"2 albanianz most wanted"

roland

Primus registratum
Re: "2 albanianz most wanted"

citim:
--------------------------------------------------------------------------------
Fillimisht postuar nga helios_kampion:
o ela_001 po ti moj ku e njef kaq mir ALTIN DARDHEN moj??????se po me ben kurioz!
nje femi te vogel kur e pyeten ne klas kush ehste heroi yn kombetar ai the ALTIN DARDHA se di se sa e vertet eshte po kshu u hap nami andej nga berati ela_001 po deshe informacione per tinin moj pyet rolin nga lagja e kaaaaaaaaaaaaaaaa
--------------------------------------------------------------------------------

sa kam qesh, nuk e njoh, po i kam shume zet keta tipat lal dhe ideologjine qe krijuan dikur e nje kohe ne Shqiperi. Dmth dhe Roli e paska pas kojshi, dukej icik tip horri ai Roli
-------------------------------------------------------------------------

epo te ka faje ela apo jo ti me buke e ajo me gure /pf/images/graemlins/frown.gif
o ela vetem horra te keqen mo na ngatero, pastaj s'me vati mendja se te kisha bere kete pershtypje, nejse thank you for the consideration. ne te tilla raste ta shperblefsha /pf/images/graemlins/wink.gif

roland

Primus registratum

ore patriot po dhe ti me vure ne ate kandar. nejse se me ty i laje borxhet kollaj une se nga qershori ne berat me ke. /pf/images/graemlins/laugh.gif
s'guxon tjetri mos te hyje nje dite ne AF se ta gjejne arsyen pse ke munguar-ej o helios kam marre raport nga doctori, kam ngatrim zorresh ne kup te gjurit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

DARIO

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Cuno nje molle e kalbur kalb gjithe shporten, keshtu qe mos merr kot si pushka e jevgut po respekto bashkefolesit, nese sta kane terhequr vemendjen ndonje here tjeter te kane lene ti futesh me thelle pellgut te injorances ku po noton. Dhe sa per djeni Vlonjatet jane rob zoti vlejne mijra here me shume se ty e nga e ke targen e makines ti..... kujdes me konfliktet jug veri e Vlore me the te thashe, sjemi ne lufte trojesh ketu.... [/qb]
Si shume do me zgjate muhanetin ti, dhe kot si e ema e zoqos ne majet te thones mos fol se nuk tha kush qe vlonjatet jane quna te keqij se me vlonjat rri ne angli dhe shume shoke ne vlore kam, po prap nuk i po shpir si disa vlonjat te 1997 qe keni pire gjak njerzish dhe i keni prere ne sakisa njerzit po nuk ka gjo se pune socjalistash ishte ti ne fresh qenke

gjithe te mirat dhe fjalet e shumta fukarallek jane

Hajde bisede hajde,si nuk u vjen turp qe merreni me keto gjera.
Sugjeroj qe kjo teme te mbyllet,se nuk i shkon pershtat albforumit!

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga roli:
[qb] ore patriot po dhe ti me vure ne ate kandar. nejse se me ty i laje borxhet kollaj une se nga qershori ne berat me ke.
s'guxon tjetri mos te hyje nje dite ne AF se ta gjejne arsyen pse ke munguar-ej o helios kam marre raport nga doctori, kam ngatrim zorresh ne kup te gjurit[/qb]
e shikoni moj goca sa cun i mir ky roli u ofendua pse e vura ne kandar me ALTIN DARDHA /pf/images/graemlins/tongue.gif o roli po u bere ti mo ta kesh per ofendim per ofendim e ka tini re ta vesh nej kandar me ty
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ej po pse zoret tek kupe gjurit i ke ti mo boboo kur them un qe je me tinin ti se ehd eky tini ban vaki te mos ket qen njeri /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
o x-ray po ik re s ele nam po na ben ashtu tani edukat pse more ca te keqe ka ti po deshe hajde ketu po sdeshe mos hajde u kyyyyyy edukatori :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif ela_001 akoma moj mse ke then se nga e njofke kaq shum kete tinin me shum se zanin moj^?????? /pf/images/graemlins/blush.gif

Ela_001

Primus registratum

u njoh bemat e gjemat se as qe do doja ti njihja ndonjehere, e pra sepse njeri e keputi qafen e dyta sepse ky tjetri esht mrena e ja kan hedh celsat ne det.

[qb]
[qb]
o x-ray po ik re s ele nam po na ben ashtu tani edukat pse more ca te keqe ka ti po deshe hajde ketu po sdeshe mos hajde u kyyyyyy edukatori :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
1)Une nuk jam edukator
2) Vij apo nuk vij un ketu kjo me perket vetem mua
3)Te shpreh mendimin ti personal,eshte mese normale,edhe nqs bie ne kundershtim me parimet e tua baze
4)Na falni per shqetesimin(historian alabakesh)

assassino26

Primus registratum

O goca po ai Jaho Salihi ju pelqen juve?Nga gocat qe njof un knej pelqehet shume. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb]
[qb]
[qb]
o x-ray po ik re s ele nam po na ben ashtu tani edukat pse more ca te keqe ka ti po deshe hajde ketu po sdeshe mos hajde u kyyyyyy edukatori :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
1)Une nuk jam edukator
2) Vij apo nuk vij un ketu kjo me perket vetem mua
3)Te shpreh mendimin ti personal,eshte mese normale,edhe nqs bie ne kundershtim me parimet e tua baze
4)Na falni per shqetesimin(historian alabakesh) [/qb]
ti re dudum po ti pse vien edh ena meson te hapet apo te mbyllet kjo tem /pf/images/graemlins/tongue.gif ela_001 tini me sa di un eesyhte gjall moj midis nesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

