2003 --- Jane vajzat ato qe propozojne??????

desire

Forumium praecox
2003 --- Jane vajzat ato qe propozojne??????

A eshte e drejte qe duhet te jene gjithmone djemte ata qe duhet te propozojne vajzat(pra duhet ta bejne ata hapin e pare).??????

MUND TA BENI DHE JU VAJZA HAPIN E PARE PO KUJDES SE SI SHUME PERFITOJNE KETA DJEMTE E SOTEM.VITI 2003 ESHTE I JONI.NUK KANE BRIRE DJEMTE QE KANE KETE PRIVILEGJ.

PERSHENDETJE TE GJITHEVE.......................

JoNiDa1

Primus registratum
Re: 2003 --- Jane vajzat ato qe propozojne??????

Une personalisht kam ca kohe qe versulem vete...pasi meshkujt kane ndryshuar shume fatkeqesisht..jane zbutur shume dhe gati gati me duken si pasiva /pf/images/graemlins/laugh.gif

desire

Forumium praecox

DHE UNE KAM KOHE QE I VERSULEM PO NUK ESHTE GJE SE JANE SHUME TE BRISHTE KETA DJEMDTE E SOTEM DHE KAM FRIKE MOS ME NGELEN NE DORE DHE KUSH I PAGUAN PER TE RINJ PASTAJ::::::::::::::
JONIDA FLM PER PERGJIGJEN

Petroninsja

Primus registratum

She she femrat kane marr timonin ne dore ec atuuuuuuuuu
Vallahi te propozoj sma mban jo se me duket dicka bajate ose nga ana tjeter skam "the balls" por si jam pershtatur ketij lifestyle....
Por seshte cudi te ndodhe nje fenomen i tille fundja do ndryshojne disa gjera ta bejne jeten me te larmirshme.... u know te na ndihen paksa special cunat duke refuzuar propozimet edhe mos na quajne me te poshtra lol /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Petro leni mi gocat te propzojne, ene nga dy a tre po deshen.
Ah sa me ka marre malli per nje propozim nga gocat. Te fundit e kam marre ne kohen diskos AGI.

brunilda dervishi

Primus registratum

une them nuk eshte turp qe ne vajzat njehere te propozojme nje mashkull, ne qoftese me pelqen nje djale do tja them dhe skam fare turp. /pf/images/graemlins/wink.gif

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga buzeqeshja:
[qb] une them nuk eshte turp qe ne vajzat njehere te propozojme nje mashkull, ne qoftese me pelqen nje djale do tja them dhe skam fare turp. /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
po mir mi goc kush te ka penguar qe s'ke propozuar akoma ndonje djale??!! bota?! /pf/images/graemlins/wink.gif

romeo

Forumium maestatis

une nuk kam gje kunder neqoftese vjen te me propozoje nje vajze.
/pf/images/graemlins/wink.gif

barboni

Primus registratum

ou ou ou shi ca mshofin syt po qe kur mer milet paska dal ky stil me te propozu femrat se jena tu prish nga 4 pal kpuc du i ron mrapa e sna e var njeri ktu thokan qe te propozojn vete femrat.ishalla mdeno zoti me propozo no njona.......... :eek: :eek:

TranofiljA

Primus registratum

Mu m'duket sikur me ket vitin e ri...2003 ka ardh puna me propozu me kontrate.

Nje leter te shtypme, te firmosme dhe te noterizume. Ne kete menyre nuk keqkuptohen robt...dhe n.q.s ndodh, i referohesh kontrates:

"Ne faqen 3, paragrafi 4 thuhet me TRASHE :confused: (bold) "Fakti qe jam une iniciatori/ja e kesaj kontrate dhe personi qe po te propozoj, nuk do te thote qe do flej me ty patjeter."

