po mi ja kom pa una ne telvizor /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] epra topmutel Zani me sycka te bukra /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
E shof une qe po i vjen sherrit verdalle tiFillimisht postuar nga Hermes:
[qb] Dje kur po shkoja per pune u shkembeva me dy goca, dhe degjova pastaj pas shpine njeren ti thoshte tjetres: "Ua, ky cuni i paska syte tamam si Zani..." /pf/images/graemlins/tongue.gif
tralala & ela, keni nai mendje per sherr? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
da's my girl, hi, hi ,hi ,hi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ................Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Posi, Hermes e ka zakon, hedh gurin e fsheh doren, fakti qe ai cuni qe po fliskan keto cupat i ka syte si te Zanit nuk do te thote qe ai i ka te bukra ishalla nuk i shkojn kshu.
Hajt mo po e bej nje leshim, Zani i C... ca lesh e ka emrin lagja vet eshte seksi ene i ka syt e bukra shum. Uh se mos harrojm eshte shum i fort /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
TI ME SIGURI QENKE NGA VLORA SE NUK KA MUNDESI TE KESH SHUME RRESPEKT PER GANGSTER LOVE PO MOS E TEPRO SE PO PEFUNDON NE ITALI PER ,,,,,, SEMAFOR SE JU GOCAT E VLORES MBANI REKORD PER ATE PUNEFillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Po pra se gjoja vdesim per icik gangster, qe te japi dru tre here ne dite e ta dredhi me nja 6 dashnore qe i ka si tip rezerve.Njerez pa horizont dhe pa ike ideje per jeten dhe per te ardhmen jane keto lloj tipash per mendimin tim, harbuter dhe injorante. [/qb]
As e ke lexuar fare ate qe kam thene i dashur, lexo me mire para se te japesh konkluzione te gabuara. Meqe jemi tek origjina, jam tironse, dhe nuk kam asnje lloj lidhje me Vloren. /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga quni nga lagjia-5:
[qb]TI ME SIGURI QENKE NGA VLORA SE NUK KA MUNDESI TE KESH SHUME RRESPEKT PER GANGSTER LOVE PO MOS E TEPRO SE PO PEFUNDON NE ITALI PER ,,,,,, SEMAFOR SE JU GOCAT E VLORES MBANI REKORD PER ATE PUNE [/qb]Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Po pra se gjoja vdesim per icik gangster, qe te japi dru tre here ne dite e ta dredhi me nja 6 dashnore qe i ka si tip rezerve.Njerez pa horizont dhe pa ike ideje per jeten dhe per te ardhmen jane keto lloj tipash per mendimin tim, harbuter dhe injorante. [/qb]
Po e ngrite zerin keta te cojn ke semafori, e ke parasysh sindromen diktatoriale? Crime & Punishment. Ja ku po ta them Quni (qe nuk spellohet fare ashtu po nejse se mos dalim nga tema)leqe e di cfare, mire thote ajo Penelja, trurit tim do ti mbetej hatri po te rrinte e te sqaronte trurin tend. Ndaj mirembetc, se dhe forumin ca tipa te tille e kthjene ne vend ofendimesh njesoj si te jesh ne rruge e jo diku ku komunikon me persona sadopak te civilizuar.Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Quni ti ja fut kondra pas bregut, kam frike se per ata injorante qe eshte duke fol Ela meshirojne ty dhe jo ata gangsteret e Vlores...
Ben mire te respektosh pak bashkefolesit dhe mos marresh kot si pushka jevgut, se burrerria nuk shihet se cmund te besh ne trupin e nje femre e si ta perdoresh llapen duke provuar frazeologjira nga me te ultat por shihet ne kortezi dhe mbajtjen e karakterit tend......
Do te sugjeroja mos i tejkalo normat se shprehe qarte analfabetizmin tend..... [/qb]
sa kam qesh, nuk e njoh, po i kam shume zet keta tipat lal dhe ideologjine qe krijuan dikur e nje kohe ne Shqiperi. Dmth dhe Roli e paska pas kojshi, dukej icik tip horri ai Roli /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga helios_kampion:
[qb] o ela_001 po ti moj ku e njef kaq mir ALTIN DARDHEN moj??????se po me ben kurioz!
nje femi te vogel kur e pyeten ne klas kush ehste heroi yn kombetar ai the ALTIN DARDHA se di se sa e vertet eshte po kshu u hap nami andej nga berati /pf/images/graemlins/laugh.gif ela_001 po deshe informacione per tinin moj pyet rolin nga lagja e kaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
me fal se harova po ti qa do ne kete mesFillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Quni ti ja fut kondra pas bregut, kam frike se per ata injorante qe eshte duke fol Ela meshirojne ty dhe jo ata gangsteret e Vlores...
Ben mire te respektosh pak bashkefolesit dhe mos marresh kot si pushka jevgut, se burrerria nuk shihet se cmund te besh ne trupin e nje femre e si ta perdoresh llapen duke provuar frazeologjira nga me te ultat por shihet ne kortezi dhe mbajtjen e karakterit tend......
Do te sugjeroja mos i tejkalo normat se shprehe qarte analfabetizmin tend..... [/qb]
o ela_001 avash me ALTININ ti moj se ka qen djal me shkoll te lart ai panvarsisht se e la pergjysem se skemi kollaj heronj kombetar ne /pf/images/graemlins/tongue.gif po akoma sma ke treguar moj se nga ke degjuar kaq shum per tinin ti eee??????????Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb]sa kam qesh, nuk e njoh, po i kam shume zet keta tipat lal dhe ideologjine qe krijuan dikur e nje kohe ne Shqiperi. Dmth dhe Roli e paska pas kojshi, dukej icik tip horri ai Roli /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga helios_kampion:
[qb] o ela_001 po ti moj ku e njef kaq mir ALTIN DARDHEN moj??????se po me ben kurioz!
nje femi te vogel kur e pyeten ne klas kush ehste heroi yn kombetar ai the ALTIN DARDHA se di se sa e vertet eshte po kshu u hap nami andej nga berati /pf/images/graemlins/laugh.gif ela_001 po deshe informacione per tinin moj pyet rolin nga lagja e kaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]