HeavenBesideHellWithin

Primus registratum

GANKSTER SHIT APAPAPAPA LENE LENE MO
KSHU ESHTE KURR RRINE TUFE DHE KANE HEKRA ME VETE
PO KUR JANE VETEM DHE PA HEKRA SBON MO NJERI SI GANKSTER PSE NDODH KSHU
GANKSTERLLIKEU TRIMERIA KA MOR FUND
TE PAKTEN PER KETA TE FORTET QE HAPEN BYTHESH KOT SE TE RRALLE JANE ATE QE ME VERTE KANE BO LUFTE
AHA PO FOLET PER VRASES MRAPA SHPINE QE HAPEN BYTHESH MEQE KANE SHUME SHOQNI ETJ ESHTE PUN ETJETER
DUHET ME BO NJAI TEME TI PSH" C< DO TE THOTE TE JESH TRIM OSE I FORTE " KSHU LLOJ BULLSHITI
ASILLOJ SIMPATIE PER KSHU LLOJ KASAPESH
ME SIMPATI KOM PER FATOS NANON
SESA PER KSHU LLOJ TE FORTESH QE KENI PERMEN MESIPER

piloti1

Primus registratum

o vellezer ata e kane gjet ca kane kerkuar po ne ci mundojme gishtat per budalleqe. He si thoni? Po e dredhim nga nje hashash ne dhe qetesojme nervat ata qe jane trima te vazhdojne se asnjerit nuk i han ca bejne ata peace popull.

KATALLANI

Primus registratum

Ej car thuni ju mer lal una kom qen mrom tu lujt Poker ene me ZANIN ene me KAKAMIN i rrafa qe te dy, i lashe pa lek fare hahhahah.

ervin

Primus registratum

Hajde uji i ftohte hajde,ku ma ke gjetur kete teme se me hoqe trurin fare.Ca me flet per ca plehra ketu qe nuk ja vlen tu permendesh as emrin.Me vjen cudi sesi flet per keta lyrash ti qe je nga Vlora,po ta thoshte nje tjeter nuk do ti vija faj,por ti qe je vlonjat.Besoj se vlonjatet e dine mire se kush e bente ligjin ne Vlore po flas per te fortet dhe jo per langot.Nejse nuk dua te permend emra se behet boze muhabeti pastaj.
Nejse shoku une mendova se do thoshe qe dy me te kerkuarit jemi une dhe ti po nejse /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Ti kujdes se me duket se te kane rene ne gjurme e ke spiunin te brendshem,dhe te kam thene qe perdor ate telefonin satelitor dhe jo ate tjetrin se ta pergjojne.
Ate ngarkesen e fundit ta cova me sukses,leket kur te vish per pushime do te ti jap /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Ciao babale /pf/images/graemlins/wink.gif

ervin

Primus registratum

Ah se kam edhe nje pyetje per gocat ketu.
Si shpjegohet qe femrave ju pelqen te shkojne me tipa te tille qe e mbajne veten per te forte?
Kush di te me pergjigjet?

Ofelia

Forumium praecox

E kush e tha kete mençuri!!!! Nga e kuptove ti qe femrave u pelqen te shkojne me tipa te tille?
P.S. Me falni per nderhyrjen, por keto lloj pergjithesimesh nuk i kapercej dot.

Klinton

Primus registratum

Ehh cmerakosen femrat e forumit nga djemte xheloze te pafat
Po te doni mund te ju tregoj nje histori te ndodhur me nje vajze shume te bukur.
Mashkulli qe deshironte te dashurohej me te ishte shume i shemtuar por i pasur.
Nuk e di por perfundimi i ndodhise ishte i cuditshem

ervin

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] E kush e tha kete mençuri!!!! Nga e kuptove ti qe femrave u pelqen te shkojne me tipa te tille?
P.S. Me falni per nderhyrjen, por keto lloj pergjithesimesh nuk i kapercej dot. [/qb]
Po te lexosh postimet me larte do ta kuptosh me mire ate qe kam dashur te them dh ku i dihet mbase dhe e kaperdine,po dhe nqs nuk e kaperdine futi nje gote vere nga mbrapa dhe do te te kaloj.Pastaj cudia me e madhe 3 dite zgjate apo jo rrusho /pf/images/graemlins/wink.gif

ervin

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Klinton:
[qb] Ehh cmerakosen femrat e forumit nga djemte xheloze te pafat
Po te doni mund te ju tregoj nje histori te ndodhur me nje vajze shume te bukur.
Mashkulli qe deshironte te dashurohej me te ishte shume i shemtuar por i pasur.
Nuk e di por perfundimi i ndodhise ishte i cuditshem [/qb]
Klinton ca thote Monika vazhdon ate avazin e vjeter apo ka mesuar ndonje stil te rri? /pf/images/graemlins/wink.gif

Ofelia

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga skafisti:
[qb]
Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] E kush e tha kete mençuri!!!! Nga e kuptove ti qe femrave u pelqen te shkojne me tipa te tille?
P.S. Me falni per nderhyrjen, por keto lloj pergjithesimesh nuk i kapercej dot. [/qb]
Po te lexosh postimet me larte do ta kuptosh me mire ate qe kam dashur te them dh ku i dihet mbase dhe e kaperdine,po dhe nqs nuk e kaperdine futi nje gote vere nga mbrapa dhe do te te kaloj.Pastaj cudia me e madhe 3 dite zgjate apo jo rrusho /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
E qarte. Falemnderit per keshillen e veres, por nuk u çudita, u rrevoltova. Te thuash "femrave u pelqen..." eshte pergjithesim. Une jam femer dhe nuk me pelqen. Besoj se me kuptove kete rradhe. Pershendetje!