men, bi ne dashni ne i hupim krejt /pf/images/graemlins/laugh.gif Biles jane te dyja ne perpjestim te zhdrejte, Sa me teper shkolle te besh, aq me teper me men bohesh, sa me teper ne dashni te bish, aq me teper t'ikin /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Kur bohesh mo me shum men sec duhet - bohesh budalla, edhe kur i hum krejt, po prap budalla, kshtu qe i bojm te dyja per t'ekuilibru budallallikun ton /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Ti me siguri duhet t'jesh dakord me kte /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

MLK

Primus registratum

Mendoj se kjo ka te beje dhe me volumin e kaptines /pf/images/graemlins/laugh.gif Kaptine gorica e ka te ndalume universitetin /pf/images/graemlins/laugh.gif

soni2

Primus registratum

sikur mos eshte hera e pare qe shume nga ne ktu e kane bere ??? them per vete PO me gjykoni po ai/ajo ae do me gjykoje te shohe nese e ka bere vete perpara

Ali_DemsI

Primus registratum

pinkparadise nushe leje HaRaP se eshte qeveri me vete /pf/images/graemlins/smile.gif dhe deri diku ka te drejte /pf/images/graemlins/smile.gif Zorr se gjehet dashuria mbas moshes 25 vjecare jo per gje po njerezit kan kaluar shume eksperienca dhe besimi deri diku ka humbur per shume gjera dhe eshte rritur per shume gjera te tjera.

O Njerez Boni i Pyetje Te Hajrit Se Njerezit Ne Fillim Nihen Dhe Lidhen Dhe Me Pas Lind Ndjenja Dashuri

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Oh qekeni letu te gjithe
Si, me zor se u gjetka dashuria pas moshes 25 vjeçare.
Mua me duket se atehere fillon,t'ishte per ashtu kot qe jetokemi pra ne kete bote se pa dashuri une per veten time nuk jetoj dot eshte pa kuptim jeta.
Po e shoh qe qekeni te gjithe adoleshenta me duket ketu ne AF.
Oh la la jeta do ishte vertete shume e trishtueshme pa dashuri

MLK

Primus registratum

Te lutem shume maj gojen /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Pse ke hall se do lidhesh me force me nje person pa e dashuru ti e /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Ali_DemsI

Primus registratum

DAHILA ca ke lali? ti ke mendjen tende un kam timen dhe te tjeret kan mendjen e vet.Cdo njeri jep mendimin e vet ti jep tendin nqs te pelqen nqs jo rruge te mbare se nje me pak nje me shume ndryshim nuk ben.

Un them qe ska dashuri mas asaj moshe ose me sakte mund te kete po shume veshtire te gjehet duke marre parasysh qe nje vajze/djale ka pasur shume lidhje me pare ka rene me pare ne dashuri eshte zhgenjyer dhe zorr se mund te besoj ne nje dashuri te dyte ose te partneri/partnerja deri ne ate pike sa te mendoj se ka nje dashuri si ajo qe ka provuar ne fillim per here te pare.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Jo me lal s'ka gjo Dahlia por shyqyr zotit qe ti s'ke mendjen time dhe une s'kam mendjen tate se keq do ta kisha punen
Une do isha pesimist si puna jote
Ti do ishe optimist si puna ime
E kupton apo se merr vesh
Ufff me mire po mbaj mendjen time dhe ne asnje menyre nuk dua te ndryshoj te tenden