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga issi i vogel:
[qb] une nuk kam gje kunder neqoftese vjen te me propozoje nje vajze.
/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
issi kaq keq paske ngel me rfate pika /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj eshte bere shume thjeshte...shko me nje diskoteke,pi paksa edhe..rri i qete /pf/images/graemlins/smile.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga buzeqeshja:
[qb] une them nuk eshte turp qe ne vajzat njehere te propozojme nje mashkull, ne qoftese me pelqen nje djale do tja them dhe skam fare turp. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
mos genje kot se ja mua akoma sme ke propozuar ti /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga JoNiDa1:
[qb]
issi kaq keq paske ngel me rfate pika /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj eshte bere shume thjeshte...shko me nje diskoteke,pi paksa edhe..rri i qete /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
pse moj gje e keqe ehste kjo moj te propozoj na nejra po mau te shkretin vetem me kan propozuar ksma propozuar na nej her ca te keqe ka eeeeeee? :eek: mu asme pelqen ta propozoj un femren kam qef ku rme propozon ajo s epse kam qef un sdo i them ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Faktikisht vetem ajo ka met pa u bo:Ti propozojme cunave edhe ti ndalojme rruges,ti hudhim llafe ,ti fershellejme(ah komshiu nenes).
Une per vete s'kam fare ndermend edhe sikur te jem duke vdek per njerin te iki ti them:Jo po une ty te dua,me pelqen(kshu pislliqesh).
Le ihere qe propozimeve i ka hik koha... /pf/images/graemlins/tongue.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga JuStiFy My LoVe:
[qb] Faktikisht vetem ajo ka met pa u bo:Ti propozojme cunave edhe ti ndalojme rruges,ti hudhim llafe ,ti fershellejme(ah komshiu nenes).
Une per vete s'kam fare ndermend edhe sikur te jem duke vdek per njerin te iki ti them:Jo po une ty te dua,me pelqen(kshu pislliqesh).
Le ihere qe propozimeve i ka hik koha... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ja dhe krenaria e kote...sipas mendimit tim natyrisht.Nqs te pelqen nje njeri nuk humbet asgje nqs ja ben te ditur..menyra se si ka plot..nqs ke probleme ne te shprehur kalo te veprat
Persa i perket propozimeve eshte e vertete qe ju ka ik koha,po mua me thene te drejten me mungojne disi..me mungon fakti qe nje gje zhvillohet gradualisht /pf/images/graemlins/smile.gif Ne kete milleniumin e ri ste le mo njeri kohe te marresh frymen..ose duan tjua lesh qe ne fillim(dhe pastaj mendojne qe kjo qeka ragazza facile) ose po sjua le qe ne fillim(thone kjo qeka me komplekse) Hehehehe shume veshtire duken naihere /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iness

Primus registratum

Fillimisht postuar nga JuStiFy My LoVe:
[qb] Le ihere qe propozimeve i ka hik koha... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Kete do thoja edhe une... Nuk e di ju te tjeret, po propozimet une i lidh me gjimnazin... /pf/images/graemlins/smile.gif Ehuuu, ka kaluar ajo kohe, propozimet nuk behen me... Nuk e di si funksionon tek adoleshentet e sotem por po kalove gjimnazin, harroji propozimet! Po te pelqeu dikush, fillon flirton, (dhe zakonisht gocat jane eksperte per flirtim),
pastaj del per nje kafe, pastaj kafja behet darke, ndonje e puthur aty ketu, dhe mbaroi ai muhabet /pf/images/graemlins/smile.gif
Propozimet jane te sikletshme shume.. (si per ate qe e ben, ashtu edhe per ate qe e merr). Ne fillimet e nje pelqimi, jane gjestet ato qe kane me shume vlere, fjalet i merr era... /pf/images/graemlins/smile.gif
Ne shoqerine qe jetojme sot, une mendoj qe edhe femrat edhe meshkujt marrin hapa njesoj ne fillimet e nje lidhjeje... Po ndryshimi i vetem eshte qe meshkujt provojne me shume se femrat.. ndersa femrat duhen te binden qe dikush u pelqen vertet shume qe ti futen atij muhabeti... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ika tani se me duket se e zgjata shume dhe kam dale ca nga tema... /pf/images/graemlins/wink.gif

Iness

Primus registratum

[qb] Ne kete milleniumin e ri ste le mo njeri kohe te marresh frymen..ose duan tjua lesh qe ne fillim(dhe pastaj mendojne qe kjo qeka ragazza facile) ose po sjua le qe ne fillim(thone kjo qeka me komplekse) Hehehehe shume veshtire duken naihere /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jonida, femrat jane shume te mprehta kur vjen puna per keshtu gjerash. /pf/images/graemlins/wink.gif
Per mua, eshte shkence me vete te dish te mbash nje mashkull te lidhur pas teje duke i marre gjerat gradualisht. Meshkujt nuk jane shume te veshtire. Pothuajse te gjithe te njejtat gjera duan... /pf/images/graemlins/tongue.gif Pak eksperience dhe i fut ne thes.. Flas per fillimet e lidhjes, gjithmone... :rolleyes:

romeo

Forumium maestatis

[qb]
issi kaq keq paske ngel me rfate pika /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj eshte bere shume thjeshte...shko me nje diskoteke,pi paksa edhe..rri i qete /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
nuk eshte puna e te ngelurit keq /pf/images/graemlins/tongue.gif
Po mendoj se duhet te jete nje gje qe vjen nga te dyja palet.
Pse ku eshte shkruajtur se duhet te jete gjithmone djali qe propozon?????
Doni Par condition apo jo?????? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

anna

Primus registratum

tema eshte out of date /pf/images/graemlins/tongue.gif
po sa shpejt e harruat pallatin 176 ore aman.

Nei

Primus registratum

Akoma egzistoka fjala PROPOZIM ?????????????????????????????????