"2 albanianz most wanted"

DARIO

Primus registratum
Re: "2 albanianz most wanted"

me duket se zani peska pjese ne cdo femij qe ka lind ne jug kete 3 vitet e fundit pse nuk e keni qura per topmadel

Ela_001

Primus registratum

epra topmutel Zani me sycka te bukra /pf/images/graemlins/wink.gif

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] epra topmutel Zani me sycka te bukra /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
po mi ja kom pa una ne telvizor /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s: mezi e deshifrova ate fjalen topmutel , na bone lomsh na bone /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hermesss

Primus registratum

Dje kur po shkoja per pune u shkembeva me dy goca, dhe degjova pastaj pas shpine njeren ti thoshte tjetres: "Ua, ky cuni i paska syte tamam si Zani..." /pf/images/graemlins/tongue.gif
tralala & ela, keni nai mendje per sherr? /pf/images/graemlins/wink.gif

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb] Dje kur po shkoja per pune u shkembeva me dy goca, dhe degjova pastaj pas shpine njeren ti thoshte tjetres: "Ua, ky cuni i paska syte tamam si Zani..." /pf/images/graemlins/tongue.gif
tralala & ela, keni nai mendje per sherr? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
E shof une qe po i vjen sherrit verdalle ti :mad:

/pf/images/graemlins/tongue.gif

Ela_001

Primus registratum

Posi, Hermes e ka zakon, hedh gurin e fsheh doren, fakti qe ai cuni qe po fliskan keto cupat i ka syte si te Zanit nuk do te thote qe ai i ka te bukra :eek: ishalla nuk i shkojn kshu.

Hajt mo po e bej nje leshim, Zani i C... ca lesh e ka emrin lagja vet eshte seksi ene i ka syt e bukra shum. Uh se mos harrojm eshte shum i fort /pf/images/graemlins/wink.gif

roland

Primus registratum

citim:
--------------------------------------------------------------------------------
epra topmutel Zani me sycka te bukra
--------------------------------------------------------------------------------

po mi ja kom pa una ne telvizor
-----------------------------------------------------------------------------------

ej o tra... me ke sy e pe me ate me xham apo ate pa xham /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
mire qe kane hequr ato smashet thoje se do te na kishin bere lere mos e pyet /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

roland

Primus registratum

c'jane keto muhabete gangstersh ketu nuk e marre vesh.
i kemi pare gangsterat po na lini rehat e tu keqen

Ela_001

Primus registratum

Po pra se gjoja vdesim per icik gangster, qe te japi dru tre here ne dite e ta dredhi me nja 6 dashnore qe i ka si tip rezerve.Njerez pa horizont dhe pa ike ideje per jeten dhe per te ardhmen jane keto lloj tipash per mendimin tim, harbuter dhe injorante.

helibak mucogllava

Primus registratum

o ela_001 po ti moj ku e njef kaq mir ALTIN DARDHEN moj??????se po me ben kurioz!
nje femi te vogel kur e pyeten ne klas kush ehste heroi yn kombetar ai the ALTIN DARDHA se di se sa e vertet eshte po kshu u hap nami andej nga berati /pf/images/graemlins/laugh.gif ela_001 po deshe informacione per tinin moj pyet rolin nga lagja e kaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/tongue.gif

ujiftohte2die4

Primus registratum

[qb] Posi, Hermes e ka zakon, hedh gurin e fsheh doren, fakti qe ai cuni qe po fliskan keto cupat i ka syte si te Zanit nuk do te thote qe ai i ka te bukra :eek: ishalla nuk i shkojn kshu.

Hajt mo po e bej nje leshim, Zani i C... ca lesh e ka emrin lagja vet eshte seksi ene i ka syt e bukra shum. Uh se mos harrojm eshte shum i fort /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
da's my girl, hi, hi ,hi ,hi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ................
heyy girl..., ya got a good attitude baby, tell us where did ya go to school darlin' huh...???

te kam edhe "zyretare :cool: /pf/images/graemlins/blush.gif " moj vdeksha une per ty vdeksha /pf/images/graemlins/wink.gif .........

DARIO

Primus registratum

[qb] Po pra se gjoja vdesim per icik gangster, qe te japi dru tre here ne dite e ta dredhi me nja 6 dashnore qe i ka si tip rezerve.Njerez pa horizont dhe pa ike ideje per jeten dhe per te ardhmen jane keto lloj tipash per mendimin tim, harbuter dhe injorante. [/qb]
TI ME SIGURI QENKE NGA VLORA SE NUK KA MUNDESI TE KESH SHUME RRESPEKT PER GANGSTER LOVE PO MOS E TEPRO SE PO PEFUNDON NE ITALI PER ,,,,,, SEMAFOR SE JU GOCAT E VLORES MBANI REKORD PER ATE PUNE

Petroninsja

Primus registratum

Quni ti ja fut kondra pas bregut, kam frike se per ata injorante qe eshte duke fol Ela meshirojne ty dhe jo ata gangsteret e Vlores...
Ben mire te respektosh pak bashkefolesit dhe mos marresh kot si pushka jevgut, se burrerria nuk shihet se cmund te besh ne trupin e nje femre e si ta perdoresh llapen duke provuar frazeologjira nga me te ultat por shihet ne kortezi dhe mbajtjen e karakterit tend......
Do te sugjeroja mos i tejkalo normat se shprehe qarte analfabetizmin tend..... :mad:

