a ti paske lajthite ta varin e sja var ne na u cane derrasat duke ja var robve dhe spo na e varin /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Mua me eshte bo xheloze shoqja punes,nuk e di pse po nejse ka dhe ajo te drejtat e veta,jam une katil qe nuk ja var fare pranaj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mire ja ben po he se kshu e dojne te lumte pushka /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Epo Highlanders kur u ndame kto na rane,ti rru e qeth e une zemerkazem /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po Ti Pse BOhesh Xheloz ...Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] jo se di arsyen ma trego /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
une jam dakort me ty... :thumbsup: avaresisht se e ke shkruar kur ske qene ne terezi.Fillimisht postuar nga The_Sun:
[qb] une mendoj se te chatosh nuk ka arsye te behesh xheloz.te mendosh qe ndonjehere njeriu ka nevoje te flasi me njerez te panjohur.mendoj problemi i te chatuarit eshte arsye pse ndodh.pse duhet te chatosh me dike te panjohur.dhe kete pyetje duhet tja bejme vetes ma merr mendja te gjithe.une kam shume arsye qe kam chatuar apo qe shkruaj ketu ne forum.nqs i dashuri im do te kishte arsyet e mia,atehere une nuk do te isha xheloz.ndoshta i duhen pare edhe ane te tjera chatit.si psh.faktin qe jo te gjithe qe futen ne chat futen qe te lidhen apo te gjejne dashnore.nejse.ky eshte nje mendim qe me ka ardhur tani,se di nese jeni dakort apo jo,se sjam edhe shume ne terezi sonte qe ti shoh gjerat me arsye te ftohte.booo nje zot e merr vesh se cpo ndodh me mua.ika ika AF.jeni te gjithe shume te mire.ja kalofshi mire.ciaoo :shrug: [/qb]
hehe sa i keq ti.dmth ti te besh qef ne chat dhe e dashura mos te bej..ishala te bie ndonje ne pjese qe ta kaloj gjithe kohen para kompjuterit :tipsy:Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] Opo une ngaqe chatoj vet dhe e shof si behet pa behem shum xheloz /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
the sunFillimisht postuar nga The_Sun:
[qb] HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA SAMANTA :SA MIRE JA KE THENE;KESHTU E MERÍTOJNE KETA QE FLASIN KESHTU:HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH: :smash: :wave: [/qb]
UUuuuuuuuuu pse keshtu me /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga The_Sun:
[qb] HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA SAMANTA :SA MIRE JA KE THENE;KESHTU E MERÍTOJNE KETA QE FLASIN KESHTU:HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH: :smash: :wave: [/qb]
po te ri para pc mi sthash gje une po te flasi ne chat ashtu siç flasin ato te tjerat qe kan te dashur kan burr ose te fejuar skam qef uneFillimisht postuar nga kristina13:
[qb]hehe sa i keq ti.dmth ti te besh qef ne chat dhe e dashura mos te bej..ishala te bie ndonje ne pjese qe ta kaloj gjithe kohen para kompjuterit :tipsy: [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] Opo une ngaqe chatoj vet dhe e shof si behet pa behem shum xheloz /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pse thua qe ka rrezik lesbicismi aa /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga samanta:
[qb] Po ti mor xheloz mire qe do e lesh te flase me femra :lol: [/qb]