:(

sweetangel86

Forumium maestatis
ka dit si sot qe ndjiem shum vetem... dite kure sdi ca te mendoshe me pare...dite qe dukeshe si kure nuk eksiston ne kte jet... dite qe mendondo se me para do jet akoma me keqe... jeton vetem se duhet se te ardhem nuk ka gje per ty...... ajajajajaj :qaj:

Kondrapedali

Kondrapedali
Futja gjumit sa më parë. Do shohësh që zgjimi do të freskojë ... Mbi të gjitha mos pi!

Jeta i ka të lartat e të ultat, të majtat e të djathtat. Shih atë që të pëlqen tek jeta jote.

Kondrapedali

Kondrapedali
Shko te krevati, fike dritën, zhyte kokën tek jastëku dhe vazhdo të mendosh. Gjumi do të zërë ngadalë.

P.S. Kur mendon shumë shpesh arrin në konkluzione të gabuara kështu që ...

Kiss

Kondrapedali

Kondrapedali
Eh, shpesh na duket sikur na ka rënë qielli mbi krye ndërkohë që mund të jetë një eveniment i thjeshtë i jetës, një ngjarje më tepër e cila na shtyn drejt qëllimit të jetës tonë.

Shko tani shtriu e gjumë të ëmbël :re9:

sweetangel86

Forumium maestatis
Eh, shpesh na duket sikur na ka rënë qielli mbi krye ndërkohë që mund të jetë një eveniment i thjeshtë i jetës, një ngjarje më tepër e cila na shtyn drejt qëllimit të jetës tonë.

Shko tani shtriu e gjumë të ëmbël :re9:
svete dot tani se jam ne pune.... po pastaj do shoj drejt ne krevat

Kondrapedali

Kondrapedali
Aaaaaaa! E ça pune bo aty ti? Megjithmen që nuk e kam idenë se si funksionojnë këto punë.

Ej, ti diku pate shkruar që kishe një vajzë në mos gabohem. Si është? Ç'moshë ka? Më fol për të.

sweetangel86

Forumium maestatis
Aaaaaaa! E ça pune bo aty ti? Megjithmen që nuk e kam idenë se si funksionojnë këto punë.

Ej, ti diku pate shkruar që kishe një vajzë në mos gabohem. Si është? Ç'moshë ka? Më fol për të.
ktu rri ne kasa dhe ne banak dhe ndroi leket dhe punoi me komputer....po kam nje goce esht 2 vjece e gjuse esht llafesane e madhe dhe tashti po i mesoi dhe shqipen :)

Kondrapedali

Kondrapedali
:D Më duket se është sëmundje femërore kjo e folura e tepërt. Edhe kjo e imja nuk e mbyll në asnjë moment. Ka 6 vjet që nuk pushon.
Po vajzën ku e len kur shkon në punë? Në mos gabohem je nënë e vetme.

sweetangel86

Forumium maestatis
po, ma mban mami ose babi ose vjìllaj kur jam ne pune...kush ate dit nuk punon nga ata ma mban
...esht pak e veshtir po ja kte gje me dha jeta