2003 --- Jane vajzat ato qe propozojne??????

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: 2003 --- Jane vajzat ato qe propozojne??????

Fillimisht postuar nga Il Majmuno Hirko:
[qb] Ajo pusulle me pak llafe "Kur mund te takohemi, kam diçka per te thene" te ben te ndjesh ate qe s'ta ben as azgoni vet kur ti vije vakti per t'bo noisen... /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
Tamom. Dhe keshtu i japim mundesi Turit me i thon " lene lene fare ... se ta them iher tjeter..."

:lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Il Majmuno Hirko:
[qb] Drejt e ke Korde. Lene Zabellen se ashtu u ka msu ajo, gjej shesh e bej pershesh.
Ka lezet kur te vjen çuni e te propozon. Ka lezet kur kthehet ka puna dhe i bi gjat gjat per me kalu para shpis tate. Ndalon pergjat murit te sapo lyer me gelqere dhe zgjatet maje gishtave per te pare se mos je duhe ndehur çarçafet ne avlli. Ti qe e shef me bisht te syrit dhe ndjen kraharorin qe po te shperthen nga bum bum-i i zemres, prej dashurise per djaloshin dhe frikes se mos t'shef baba. Ka lezet kur pret dhe parashikon ne njemije menyra te nryshme se si do ta thote kur te vije momenti. Masnej nji dit te bukur kur je duke rraf dysheket ne avlli, nga ana tjeter e murit fluturon nji top letre qe t'bi siper leshit te dyshekur. Ti e kap me shpejtesi dhe e fsheh ne gji se mos e vren nandaja qe pak me tutje po hap mellagen per ta thare. Shkon ne banjo dhe duke tu dridhur duart e lexon dhe e rilexon shume here deri sa behehs dylle e verdhe nga te pamarrit fryme. Ajo pusulle me pak llafe "Kur mund te takohemi, kam diçka per te thene" te ben te ndjesh ate qe s'ta ben as azgoni vet kur ti vije vakti per t'bo noisen... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kshu e Korde, per menimin tim mos propozoni se nuk ja vlen. [/qb]
Jo po robt kujtojn se dashuria koooperativiste osht e prapambetur, kurse kur lexojn Hirkon ju duket se osht dashuria ma rumantike qe ekziston.

Ne ditet e sotme ka shku rumantizmi per lesh, te shofin gocat rruges dhe te thithin, me te fyshkellyme persmrapshi e kom llafin se mos e merni skic muhabetin. Cuni kthe koken dhe i thot goca 'Yyyyy sa i mire qeke o 't'hongsha ate', cunat sigurisht skuqen deri ke veshi dhe ulin syte pertoke po gocat vazhdojn pa pasur fryk se mos i nigjo nenhalla ose nendaja vazhdojn 'o kingo ho me do ma lesh i her e?'

Ja pra kshu muhabeti, une them qe osht ma mire te gjuj cuni se te gjuj goca se cunave i ka hije ma shume.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Kush e tha qe cunave ju bo hije mo shume ?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Kush e tha qe cunave ju bo hije mo shume ?

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mema natyre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Topce

Primus registratum

Beni gallate ju femrat se ne te zinjve na eshte bere truri si magazine me "jo"-te tuaja. Po me sa duket juve nuk jua mban dhe nxirrni gjithfare justifikimesh jo dembela jo e bejme PASS e ca te tjera. Pa provojeni po jua mbajti te merrni nje "jo" dhe pastaj flasim prape.

P.S. Duke marre shkas nga ky diskutim zotohem qe do them tre "jo" radhazi. Keni rast te diskutoni per pervojat tuaja...
lol

Le_Routard

Forumium maestatis

P.S. Duke marre shkas nga ky diskutim zotohem qe do them tre "jo" radhazi. Keni rast te diskutoni per pervojat tuaja...

Po te lan radhen /pf/images/graemlins/laugh.gif

ani ani

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Shyqyr qe na e the mor gazetar se s'e dinim vete ne...

Epo u bene te tere tu tregojne femrave se car kane e car s'kane...
:smash: :smash: :smash:
:wave: :wave: :wave: [/qb]
Çfare te ndodhi ty yllka, pse u revoltove aq shume apo ke ndonje propozim tjeter ti.

