njeri poshte krevatit e tjetra siper krevatit..une e dija se ose ishin te dy poshte krevatit ose te dy siperFillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] Ke degjuar per ato lojrat qe behen ne krevat /pf/images/graemlins/laugh.gif , njeri fshihet poshte krevatit e tjetra siper dhe luajne syllambyllazi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po noshta rrin ne krevat me ty, se nuk ka ku me fjet /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] Me te tjeret le te flasi sa te doje , rendesi ka kush e ka ne krevat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Aaaaaaa Te Lutem se nuk kemi Kinezin siper Krevatit dhe u mcifte poshte Krevatit qe u ndrrojshin t gjithe cdo 5 min ...Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]njeri poshte krevatit e tjetra siper krevatit..une e dija se ose ishin te dy poshte krevatit ose te dy siperFillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] Ke degjuar per ato lojrat qe behen ne krevat /pf/images/graemlins/laugh.gif , njeri fshihet poshte krevatit e tjetra siper dhe luajne syllambyllazi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/qb]
:lol: :lol: po mire po ske kinezin ke gjitonin :tipsy:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Aaaaaaa Te Lutem se nuk kemi Kinezin siper Krevatit dhe u mcifte poshte Krevatit qe u ndrrojshin t gjithe cdo 5 min ... [/qb]Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]njeri poshte krevatit e tjetra siper krevatit..une e dija se ose ishin te dy poshte krevatit ose te dy siperFillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] Ke degjuar per ato lojrat qe behen ne krevat /pf/images/graemlins/laugh.gif , njeri fshihet poshte krevatit e tjetra siper dhe luajne syllambyllazi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/qb]
:lol: :lol: po po.tani na genjeve :tipsy:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Kristine aty ku jetoj un gjitonat ja fusin vrapit se vetem vasha kom per gjitone ... [/qb]
s aja beke qefin vetes dhe ti /pf/images/graemlins/blush.gif :tipsy:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Kristine ti sje komshija ime qe ta dish kaq mire . Kur t dush bujrum knej ka lagja jeme ne shife vete . T GJithe cunat e lagjes nuk i ke m lagje as m pallat ku jom vete sa here dal ka shpia vetem vashat takoj se Vosht o jan n gjum ose kan hik ... [/qb]
po po popo ca djali puntor o zot...Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Kristine pse duhet me ja bo qejfin vetes . qe Dal ka shpia m 8 t Mjesit dhe futem n Shpi n 12 T Notes ... [/qb]