5 keshilla per mos te mbetur single.

gurax

Pan ignoramus
Me keto ne fakt mund te hapet nje teme e tere Airbourne, ndonje teme me titull "Lodrat". :p Kush thote "turp" per lodrat, s'e ka idene fare se sa antike jane.

Dildo me i vjeter i gjetur ne bote eshte 29000 vjecar.


Edhe i dokumentuar perdorimi ne piktura antike neper poce ne Greqine e Lashte.:D
 

Dreamer

Under the Dome
Me keto ne fakt mund te hapet nje teme e tere Airbourne, ndonje teme me titull "Lodrat". :p Kush thote "turp" per lodrat, s'e ka idene fare se sa antike jane.

Dildo me i vjeter i gjetur ne bote eshte 29000 vjecar.


Edhe i dokumentuar perdorimi ne piktura antike neper poce ne Greqine e Lashte.:D

Hahahha :D
E forte kjo
 

Airbourne

Papirus rex
Me keto ne fakt mund te hapet nje teme e tere Airbourne, ndonje teme me titull "Lodrat". :p Kush thote "turp" per lodrat, s'e ka idene fare se sa antike jane.

Dildo me i vjeter i gjetur ne bote eshte 29000 vjecar.


Edhe i dokumentuar perdorimi ne piktura antike neper poce ne Greqine e Lashte.:D

Vete e di 28.000 vjecare por s`perben problem nga mua per 1000 vjet ....pune shifrash.
PS: Në vazhdën e fushatës kundër AIDS-it, <personaliteti> më i lartë i shendetesise te Amerikës, kirurgu Everett Koop, dërgoi ne qeverinë konservatore, nën <udheheqjen> e Ronald Reagan , në maj te vitit 1988 një broshurë ARSIMORE(pa e futur ne thojza) tetë faqeshe për të gjitha familjet amerikane. Dhe rekomandoi.................përveç përdorimit të pre(apo per)zervativëve, edhe përdorimin e vibratorëve.
Naten e MIRE nga Airbourne.
 
Top