Femrave u duhet treguar car kane e car skane se kush i mban ato pastaj.
:smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

Dhjte veta qe citoni dike qe me eshte drejtuar mua :rolleyes:

Drejt e ke o Korde thote Muni, pra tjetri po e ben zemren gur te me shkruje nje cop pusulle me gjakun e gishtit dhe me nje cope kunj shkrepse, e ju s'e lini rehat, nuk e kuptini qe AI e di si e du une te gjujtmen, me i cop pusull, lereni te qete ta shkruaj, oj po ktaaaaaaaaaa :rolleyes:

P.s.Rrugaco kishe nai gjo me t'thithmen ti re :wink: , prape se prape ne ne banjo nuk rrime dot n'kome, apo jo Zabelle :wink:

ani ani

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Topce:
[qb] Beni gallate ju femrat se ne te zinjve na eshte bere truri si magazine me "jo"-te tuaja. Po me sa duket juve nuk jua mban dhe nxirrni gjithfare justifikimesh jo dembela jo e bejme PASS e ca te tjera. Pa provojeni po jua mbajti te merrni nje "jo" dhe pastaj flasim prape.

lol [/qb]
Shiko Topçe, une psh kam thene shume here "jo", dhe nuk me ka ardhur keq, vetem nga nje person nuk dua te marre asnjehere "jo" sepse e ka shume te keqe "jo"-ne!

:cool:

Anana

Primus registratum

Mua s'me pelqen kur propozojne cunat se te vene nen presion. Jo drejtperdrejte, por anasjelltas po. Hajde thuaji jo pastaj, kushedi si e marrin. Te bejne pergjegjese per theyerje zemrash :cry:
Tani do thote ndonje ketu: pune e madhe se jo, po ka jo-ra e jo-ra.

Ne fund te fundit gocat jane ato qe zgjedhin me shume dhe s'duhet te konfuzohen me lloj lloj propozimesh prej kujt t'i teket. Prandaj duhen lene gocat te bejne hapin e pare...

Edhe ajo nena natyre c'na can koken si teper...

Topce

Primus registratum

Jo-ne e pare e thashe une ne mesazh privat. Do nxitoni ju apo cfare...?

ani ani

Primus registratum

[qb] "Jo"-ne e pare e thashe une ne mesazh privat. Do nxitoni ju apo cfare...? [/qb]
Do nxitojmo o si jo........ po per ku?

:kiss: :kiss:

RecurrentDream

Forumium praecox

[qb] "Jo"-ne e pare e thashe une ne mesazh privat. Do nxitoni ju apo cfare...? [/qb]
Topce, nuk e di pse me ty e di qe me shkon muhabeti...

E kemi nga dashuria per arinjte valle...?!?!?! :wub: :wink: :wave:

Topce

Primus registratum

Per Famozen:
Neni 4 Paragrafi III
Nuk lejohet pjesemarrja dy here ne loje....

Per "Endren me sy hapur" (meqe eshte dite)(so recurrent):
Krijesat qe dashuroj une nuk mund te krahasohen me "arrinj"

Diavolessa

Valoris scriptorum

Krijesat qe dashuroj une nuk mund te krahasohen me "arrinj"

Ke te drejte ...Eshte veshtire me jetu ne Polo Nord /pf/images/graemlins/laugh.gif

RecurrentDream

Forumium praecox

[qb] Per Famozen:
Neni 4 Paragrafi III
Nuk lejohet pjesemarrja dy here ne loje....

Per "Endren me sy hapur" (meqe eshte dite)(so recurrent):
Krijesat qe dashuroj une nuk mund te krahasohen me "arrinj" [/qb]
E keqkuptove po s'ka gje... Nuk eshte faji yt qe nuk e kupton :angel: , por faji im qe nuk e shpreha si duhet... :smash:

geo

Primus registratum

tani si me qene i cik brenda teme,
per momentin spo di te them PO apo JO???

si thoni o njerez na jepni nje mendje

tek e fundit un ju dua te gjitheve

Topce2

Primus registratum

Hi te gjitheve.
Jam prape une topcja 1 po jam detyruar te rregjistrohem edhe nje here qe ti dergoja nje mesazh privat F... sepse si adoleshente qe eshte, pasi me dergoi nje mesazh, me bllokoi pa i kthyer akoma pergjigje.

Topce2

Primus registratum

Ore po sa frike paskeni te merrni nje "jo".
Po une u zotova qe do them vetem "jo" (edhe dy here). Me sa duket keni frike mos jeni e treta dhe atehere cfare do beni me "po"-ne

geo

Primus registratum

flm per ndihmen qe me dhate:((((((((
e kuptova ,fatkeqsisht per te, me duhet ti them nje JOOOOO te madhe,duke u ndikuar paksa edhe nga pergjigjet tuaja me vlere...!?

thanks people?????????????

hajt ishalla po na e var na i tjeter????????? :cry: :cry: :cry: