a beheni xheloz nese te dashurit tuaj chatojne?

Trista

Primus registratum
Re: a beheni xheloz nese te dashurit tuaj chatojne?

S'ka per xhelozi ...kur e shef ne chat te dashurin ...eshte dicka tjeter qe duhet te shqetesohesh ... /pf/images/graemlins/wink.gif Po te mendoheni do i bini vete ne të :wink:

Princesha

Primus registratum

Xheloze uuuu si jo, hyn ne gjak me mu po i foli kujt ne chat ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Mua me eshte bo xheloze shoqja punes,nuk e di pse po nejse ka dhe ajo te drejtat e veta,jam une katil qe nuk ja var fare pranaj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
a ti paske lajthite ta varin e sja var ne na u cane derrasat duke ja var robve dhe spo na e varin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

Epo Highlanders kur u ndame kto na rane,ti rru e qeth e une zemerkazem /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Epo Highlanders kur u ndame kto na rane,ti rru e qeth e une zemerkazem /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mire ja ben po he se kshu e dojne te lumte pushka /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

Kot me te pyt,me leshin dhe me qimet sa trico ben ne dite :devil:

helibak mucogllava

Primus registratum

Opo une ngaqe chatoj vet dhe e shof si behet pa behem shum xheloz /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] jo se di arsyen ma trego /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po Ti Pse BOhesh Xheloz ...

^^MIA^^

Forumium maestatis

une mendoj se te chatosh nuk ka arsye te behesh xheloz.te mendosh qe ndonjehere njeriu ka nevoje te flasi me njerez te panjohur.mendoj problemi i te chatuarit eshte arsye pse ndodh.pse duhet te chatosh me dike te panjohur.dhe kete pyetje duhet tja bejme vetes ma merr mendja te gjithe.une kam shume arsye qe kam chatuar apo qe shkruaj ketu ne forum.nqs i dashuri im do te kishte arsyet e mia,atehere une nuk do te isha xheloz.ndoshta i duhen pare edhe ane te tjera chatit.si psh.faktin qe jo te gjithe qe futen ne chat futen qe te lidhen apo te gjejne dashnore.nejse.ky eshte nje mendim qe me ka ardhur tani,se di nese jeni dakort apo jo,se sjam edhe shume ne terezi sonte qe ti shoh gjerat me arsye te ftohte.booo nje zot e merr vesh se cpo ndodh me mua.ika ika AF.jeni te gjithe shume te mire.ja kalofshi mire.ciaoo :shrug:

^^MIA^^

Forumium maestatis

une mendoj se te chatosh nuk ka arsye te behesh xheloz.te mendosh qe ndonjehere njeriu ka nevoje te flasi me njerez te panjohur.mendoj problemi i te chatuarit eshte arsye pse ndodh.pse duhet te chatosh me dike te panjohur.dhe kete pyetje duhet tja bejme vetes ma merr mendja te gjithe.une kam shume arsye qe kam chatuar apo qe shkruaj ketu ne forum.nqs i dashuri im do te kishte arsyet e mia,atehere une nuk do te isha xheloz.ndoshta i duhen pare edhe ane te tjera chatit.si psh.faktin qe jo te gjithe qe futen ne chat futen qe te lidhen apo te gjejne dashnore.nejse.ky eshte nje mendim qe me ka ardhur tani,se di nese jeni dakort apo jo,se sjam edhe shume ne terezi sonte qe ti shoh gjerat me arsye te ftohte.booo nje zot e merr vesh se cpo ndodh me mua.ika ika AF.jeni te gjithe shume te mire.ja kalofshi mire.ciaoo :shrug:

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga The_Sun:
[qb] une mendoj se te chatosh nuk ka arsye te behesh xheloz.te mendosh qe ndonjehere njeriu ka nevoje te flasi me njerez te panjohur.mendoj problemi i te chatuarit eshte arsye pse ndodh.pse duhet te chatosh me dike te panjohur.dhe kete pyetje duhet tja bejme vetes ma merr mendja te gjithe.une kam shume arsye qe kam chatuar apo qe shkruaj ketu ne forum.nqs i dashuri im do te kishte arsyet e mia,atehere une nuk do te isha xheloz.ndoshta i duhen pare edhe ane te tjera chatit.si psh.faktin qe jo te gjithe qe futen ne chat futen qe te lidhen apo te gjejne dashnore.nejse.ky eshte nje mendim qe me ka ardhur tani,se di nese jeni dakort apo jo,se sjam edhe shume ne terezi sonte qe ti shoh gjerat me arsye te ftohte.booo nje zot e merr vesh se cpo ndodh me mua.ika ika AF.jeni te gjithe shume te mire.ja kalofshi mire.ciaoo :shrug: [/qb]
une jam dakort me ty... :thumbsup: avaresisht se e ke shkruar kur ske qene ne terezi.
megjithate kjo varet dhe nga personi(nqs ehste nga natyra xheloz apo jo) dhe se sa besim mund ti kesh te dashurit.

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] Opo une ngaqe chatoj vet dhe e shof si behet pa behem shum xheloz /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hehe sa i keq ti.dmth ti te besh qef ne chat dhe e dashura mos te bej..ishala te bie ndonje ne pjese qe ta kaloj gjithe kohen para kompjuterit :tipsy:

^^MIA^^

Forumium maestatis

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA SAMANTA :SA MIRE JA KE THENE;KESHTU E MERÍTOJNE KETA QE FLASIN KESHTU:HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH: :smash: :wave:

nela_kristi

Primus registratum

[qb] HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA SAMANTA :SA MIRE JA KE THENE;KESHTU E MERÍTOJNE KETA QE FLASIN KESHTU:HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH: :smash: :wave: [/qb]
the sun
mos e kishe gje per mua ate citimin me larte?jam kristina 13 jo samanta,por samanta me ka vjedh foton /pf/images/graemlins/frown.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA SAMANTA :SA MIRE JA KE THENE;KESHTU E MERÍTOJNE KETA QE FLASIN KESHTU:HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH: :smash: :wave: [/qb]
UUuuuuuuuuu pse keshtu me /pf/images/graemlins/frown.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] Opo une ngaqe chatoj vet dhe e shof si behet pa behem shum xheloz /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hehe sa i keq ti.dmth ti te besh qef ne chat dhe e dashura mos te bej..ishala te bie ndonje ne pjese qe ta kaloj gjithe kohen para kompjuterit :tipsy: [/qb]
po te ri para pc mi sthash gje une po te flasi ne chat ashtu siç flasin ato te tjerat qe kan te dashur kan burr ose te fejuar skam qef une :mad: /pf/images/graemlins/frown.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Ndonjegje te keqe nuk ka, derisa te flasi me shoqet le te flasi, por me meshkujt me avash te plaku /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Po ti mor xheloz mire qe do e lesh te flase me femra :lol:

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Po ti mor xheloz mire qe do e lesh te flase me femra :lol: [/qb]
pse thua qe ka rrezik lesbicismi aa /pf/images/graemlins/laugh.gif