:(

Kondrapedali

Kondrapedali
I paske të gjithë me vete në Itali. Je me fat ...

Goxha dhuratë të ka dhënë. Chi se ne frega di un marito (uomo)? Do e shohësh më vonë kur vajza të rritet dhe ti të jesh ende e re sa lezet do ketë. Do kënaqeni (ose do mbeteni pa flokë) me njëra-tjetrën.

sweetangel86

Forumium maestatis
I paske të gjithë me vete në Itali. Je me fat ...

Goxha dhuratë të ka dhënë. Chi se ne frega di un marito (uomo)? Do e shohësh më vonë kur vajza të rritet dhe ti të jesh ende e re sa lezet do ketë. Do kënaqeni (ose do mbeteni pa flokë) me njëra-tjetrën.
po po kio po do rritemi bashk po dhe problemet nuk affrontoen vetem se ndryshe vetem sdi ku ta shukesh koken dhe ndryshe me njerri tjeter...po tashti per njeri tjeter munt ta arroi fare ket mendim se me nje goce e veshtire esht

Kondrapedali

Kondrapedali
Ma che ...? E vështirë se ke një fëmi? Ncuq, ncuq, ncuq. Dhe, mos bëj gabim të ulësh standartet. Përkundrazi, duhet të jesh më kërkuese ndaj një partneri të mundshëm. Por, mos u merakos,. 23 vjeç je vetëm. Ke jetën para dhe, me ç'shoh, e ke vënë përpara. Të mirat vijnë vetë me kohë.

sweetangel86

Forumium maestatis
jam 25 tashti ne nendor bej 26 ... u plaka;) jo e veshtire per gocen po si jan gjerat ktej dhe si sidhet babai gozes nga ajo qe jam vetem

Kondrapedali

Kondrapedali
Waw. 25 vjeçe. U plake me të vërtetë:p. Unë nuk e mbaj mend se si kam qenë 25 vjeç:D.
Gjërat andej do rregullohen përsëri. Lart e poshtë shkojnë këto gjëra.

Babai i vajzës nuk duhet të të shqetësojë. Ai e ke bërë zgjedhjen e tij para 2 vjetësh. Mos e mbaj kokën mbrapa. Mbështetu tek të tutë dhe jeto jetën tënde.

sweetangel86

Forumium maestatis
te mite kan probleme per veten e tyre dhe nuk dua ti jap probleme te tiere per kte i sgjedh te gjitha vet....

Kondrapedali

Kondrapedali
Problemet e të dashurve tanë janë burim bashkimi. Sado që të mundesh ti zgjidhësh vetë problemet e tua, po t'i përfshish edhe ata do jesh më e qetë (edhe pse mund të ndërhyjnë paksa).

Tani po të lë se duhet të shkoj të marr fëmitë në shkollë.

Flasim herë tjetër sërisht

Narkomane

Valoris scriptorum
ka dit si sot qe ndjiem shum vetem... dite kure sdi ca te mendoshe me pare...dite qe dukeshe si kure nuk eksiston ne kte jet... dite qe mendondo se me para do jet akoma me keqe... jeton vetem se duhet se te ardhem nuk ka gje per ty...... ajajajajaj :qaj:
cdo njeri ka lindur dhe do vdes
e qara dhe e qeshura. jan pjes e jetes ton
ndonjeher ndjehemi te vetmuar,ndonjeher ndjehemi te tensjonuar po jemi njerez mbi te gjitha