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga quni nga lagjia-5:
[qb]
[qb] Po pra se gjoja vdesim per icik gangster, qe te japi dru tre here ne dite e ta dredhi me nja 6 dashnore qe i ka si tip rezerve.Njerez pa horizont dhe pa ike ideje per jeten dhe per te ardhmen jane keto lloj tipash per mendimin tim, harbuter dhe injorante. [/qb]
TI ME SIGURI QENKE NGA VLORA SE NUK KA MUNDESI TE KESH SHUME RRESPEKT PER GANGSTER LOVE PO MOS E TEPRO SE PO PEFUNDON NE ITALI PER ,,,,,, SEMAFOR SE JU GOCAT E VLORES MBANI REKORD PER ATE PUNE [/qb]
As e ke lexuar fare ate qe kam thene i dashur, lexo me mire para se te japesh konkluzione te gabuara. Meqe jemi tek origjina, jam tironse, dhe nuk kam asnje lloj lidhje me Vloren. /pf/images/graemlins/wink.gif

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Quni ti ja fut kondra pas bregut, kam frike se per ata injorante qe eshte duke fol Ela meshirojne ty dhe jo ata gangsteret e Vlores...
Ben mire te respektosh pak bashkefolesit dhe mos marresh kot si pushka jevgut, se burrerria nuk shihet se cmund te besh ne trupin e nje femre e si ta perdoresh llapen duke provuar frazeologjira nga me te ultat por shihet ne kortezi dhe mbajtjen e karakterit tend......
Do te sugjeroja mos i tejkalo normat se shprehe qarte analfabetizmin tend..... :mad: [/qb]
Po e ngrite zerin keta te cojn ke semafori, e ke parasysh sindromen diktatoriale? Crime & Punishment. Ja ku po ta them Quni (qe nuk spellohet fare ashtu po nejse se mos dalim nga tema)leqe e di cfare, mire thote ajo Penelja, trurit tim do ti mbetej hatri po te rrinte e te sqaronte trurin tend. Ndaj mirembetc, se dhe forumin ca tipa te tille e kthjene ne vend ofendimesh njesoj si te jesh ne rruge e jo diku ku komunikon me persona sadopak te civilizuar.

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga helios_kampion:
[qb] o ela_001 po ti moj ku e njef kaq mir ALTIN DARDHEN moj??????se po me ben kurioz!
nje femi te vogel kur e pyeten ne klas kush ehste heroi yn kombetar ai the ALTIN DARDHA se di se sa e vertet eshte po kshu u hap nami andej nga berati /pf/images/graemlins/laugh.gif ela_001 po deshe informacione per tinin moj pyet rolin nga lagja e kaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
sa kam qesh, nuk e njoh, po i kam shume zet keta tipat lal dhe ideologjine qe krijuan dikur e nje kohe ne Shqiperi. Dmth dhe Roli e paska pas kojshi, dukej icik tip horri ai Roli /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

DARIO

Primus registratum

ela_oo1 desha te them me falllllllll nese e pranon.Me ngrifen nervat kur degjoj per zanin dhe banden e tij.Edhe nje here e perseris me fal se ketu vetem albforum , dhe kete qe une flas nuk e them vetem kete ne albforum po ku do. Ndoshta noj njani do thote qe une jam person qe shaje ne albforum dhe une nuk me njef njeri po nuk eshte ashtu. Arsyja e kesaj urrejtje eshte se 1997 ne vlore ne ka vdekur nje shoke i ngushte nga zani & co dhe qe ate here jam betuar ne zot se po te dale nje dite balle per balle me zanin do te kete vetem nje rruge dalje une ose ai

gjithe te mira dhe me fal

DARIO

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Quni ti ja fut kondra pas bregut, kam frike se per ata injorante qe eshte duke fol Ela meshirojne ty dhe jo ata gangsteret e Vlores...
Do te sugjeroja mos i tejkalo normat se shprehe qarte analfabetizmin tend..... :mad: [/qb]
me fal se harova po ti qa do ne kete mes

Petroninsja

Primus registratum

Cuno nje molle e kalbur kalb gjithe shporten, keshtu qe mos merr kot si pushka e jevgut po respekto bashkefolesit, nese sta kane terhequr vemendjen ndonje here tjeter te kane lene ti futesh me thelle pellgut te injorances ku po noton. Dhe sa per djeni Vlonjatet jane rob zoti vlejne mijra here me shume se ty e nga e ke targen e makines ti..... kujdes me konfliktet jug veri e Vlore me the te thashe, sjemi ne lufte trojesh ketu....

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga helios_kampion:
[qb] o ela_001 po ti moj ku e njef kaq mir ALTIN DARDHEN moj??????se po me ben kurioz!
nje femi te vogel kur e pyeten ne klas kush ehste heroi yn kombetar ai the ALTIN DARDHA se di se sa e vertet eshte po kshu u hap nami andej nga berati /pf/images/graemlins/laugh.gif ela_001 po deshe informacione per tinin moj pyet rolin nga lagja e kaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
sa kam qesh, nuk e njoh, po i kam shume zet keta tipat lal dhe ideologjine qe krijuan dikur e nje kohe ne Shqiperi. Dmth dhe Roli e paska pas kojshi, dukej icik tip horri ai Roli /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
o ela_001 avash me ALTININ ti moj se ka qen djal me shkoll te lart ai panvarsisht se e la pergjysem se skemi kollaj heronj kombetar ne /pf/images/graemlins/tongue.gif po akoma sma ke treguar moj se nga ke degjuar kaq shum per tinin ti eee??????????
roli tip horri thot po ja ti e shikon pse nuk behet i gjal ia ketu se rezik ka then ai se altini eshte heroi yn kombetar /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif